-19- Same mistakes

502 12 0
                                    

Toen de film afgelopen was, wou Harry nog een film kijken. 'Welke nu?' vroeg hij opgewekt. Aangezien de situatie, had ik daar totaal geen zin in. 'Even niks, oké? Ik ga slapen denk ik.' zei ik, en stond op van de bank. 'Voel je je wel goed?' vroeg Harry bezorgd. 'Jawel.. Alleen een beetje hoofdpijn..' 'Oké, dan gaan we slapen.' zei Harry. Hij pakte mijn hand, en gaf een kusje op mijn neus. 'Ik hou van jou.' 'Ik ook van jou Harry.' zei ik, en liep daarna naar de badkamer. Maar toen hoorde ik de voordeur open gaan. En kort daarna hoorde ik twee bekende stemmen. Het waren Bailey en Louis. 'Hey people! Is de party al afgelopen?' riep Louis en gaf Harry een boks. Bailey keek me aan, maar ik ontweek haar blik. 'Ssstt, mate, beetje zachter. Gabrielle heeft een beetje hoofdpijn.' zei Harry. 'Oh.. Sorry, Gabs!' riep Louis nog een keer, en Harry schoot in de lach. 'Dude, weet jij niet wat zachter betekent?' 'Sorry..' fluisterde Louis nu, en Bailey begon te lachen. Ik rolde met mijn ogen, en liep verder. 

Toen ik klaar was, stapte ik in bed, en niet veel later kwam Harry naast me liggen. Hij legde zijn hand op mijn hoofd, en begon weer te zingen. 'I'm in love with you. And all these little things.' Ik draaide me om, en gaf een kusje. Daarna kroop ik dicht tegen hem aan, en niet veel later, viel ik in slaap.

Bailey POV

Ik werd langzaam wakker. En ik kreeg ook langzaam door dat Louis niet meer naast me lag. Ik stond vermoeid op, pakte mijn badjas, en liep naar de woonkamer. Daar zag ik Louis met een vol bord eten op schoot zitten. 'Zo, stevig ontbijtje zeg.' zei ik lachend. 'Ook goeiemorgen, dropje.' zei Louis en seinde dat ik naast hem moest gaan zitten. Toen ik naast hem zat, gaf hij het bord aan mij. 'Je moet mijn zelfgemaakte sandwich eens proeven. Op de Engelse manier bereid.' zij hij. Ik keek neerbuigend naar het kunstwerk. 'Kan ik dit zeker weten eten?' zei ik, en voor dat ik het wist, had ik de sandwich die ik in mijn hand had, tegen mijn gezicht aangedrukt. 'Louis!' gilde ik, en kwam niet meer bij. 'Met een banaan is het toch leuker..' zei hij, en pakte het bord weer van me over. Ik ging weer rechtop zitten, en legde mijn benen languit over hem heen. 'Sandwich in your face!' schreeuwde we tegelijk. En op dat moment kwamen Gabrielle en Harry hun slaapkamer uit gelopen. 'We houden wel traditie met onze banaan, ja?' zei Harry met een glimlach, en kwam tegenover ons zitten. 'Goodmorning mate. Lekker geslapen?' vroeg Louis. 'Zeker weten. Die bedden hier slapen lekkerder dan het hotel.' 'Dûh, we kiezen echt wel een strandhuis uit met luxe.' zei ik. 'IK heb dit strandhuis gekozen, jij hebt niks gedaan.' zei Gabrielle geïrriteerd. 'Oh. Nou, sorry dan.' zei ik geïrriteerd terug. 'Sisters for life.' zei Louis droog. Gabrielle liep naar de keuken, en ik besloot samen met Louis om even langs Niall te gaan vandaag. Die moest natuurlijk ook aandacht hebben. Na dat we ons hadden klaargemaakt, pakten we onze spullen, en vertrokken.

Louis en ik stonden buiten de kamer van Niall te wachten. Aangezien er niemand zei dat we naar binnen mochten of niet, besloten we om gewoon naar binnen te gaan. We liepen naar binnen, en zagen dat Niall tv aan het kijken was. 'Hey, jongens!' riep hij toen hij ons zag. 'Hey!'  zeiden Louis en ik tegelijk, en kwamen naast hem zitten. 'Hoe voel je je nu?' vroeg ik, terwijl ik de afstandsbediening voor hem weglegte. 'Beter. Stukken beter. Ik heb het gevoel dat mijn blauwe oog al een stuk minder opgezwollen is.' 'Is het ook. En je been?' 'Nog een beetje pijn.. De dokters zijn het nog aan het onderzoeken. Maar niet gebroken of gekeusd gelukkig.' 'Oké, gelukkig.' zei ik. 'Hoe is het met jullie dan?' vroeg Niall. 'Goed hoor. Alleen een sandwich in mijn gezicht gehad bij het ontbijt, maar voor de rest is alles prima.' zei ik, en porde lachend in Louis' buik. 'Sandwich? Geen banaan?' vroeg Niall. We begonnen te lachen. 'Waar is Gabrielle eigenlijk?' vroeg Niall ineens. Louis keek me aan, maar ik keek weg. 'Gabrielle lag nog te slapen volgensmij.' zei Louis snel, en gaf me een knipoog. Oké, fijn. Dit gaf me het gevoel dat ik hem kon vertrouwen. Ik gaf hem een knipoog terug. 'Ik wou echt dat Gabrielle hier ook was. Dat maakte alles compleet.' zei Niall. 'Je bent vanaf dag 1 al verliefd, of niet?' vroeg Louis. 'Ja, maar toen wou ze liever Harry, dus ik dacht dat het nooit kon gebeuren. Maar nu het uit is met Harry, zijn Gabrielle en ik bij elkaar. En dat voelt fijn.' zei Niall met een glimlach. Ik voelde me zo schuldig bij die woorden.. Niall was stapel verliefd op Gabrielle, en hij wist niet dat Gabrielle al weer met Harry was. Eigenlijk had Gabrielle gewoon twee vriendjes. Het was niet mijn bedoeling om haar te verraden, maar ik wou niet meer tegen Louis liegen. Louis tikte me aan. 'Blijf je wel wakker?' vroeg hij. 'Ja, sorry. Ik dacht even aan iets.... Uuuh, wil je misschien nog wat te eten, Niall?' vroeg ik. 'Ja, zou wel lekker zijn, dankje.' 'Wat had je in gedachte, Nialler?' vroeg Louis. 'Je kent me toch wel lang genoeg om te weten wat ik lekker vind?' 'Ja alles, haha.' 'Daarom, haha.' 'Oké, komt goed. We zijn zo terug.' Louis en ik liepen richting de kantine, om te kijken of daar iets lekkers te vinden was. 

It's not what it looks like - One Direction {DUTCH FANFIC}Where stories live. Discover now