-22- The painful truth

442 14 2
                                    

We liepen weer net zo kloterig het ziekenhuis in, zoals we er vorige keer uitkwamen. Louis liep in mijn buik te prikken, en ik lachte iedereen zo wat wakker. Terwijl we door de gang liepen begon Louis al te schreeuwen. 'Niall!' Ik moest lachen, en een verpleegster keek ons boos aan. We liepen onschuldig door naar de kamer van Niall. Toen we binnen liepen, keek Niall ons al lachend aan. 'Wie schreeuwde daar nou zo hard?' zei hij, en gaf Louis een boks. Kort daarna begon Louis te lachen. 'Hahaha, your leg, mate! Ik moet hier echt een foto van maken man!' lachtte hij. Hij pakte zijn camera, en vroeg Niall om zijn been even omhoog te tillen. Niall tilde met een pijnlijk maar ook lachend gezicht zijn been omhoog. 'Lou, je bent echt erg hoor.' lachtte ik. Toen de foto was genomen, hoorden we geklop op de deur. Kort daarna hoorden we de stem van Zayn. 'Hey mate! How are you?' riep hij terwijl hij binnen liep. Hij gaf Niall en Louis een boks, en kort daarna gaf hij me een knuffel. Snel liet ik weer los, omdat ik voelde dat ik bloosde. Shit. Louis trok me weer naar zich toe, en keek Zayn een beetje raar aan. Snel probeerde ik weer een gesprek op gang te brengen. 'Niall, moet je nog wat eten?' vroeg ik snel. 'Nee joh, ik heb al genoeg gehad.' zei Niall. 'Waar zijn Harry en Gabrielle eigenlijk?' vroeg hij daarna. 'Weet niet.. Ik zal ze even bellen.' zei Zayn, en pakte zijn telefoon. 'Laat ze nou even, misschien zijn ze even met zijn tweeën iets aan het doen.' zei ik snel, in de hoop dat Zayn weer op zou hangen. Maar het was al te laat, voor ik het wist, had Zayn het woordje 'hoi' al uitgebracht....

Gabrielle POV

Terwijl we nog in de mooie badjassen het laatste tv-programma af zaten te kijken, werd Harry ineens gebeld. 'Hi Zayn... Ik ben nog in het strandhuisje met Gabs.... Oké, is prima. Gaan we onze Nialler even flink opvrolijken.' zei hij, en hing weer op. Ik kreeg het warm. Dit mag niet gebeuren. 'Kom je mee?' vroeg Harry. 'Ik denk dat ik hier blijf..' zei ik met een zachte stem. 'Wat dan? Voel je je niet goed?' vroeg hij, en pakte me snel vast. 'Ik ben alleen een beetje moe..' verzon ik snel. 'Dan moet je even gaan liggen, liefje.' 'Blijf je niet bij me?' 'Nee, ik wil even bij Niall kijken. Ben nog maar één keer bij hem geweest sinds hij daar ligt.' 'Dus je geeft meer om Niall dan om mij?' 'Nee, zo bedoel ik het helemaal niet. Niall ligt wel in het ziekenhuis.' 'Whatever, Harry. Ga toch lekker.' 'Heb je dan helemaal geen medegevoel voor Niall?!' 'Nee, ik ben gewoon moe. En mijn eigen vriendje wil niet bij me blijven. Lekker dan.' zei ik kwaad, en liep naar de slaapkamer. Ik had ruzie zit te maken met Harry, alleen omdat ik niet wou dat hij en Niall elkaar spraken.. Kon het nog erger?

Bailey POV

Zayn had weer opgehangen. Zou Gabrielle echt meekomen? Ik betwijfelde het. Niet veel later kreeg ik een w'app berichtje. Zoals ik al vermoedde kwam het van Gabrielle. Ik liep naar de gang, en ging zitten.

- Gabrielle: Alles is verpest.

- Bailey: Gabs, ik had je gewaarschuwd.

- Gabrielle: Ik heb ook niks aan jou.

- Bailey: Wil je mij nou ook al kwijtraken? Straks raak je iedereen kwijt.

Na dat ik ongeveer 5 minuten niks meer gehoord had, besefte ik me dat ik dat beter niet had kunnen zeggen.

- Bailey: Oké sorry, dat was lullig.

- Gabrielle: Whatever, ik ga slapen. Hopelijk gebeurd er iets waardoor ik nooit meer wakker wordt.

Ik zag dat Gabrielle offline was gegaan, dus ik liep weer naar binnen. 'Alles oké, liefje?' vroeg Louis met een bezorgd gezicht. 'Ja hoor, mijn moeder wou alleen weten hoe het ging.' antwoordde ik. We besloten om met zijn allen te gaan zingen voor Niall. Louis wou dat ik met hem 'Valerie' ging zingen. Wat natuurlijk typisch zijn nummer was. Ik had het hem bij optredens al zó vaak horen zingen. Alhoewel ik het aan het begin nog een beetje eng vond, werd het steeds gezelliger.

Opeens zagen we Harry's hoofd verschijnen door het kiertje van de deur. 'Mag ik mee doen met de gezelligheid?' vroeg hij lachend, en gaf Niall een boks. 'Jow, Harold!' riep Louis. Ik moest lachen. Louis moest ook altijd schreeuwen. 'Waar is je meisje?' vroeg Zayn. De glimlach op Harry's gezicht maakte al snel plaats voor een minder leuk gezicht. 'Mijn meisje was niet zo blij. Ze was moe, en wou dat ik bij haar bleef.' antwoordde hij, en ging zitten. 'Heb je nu alweer een ander?' vroeg Niall lachend. 'Nog steeds dezelfde hoor. Oh nee, dat wist jij natuurlijk nog niet, Nialler. Gabrielle en ik zijn weer bij elkaar.' zei Harry. Nu was iedereen even stil. 'Wat? Is dat zo schokerend?' vroeg Harry verbaasd. Niall zei niks, en keek naar onder. Ik besloot het woord maar te nemen. 'Niall heeft ook iets met Gabrielle.. Alleen Niall wist niet dat jullie weer bij elkaar waren.' Nu keken Niall en Harry me vaag aan. 'Dus jij wist het al die tijd gewoon? Waarom zei je niks?!' vroeg Harry opgefokt. 'Ik moest het geheim houden van Gabrielle!' zei ik. Harry stond op, en liep naar de deur. Louis en Zayn liepen er gelijk achteraan. Ik keek naar Niall en zag dat hij het nog even moest laten bezinken. 'Wil je dat ik wegga?' vroeg ik. Niall knikte. Ik gaf hem een schouderklopje en liep de deur uit. Op weg naar Gabrielle....

It's not what it looks like - One Direction {DUTCH FANFIC}Where stories live. Discover now