-09- More than this

705 14 0
                                    

Gabrielle POV

Eenmaal thuis aangekomen, plofte ik op de bank. Ppppff, mijn voeten waren echt dood. Bailey was er nog niet. Dat was wel een goed teken. Ik besloot om Harry te bellen, om te vragen waar hij was.
Na een tijdje, ging de telefoon over. 'Sweetie!' klonk het aan de andere kant van de lijn. 'Hi hottie. Ik vroeg me af waar je was..' 'Ik ben aan het voetballen met Niall, Liam en Zayn.' 'Oh..' Huh, wacht even. Hoezo met Zayn? 'Huh? Zayn? Hij ging dineren met Bails toch?' vroeg ik verbaasd. 'Niet dat ik weet?' 'Kijkt hij blij of boos?' 'Eeuuh, lichtjes geïriteerd..' Oh shit. 'Uuh, waar is Louis?' vroeg ik. 'Geen flauw idee, honey. Hij zou Zayn ophalen bij het restaurantje, maar waar hij nu is? Misschien zit hij zichzelf gewoon wel vol te vreten nu.' zei Harry, en ik schoot in de lach. Op dat moment kwam Bailey binnen. 'Oh, ik moet gaan. Love you.' zei ik, en had al opgehangen.

Bailey POV

Ik plofte naast Gabrielle neer. 'Het etentje ging totaal mis.' zei ik met een vrolijk gezicht. Gabrielle keek me vaag aan. 'Waarom ben je dan zo vrolijk? En wat is er gebeurd?' 'Ik weet nu wie ik als vriendje wil.' 'Huh?' 'Lang verhaal.' 'Oh.' 'Alles ging goed, tot dat Louis binnen kwam lopen. Hij zag ons zitten, en toen ben ik eerst naar de wc gerend.' 'Waarom?' 'Ja, weet ik veel.' Gabrielle keek me nog vager aan. 'Anyway, daarna vond ik dat kinderachtig, en ben terug gelopen.' 'Verstandig.' 'Ja. Dus toen ging het opeens over zoenen. Waarom ik Louis wel had gezoend, en Zayn nog niet wou zoenen.' 'En toen? Heb je het goed uitgelegd?' 'Zeker, maar Zayn werd boos, en liep toen weg. Louis sloeg een arm om me heen, en troostte me toen.' 'Huh? Nou snap ik het helemaal niet meer.' 'Louis was niet meer boos toen hij wist waarom ik met Zayn was gaan eten.' 'Ooohh, dus jij bent nu zeker van je zaak?' 'Helemaal.' Ik lachtte, en Gabrielle omhelsde me. 'Ik ben blij voor je.' zei ze en stond op. 'Dankje. Hoe gaat het nu tussen Harry en jou?' vroeg ik. 'Goed hoor. Hij is aan het voetballen.' 'Ja, Louis is daar nu ook.' 'Oké. Wel fijn dat alles nu weer oké is.' 'Nou ja, met ons wel. Maar ik voel me nog steeds een beetje schuldig tegenover Zayn..' 'Bails, hij is toch zelf bij je weggelopen? Anders had hij nog een kans gehad, toch?' 'Ik denk het..' Het bleef even stil. 'Oké, ik ga maar naar bed.' zei ik. 'Oké, trusten.' 'Trusten.' zei ik, en liep naar de slaapkamer. Even bijkomen van dit alles.

Louis POV

Ondertussen was ik aangekomen bij het strandje. Toen Zayn me in de verte al zag aankomen, liep hij gelijk weg. 'Zayn, wat is het probleem nou?!' riep ik hem achterna. Zayn keek om, keek me vaag aan, en liep toen weer verder. Ondertussen kwamen de rest van de jongens bij me staan. 'Wat is er allemaal aan de hand, mate?' vroeg Harry. 'Klein onder onsje.' 'Nou, ik noem dit niet klein meer.' zei Liam. 'Gaat het om een meisje?' vroeg hij. 'Pppfft...... Ja. Lang verhaal. Kunnen we nu gaan voetballen?' 'Wil je het er echt niet over hebben?' 'Nee later. Oké?' 'Tuurlijk.' zei Liam en liep naar het doel. 'Ik ben keeper dit keer!' riep hij. 'Nee, ik!' riep Niall, en rende richting Liam. Harry gaf me een klopje op mijn schouder, en trapte toen de bal af.

Toen we begonnen met voetballen was het al bijna donker. Nu, één uur later, konden we geen hand voor ogen meer zien. We besloten om een drankje toe doen bij het restaurant, en daarna weer terug te lopen naar het hotel. Ik vroeg me af hoe het met Zayn was.

It's not what it looks like - One Direction {DUTCH FANFIC}Where stories live. Discover now