-12- One way or another

574 14 0
                                    

Louis en ik kwamen bij het vliegveld aan. Daar zagen we Niall en Gabrielle ook al staan. We liepen op ze af. 'Hé, zijn Harry en Liam er nog niet?' vroeg ik. 'Boeit me niet of die er zijn.' antwoordde Gabrielle kortaf. Ik keek verbaasd. 'Huh? Hoezo?' 'Niks.' 'Wel. Wat is er?' 'Uuugh.. Niall en ik zaten op een bankje, Niall mocht van mij een arm om me heen slaan, en toen kwam op dat moment natuurlijk net Harry er aan.' 'Oh my.. En nu?' 'Het is uit.. Maar ik wil nu met Niall zijn.' 'Met Niall?' Ik keek heen en weer. 'Je mocht hem eerst toch niet?' vroeg ik verbaasd. 'Nee, maar na wat gesprekken snap ik hem eindelijk, en snapt hij mij.' 'Oké.....' zei ik, en keek weer naar Louis. 'Zullen wij die kant op gaan?' vroeg ik, en wees naar rechts. 'Is goed.' Louis en ik liepen richting de balie. Hopen dat de mensen daar meer wisten.

Gabrielle POV

Nu was ik nog alleen over met Niall. Harry en Liam waren nog steeds niet gearriveerd. Beter. Dan hoefde ik hem ook niet te zien. Niall tikte me aan. 'Zullen we die kant op gaan? Of wil je wachten tot de rest er is?' 'Niall, wat denk je nou zelf?' 'Ohja... Sorry..' 'We gaan gewoon alvast.' Ik pakte zijn hand en zo liepen we naar links. Kijken of er daar iets van Zayn te zien was.

Na een tijdje zoeken hadden we Zayn nog steeds niet gevonden. Wel hadden we Harry en Liam voorbij zien lopen. Harry had mij een boze blik toegeworpen, en ik hem. Niall en ik besloten om te wachten op Bailey en Louis, en daarna de moed op zouden geven. Maar dat was niet nodig. Opeens zag ik ergens in de verte Louis lopen.. Met Zayn aan de arm! Dus hij was weer terecht. Ik rende op ze af. 'Pppff, finally! Waar was je?' vroeg ik buiten adem. Louis nam het woord. 'Deze gek hier wou het vliegtuig terug naar Engeland nemen.' 'Alleen om dat gedoe met Louis en Bailey?' vroeg ik. 'Ja..' antwoordde Zayn zachtjes. Niall kwam er ook aan. 'Are you okay, mate?' 'Yeah, op een beetje hoofdpijn na dan.' Niall pakte zijn mobiel, en tikte het nummer van Liam in. 'Zayn is terecht.' zei hij. Na een klein gesprekje hing hij weer op. 'Ik heb afgesproken dat we elkaar ontmoeten bij het hotel.' zei hij. 'Oké. Kom jongens.' zei Louis, en liepen met z'n allen richting het hotel.

Bij het hotel aangekomen, liet Niall mijn hand even los. 'Misschien kunnen we dit nu nog beter niet doen waar Harry bij is.' zei hij. Hij had gelijk. Ik knikte, en ging naast Bailey lopen. 'Zayn!' hoordde we van een afstand. Harry en Liam kwamen er aan gerend en sprongen op Zayns rug. 'Hoezo wou je wegvliegen?' vroeg Liam droog. 'Lang verhaal.' antwoordde Zayn, en keek in de richting van Louis en Bailey. Verbazend genoeg glimlachend. 'Sorry..' zei Bailey. Ze liep op hem af, en gaf hem een knuffel. Ook Louis kwam erbij. 'Grouphug!' riep hij. We lagen met z'n allen in een deuk omdat het er niet uit zag. Alleen Harry kon het niet laten om me nog steeds boos aan te kijken. Dit vond ik zo irritant, dat ik besloot om even met hem onder vier ogen te praten. Ik greep hem bij zijn arm, en trok hem mee. 'Kun je me niet steeds zo boos aanstaren de hele tijd?' vroeg ik geïriteerd. 'Wat zou jij hebben gedaan als er bij mij een ander meisje in mijn armen lag?' vroeg Harry boos. Bij die woorden bleef het even stil. 'Precies.' zei Harry en liep weer richting het groepje. Langzaam kwamen de tranen. Ik huilde bijna nooit, maar dit. Ik liep naar achter, weg bij het groepje. Niall zag het en kwam achter me aan. 'Gabs? Wat is er?' zei hij en sloeg zijn arm om mijn schouder. 'Liefde zuigt.' antwoordde ik snikkend. 'Helemaal niet. Harry doet nu misschien heel moeilijk, maar na een tijdje went hij er wel aan. Het is nu pas net uit tussen jullie.' 'Dat is juist het probleem. Alles gaat veel te snel in de liefde bij mij, altijd!' 'Misschien is het goed als je dan een tijdje geen vriendje meer hebt..' 'Hoe bedoel je?' 'Dat is beter voor je.' 'Het zal dan wel. Weer een ex vriendje erbij.' 'We moeten alleen iets beginnen als je er echt klaar voor bent. Anders blijf je in die sleur.' 'Misschien heb je gelijk.. Thanks.' zei ik en gaf hem een lange knuffel. 'Ik sta wel bovenaan op je wachtlijst, hè?' zei Niall en porde me in mijn zij. 'Tuurlijk.' zei ik lachend. En samen liepen we weer terug naar de groep. Louis stelde vervolgens voor om met zijn allen wat te gaan drinken. 'Op een nieuw begin!' schreeuwde hij. En zo gingen we op weg naar het restaurantje.

It's not what it looks like - One Direction {DUTCH FANFIC}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu