-07- We're busted..

585 16 2
                                    

Bailey POV

Op de terugweg had ik weer een muziekje opgezet. Dit keer een opgewekt muziekje, want dat was ik ook. Maar ik was ook super zenuwachtig.. Wat moest ik aandoen voor vanavond? Niet iets wat te bloot was, anders zou dat verkeerde gedachtes bij Zayn opwekken. Want we moesten elkaar alleen beter leren kennen vanavond. Ik was intussen alweer aangekomen bij het strandhuisje. Ik liep naar binnen, gooide mijn tas op de bank, en liep gelijk door naar de badkamer. Eerst maar eens een frisse douche nemen.

Na het douchen, stond ik voor de kledingkast. 'Mmm wat zou ik aandoen?' Ik pakte mijn witte zomerjurkje, en deed daar een lichtblauw centuurtje omheen. Ik deed er ook een lichtblauw vestje op. Het witte zomerjurkje had een lage ronde hals en korte mouwen, het was dus niet te bloot. Ik deed er mijn lichtbruine slippers onder, en pakte een lichtbruine tas. Nadat ik klaar was met mijn haar, wat ik lichtjes had gekruld, pakte ik mijn make-up in mijn bruine tas, deed er nóg een lipgloss in, en mijn portemonee. Ik besloot om nog even te wachten op Gabrielle.

Gabrielle POV

Ik had een soepje voor Harry gemaakt. Hij had al drie kommen gehad. 'Voel je je al wat beter?' vroeg ik. 'Zeker weten.' zei Harry. Hij glimlachtte en stond kreunend op. 'Haha, weet je het echt zeker?' 'Jawel, heb alleen de hele dag in mijn bed gelegen.' Ik lachtte weer, en liep toen naar de deur. 'Wat ga je doen?' vroeg Harry. 'Ik ga even bij Bailey kijken.' 'Wat dan?' Moest hij nou alles weten? 'Gewoon.' 'Gewoon?' 'Ja, gewoon.' 'Oké dan.' Dit was best wel een beetje ongemakkelijk op een of andere manier. 'Bye honey.' Harry liep naar me toe, en gaf me een lange zoen. 'Kun je echt niet blijven?' 'Nee, ze wacht op me.' 'Oké, I love you.' 'Love you too.' zei ik terug. Ik gaf hem een knuffel en liep toen de deur uit.

Toen ik bij het strandhuisje aankwam, zag ik Bailey al in de deuropening staan. 'Waar bleef jij nou?' vroeg Bailey. 'Zo lang was ik nou ook weer niet weg.' zei ik en liep naar binnen. 'Je ziet er in ieder geval goed uit voor je date met Zayn vanavond.' 'Thanks.. Ik ben alleen wel super nerveus..' 'Waarom? Je gaat hem alleen beter leren kennen.' 'Ja, wat dan nog?' zei Bailey en ging weer zitten. 'Doe rustig.' zei ik, en toen was het een tijdje stil. 'Anyway, ik moet zo maar eens richting het stadje toe gaan.' Ik liep naar de slaapkamer, om me om te kleden. 'Gabs! Ik ga nu hoor!' hoorde ik Bailey schreeuwen. 'Nu al?' 'Ja, ik wil er eerder zijn dan hem!' Ik hoorde de deur dichtgaan. Oké, zo zenuwachtig was Bailey dus. Na een tijdje in mijn koffer te hadden gerommeld, had ik eindelijk mijn nieuwe zonnebril te pakken. Zo, nu kon ik echt gaan.

Bailey POV

Ik liep het restaurant binnen. Zayn was er natuurlijk nog niet. Ik pikte een leuk tafeltje uit, dicht bij het raam, en ging zitten. Na enige tijd kwam Zayn aanlopen. 'Hi, ben ik te laat?' vroeg hij. 'Nee, ik was te vroeg, haha.' Hij lachtte en ging voor me zitten. Ik wist niet waarom ik moest blozen, maar toch deed ik het. 'Je ziet er leuk uit.' zei Zayn. 'Hihi, dankje. Jij ook.' zei ik terug, en begon alweer te blozen. Vond ik Zayn leuker dan Louis? Of moest ik nog even aan Zayn wennen? Hoe dan ook, ik moest zorgen dat deze 'date', vriendschappelijk bleef.

Na dat we het eten hadden besteld, begon Zayn alles over mij te vragen. Het ging vooral over muziek. We waren allebei enorme muziekliefhebbers. 'Kun je toevallig ook zingen?' vroeg Zayn. 'Uuhhm, geen flauw idee.. Ben er nooit zo bewust mee bezig geweest..' 'Kun je iets laten horen?' 'Hier?' 'Ja?' 'Nee joh, gek.' We moesten allebei lachen. 'Je kunt straks in het strandhuisje wel iets laten horen, toch?' 'Ik denk het..' zei ik. Moest ik dit wel doen? Moest Zayn vanavond met haar meegaan? Dan kon ik eigenlijk al verwachten dat het niet meer vriendschappelijk bleef..

Zayn en ik, waren lekker aan het eten. Het eten was echt heerlijk hier. We waren ondertussen nog even aan het praten over muziekinstrumenten, toen ik ineens een bekend gezicht binnen zag komen lopen. Het leek alsof ik verstikte.....

It's not what it looks like - One Direction {DUTCH FANFIC}Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz