-11- Everything is over?

572 15 0
                                    

Opeens stond Harry achter me. En hij keek niet al te blij. 'What's this?!' vroeg hij een beetje opgefokt. 'It's not what it looks like..' zei ik, en stond op van het bankje. Niall bemoeide zich er blijkbaar niet mee, aangezien hij een beetje naar de grond zat te staren. 'Hoe bedoel je, Gabrielle? Dit is perongeluk gebeurd zeker? Je lag in zijn armen!' zei Harry nu iets harder. 'We zijn gewoon vrienden hoor!' riep ik terug. 'Vrienden? Ja, want elk meisje ligt in de armen van haar 'vrienden' zeker.' Harry gaf een tik op Nialls hoofd. 'Dude, je mag haar hebben.' zei hij kwaad en liep met Liam het parkje uit. Ik kon het niet laten om er achter aan te gaan. 'Harry! Please, dit was echt niet de bedoeling!' riep ik, maar Harry liep gewoon door. 'Shit.' Ik ging weer naast Niall zitten. Het was een tijdje stil. 'Are you okay?' vroeg Niall ineens. 'Yeah.. Well.. I think..' antwoordde ik. 'Sorry, ik had beter niet mijn arm om je heen kunnen leggen..' 'Geeft niet.. Ik heb toch de toestemming gegeven? Harry moet gewoon niet zo dom doen.' 'Zeg dat nou niet.' 'Wat maakt het jou nou weer uit? Je mocht me hebben toch?' zei ik met een knipoog. Niall kwam steeds dichterbij. Voor dat ik het wist, raakte zijn lippen de mijne. Nu kon het mij ook niks meer schelen. Het was toch uit met Harry.

Bailey POV

Ondertussen liepen Louis en ik door het stadje heen. Boven sommige winkeltjes zaten wel kleine huisjes, maar we konden ons niet voorstellen dat Zayn daar binnenin zat. Het communiceren tussen ons twee ging ook wat lastig, aangezien er van alle kanten mensen stonden te schreeuwen. Ook hadden we Zayn al tachtig keer proberen te bellen, maar hij nam niet op. We besloten om Harry even te bellen, of er daar wat meer vooruitgang in zat.

Harry POV

Ik was zo kwaad. Niall en Gabrielle konden me helemaal niks meer schelen. Ze zochten het maar uit met zijn tweeën. Opeens ging mijn telefoon. Ik keek op het schermpje. Oké, gelukkig. Geen Niall of Gabrielle. Het was Louis. Na even wachten, nam ik op. 'Hey mate.' zei ik. 'Hey. Heb je al iets opgevangen van Zayn?' 'Nee.' 'Oké.. Hoe lang zullen we nog doorgaan met zoeken? Want we hebben bijna alles afgezocht.' 'Ik geef je even door aan Liam.' zei ik nog een beetje geïriteerd. Liam pakte de telefoon over. 'Hey, we kunnen misschien het beste met zijn allen nog één plaats afzoeken.' zei hij. 'Oké.. Welke plaats bedoel je dan?' 'Misschien het vliegveld?' 'Hmmm, oké. Bailey en ik nemen dan nu een taxi daar naar toe, goed?' 'Jep, wij komen er ook aan.' Liam gaf mijn telefoon weer terug. 'We moeten Gabrielle en Niall ook even informeren.' zei hij. 'Dat doe jij dan maar.' zei ik kortaf, en liep verder.

Gabrielle POV

Niall en ik hadden een belletje gekregen van Liam, dat we zo snel mogelijk naar het vliegveld moesten gaan. Zodat we daar met zijn allen verder konden zoeken. Als we Zayn dan nog niet vonden, dan wisten we het ook niet meer..

It's not what it looks like - One Direction {DUTCH FANFIC}Where stories live. Discover now