-14- Happy day

551 10 1
                                    

De volgende ochtend, hoorde ik dat Gabrielle in de keuken bezig was. Ik stapte zachtjes uit bed, aangezien Louis nog lag te slapen. Toen dat was gelukt liep ik richting de keuken. 'Wat maak je?' vroeg ik. Gabrielle schrok op. 'Oh man, laat me niet zo schrikken gek. Ik maak een gebakken eitje. Jullie ook?' 'Ja, lekker. Doe maar.' Ik wou weer terug lopen naar mijn bed, maar toen bedacht ik me iets. 'Hoe zat dat nou weer tussen jou en Niall dan?'

Gabrielle had me het hele verhaal verteld. Soms snapte ik niet hoe ze het allemaal voor elkaar kreeg.. Inmiddels waren de gebakken eitjes ook klaar. Ik liep zachtjes naar Louis, en gaf hem een kusje op zijn voorhoofd. 'Wake up, sweetie.' Langzaam gingen zijn ogen open. 'Goodmorning, lovely.' zei hij, en gaf me een knuffel. 'Oké, sweetie en lovely, we hebben gebakken eitjes, dus kom aan tafel.' zei Gabrielle.'We hebben gebakken eitjes!' schreeuwde ze nu iets harder. Louis kwam omhoog, stapte uit bed, pakte mijn hand, en liep gelijk door naar de eettafel. 'Nu weten we ook gelijk hoe we je uit bed kunnen krijgen.' lachtte ik, en kwam naast hem zitten. 'Heb je nog last van een kater of zo? Want je was gister behoorlijk dronken.' zei ik. 'Echt? Nou, heb eigenlijk nergens last van.' 'Oké, beter.' 'Ik vroeg me al af hoe ik hier terecht was gekomen.' zei Louis met een knipoog, en gaf me een kusje op mijn wang. Gabrielle zette de schaal met gebakken eitjes in het midden, en kwam tegenover ons zitten. 'Hebben jullie nog plannen voor vandaag?' vroeg ze met volle mond. 'Nee, nog niet. Maar dat zien we nog wel.' zei ik. 'Nou... Eigenlijk wou ik een lekker dagje gaan surfen vandaag.' stelde Louis voor. 'Echt? Oké leuk!' zei ik, en gaf hem een zoen. 'Wat ga jij dan doen vandaag?' vroeg ik aan Gabrielle. 'Ik denk dat ik met Harry praten. Er is zoveel gebeurd..' antwoordde ze met een zucht. 'Wat is er gebeurd?' vroeg Louis droog, en keek heen en weer. 'Zeg, heb jij onder een steen geleefd of zo?' vroeg Gabrielle lachend.

Gabrielle POV

Na dat ik ook Louis het hele verhaal had verteld, wat hij trouwens erg verwarrend vond, waren de gebakken eitjes op, en besloten we om ons klaar te maken. Op de een of andere manier, bleef ik maar aan Harry denken. Aan zijn mooie haar, perfecte ogen, en zijn volmaakte lach. Ik was er zeker van dat ik nog iets voor hem voelde. Maar of hij nog wat voor mij voelde? Ik wou zo graag dat het weer goed kwam tussen ons, ook al had ik Niall beloofd dat hij bovenaan op mijn 'lijstje' stond. Voor dat ik me ging klaarmaken, besloot ik om Harry te bellen. Ik liep naar de slaapkamer, sloot de deur, en zocht zijn nummer. Na lang wachten, werd er nog steeds niet opgenomen. Ik probeerde het nog ik keer maar ik kreeg nog steeds geen contact. Dus ik besloot om een w'app berichtje te sturen;

- Gabrielle: Ik wil graag met je praten.. X

Waarschijnlijk was hij net wakker, want na tien minuten kreeg ik pas weer een berichtje terug.

- Harry: Why? Volgensmij hebben wij dat al genoeg gedaan. Ga maar praten met Niall. 

- Gabrielle: Ik heb niks meer met Niall. Ik heb nog steeds gevoelens voor jou!  

- Harry: Jij bent echt niet te geloven hè? Dacht je dat ik zo makkelijk was? 

- Gabrielle: Ik zweer het je! Ik weet dat we niet zo snel terug kunnen naar het oude, maar ik wil gewoon even met je praten, en niet via whatsapp.  

- Harry: I don't know, Gab! 

- Gabrielle: Please!

En weer duurde het een tijdje voor dat ik een berichtje terug had.

- Gabrielle: ?? 

- Harry: Okay.. Kom rond half 1 naar het restaurantje. 

- Gabrielle: Oh, dankje Harry!! Ik zal er zijn X

Ik was zo blij! Ik gooide mijn mobiel op bed, en holde naar de kast. Wat moet ik aandoen? Ik pakte mijn paarsje topje, mijn lichte, korte jeans, en mijn zwarte sandalen. Daarbij pakte ik mijn zwarte riempje, en mijn zwarte clutch. Misschien was een clutch meer voor bij een jurkje, maar dat kon met niet schelen. Nu ging ik eerst maar eens lekker douchen. Het was nu 11 uur, dus ik had nog anderhalf uur.

Bailey POV

Ik liep samen met Louis langs het strandje. 'Je moet me wel leren surfen hoor, want ik kan er nog niks van.' zei ik. 'Vallen en opstaan, liefje.' zei Louis en tilde me op. Ik begon te gillen, en Louis rende het water in. Daarna rende hij er weer uit, pakte zijn surfbord, en zwom richting mij. 'Ik zal het mijn lieve dropje wel even voordoen.' zei hij, en zwom richting een golf. En daar ging hij dan. Bij de eerste paar pogingen viel hij een paar keer, wat er echt grappig uit zag. 'Ik wist niet dat surfen zo makkelijk kon zijn!' schreeuwde ik lachend. Maar na zowat de tiende poging, wist hij te blijven staan. 'Woeehoeee!' schreeuwde ik, en zwom zijn kant op. 'Ik moest het gewoon nog even weer oefenen.' zei Louis droog. 'Oké, nu jij!' Hij tilde me op het surfbord, en legde de instructies uit. 'Dit gaat never nooit lukken hoor, haha.' zei ik.

En zoals ik al voorspelde, bakte ik er niks van. Louis trok me van het surfbord af, en hield me stevig vast. Toen kwam zijn hoofd bij die van mij, en zo zaten we weer te zoenen. Hij tilde me op, en bracht me naar het kleine strandje. We rolden onze badhanddoeken uit, en gingen liggen. Zo, even bijkomen. Ik vroeg me af hoe het gesprek tussen Gabrielle en Harry was geweest. Of misschien moest die nog komen..

It's not what it looks like - One Direction {DUTCH FANFIC}Where stories live. Discover now