Part 6: I hate you...

66 6 2
                                    

Chalani sa o niečom rozprávajú s Johnom a smejú sa. Usmejem sa. Sadnem si k nim a vtom si uvedomím, že tu niekto chýba. "Kde je Jai?" opýtam sa. Chalani stíchnu. Dívajú sa na zem. "Dopekla, povie mi niekto, kde je?!" Kričím. Nie kvôli hlasnej hudbe, ale som naštvaná. Keď som odchádzala na záchod, bol tu a smial sa s ostatnými. Snáď mu nevadilo, že som šla tancovať s Jamesom a Johnom. Keby mu to vadilo, tak by ma zastavil. 

"Myslím, že išiel na vzduch," ozve sa napokon Beau. Postavím sa a rýchlym krokom vyjdem von. Poobzerám sa do oboch strán, potom zamierim doľava, pretože tam je ulica kratšia. Počujem za sebou kroky a hlasy. Viem, že sú to chalani, takže sa neotočím. Nakuknem za roh ulice, no nevidím nič. Na päte sa otočím a bežím na druhú stranu ulice. Ulica je dlhá, takže mi to nejaký čas trvá. 

"Emma, stoj!" kričí na mňa John, ale ignorujem ho. Nakuknem za roh, zas nič. 

"Kde, doriti, je?" opýtam sa sama pre seba. Chalani za mnou dobehnú a snažia sa chytiť dych. 

"Volali sme mu, ale nedvíha," oznámi mi Skip, čo ma ešte viac rozzúri. 

"Počkajte, idem ešte raz na záchod," vyhovorím sa, pretože mám tušenie, že tam nájdem Jaia. Vtrhnem na záchody, ale nič tam nepočujem ani nevidím. Rozhodnem sa vyjsť zadným vchodom. Otvorím dvere a poobzerám sa okolo seba. Pri rohu budovy zazriem dve postavy. Vo svetle lampy dokážem rozoznať dievča a... To nie je možné. Srdce sa mi na moment zastaví, prestanem dýchať. "Jai?!" opýtam sa a vtom sa postavy od seba odtrhnú. To dievča je... 

"Emma, nie je to tak, ako to vyzerá," povie mi Jai, ale ignorujem. Sústreďujem sa len na tú štetku Arianu. 

"Ty štetka!" zarevem.

"Kto je tu podľa teba štetka?" zapiští. 

"Ty, pretože mi kradneš frajera!" Do očí sa mi lejú slzy, ale aj tak vidím, že s tými vysokými opätkami je taká vysoká ako ja. 

"Ja? On sám to chcel!" povie mi preafektovane. Spod crop topu jej vytŕčajú rebrá. 

"Neverím ti! Všetkým si klamala, že si ho nepodvádzala, ale pravda vždy vypláva na povrch, nie?" Niečo som si o nej naštudovala. Viem, že chodí s Big Seanom. "Dúfam, že sa Big Sean dozvie, že ho podvádzaš, ty skurvená štetka!" Otvorí ústa dokorán a zažmurká. Využijem toho a sotím do nej. Na vysokých podpätkoch neudrží rovnováhu a spadne na zadok. Spod minisukne jej vytŕčajú nohavičky. Prisadnem ju, až zalapá po dychu a vlepím jej facku. Ťahá ma za vlasy, ja jej to na oplátku vrátim. V ruke mi ostane malá štica vlasov.

"Počula som, že máš problémy s vypadávaním vlasov," zlovestne sa uškrniem.

"Ty suka!" Začne ma škrabať po tvári a rukách. Z očí sa jej lejú slzy.

"Neplač za svojimi vlasmi, lebo si rozmažeš to kilo make-upu, ktoré máš na ksichte!" Cítim, ako ma niekto zozadu ťahá z Ariany. Bránim sa, ale ten niekto je veľmi silný. Otočím sa a zistím, že je to Jai.

"Nie je to tak, ako to vyzerá," opakuje sa.

"Pusti ma!" kričím a vytrhnem sa mu zo zovretia. Ariana sa stihla zdvihnúť zo zeme a mieri ku mne. Znova do nej strčím, ale už nemá na sebe štekle, takže sa nezvalí na zem. Strčí ona mňa, no so mnou ledva zatrasie. Dám jej ešte jednu facku, buchnem ju do brucha a skočím jej na nohu. Zvreští od bolesti. Ešte jej stihnem surovo dať päsťou pod bradu, keď ma od nej niekto ťahá. Rýchlo dotyčnému dám lakťom do brucha, dotyčný sa zvíja od bolesti. 

"Nefarbi si vlasy na blond. Škodí im to a vypadajú ti znova," poviem Ariane, ktorej sa už rozmazal všetok make-up. 

"Čo ťa je do toho?"

Fate named Jai Brooks (Janoskians FF - SK)Where stories live. Discover now