109.Bölüm: Eksik Parçam

361 13 5
                                    

Herkese Merhaba :) Yeni bölüm
geldi. Oylarınızı ve yorumlarınızı esirgemeyin :) Özellikle yorumlar benim için çok önemli :) Şimdiden
iyi okumalar :) Bakalım bölümde
sizi neler bekliyor?

***

"Kim kaçırmış olabilir? Her yere bakıldı mı?"

"Bilmiyorum Motoki. İnan bilmiyorum. Her yere bakıldı ama yok kimse görmemiş." Sesi endişeliydi Mamoru'nun.

"Bu nasıl olur ya? O kadar insan nasıl olur da görmez anlamıyorum."

"Bu sorunun cevabını en çok ben merak ediyorum inan."

"Neyse bunu daha sonra düşünürüz.
Şu an bunu kimin yaptığıyla ilgili fikir yürütmeliyiz. Kaçırılmasının bir sebebi olmalı mutlaka. İyi düşün Mamoru. Çünkü cevabı sende." dedi Motoki.

Mamoru cevap vermeden Usagi merakla "Ne gibi?" Diye sorduğunda Motoki ciddi bir şekilde "Şöyle ki kimse boş yere kaçırılmaz. Bunun kesinlikle bir sebebi olmalı." Dedi üstüne basa basa.

Usagi bu cevapla biraz duraksamış sonra Mamoru'ya bakıp konuşmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Usagi bu cevapla biraz duraksamış sonra Mamoru'ya bakıp konuşmuştu. "Düşmanımız yok öyle değil mi Mamoru?" Bekledi. Onun cevap vermemesi üzerine "Öyle değil mi Mamoru?" diye yinelemişti. Bunun üzerine Mamoru kararsızca "Aslında biri var..." dediğinde Usagi şaşırarak
"Ne? Ne demek istiyorsun?" diye sordu.

Mamoru derin bir nefes alıp olanları anlatmaya başlamıştı. "Geçen hafta
bazı adamlar hastaneye geldi. Kendi hastanelerinde bana iş teklif ettiler. Bende kabul etmedim. Üzerinde çalıştığım çalışmayı duymuşlar ve bununla alakalı gelmişler aslında. Bende kibarca kabul etmediğimi söyledim ama anlaşılan etkili olmamış." dediğinde Usagi'nin sesiyle susmuştu. Kızmıştı... Sesinden belliydi. "Sen...
Sen bunu nasıl yaparsın? Sen... Beni... Kızını nasıl tehlikeye atarsın?! Bana bunu ne zaman söyleyecektin acaba, her şey olup bitince mi?"

Usagi'nin sözleri onu yaralamış, hatta kızdırmıştı. Söylediği söz de bunu kanıtlıyordu. "Kabul etmediğimi söyledim!" Oda üzülmüştü ama kimseyi suçlamıyordu. Sanki... Sanki tüm suç üzerine kalmış gibiydi.

"Hey! Durun artık! Kavga etmenin zamanı değil. Şu an güçlü olmanın zamanı. Chibiusa'yı kurtarmalıyız.
Bir plan yapmalıyız önce." Diyen Ami
ile kendilerine gelmişti ikisi de. Haklıydı. Birbirine bakıp Ami'yi onaylarken, bu sefer de Rei başka bir şey sormuştu. "Bu şirket ya da her neyse kim?"

 "Bu şirket ya da her neyse kim?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Sailor Moon Son 1 SezonWhere stories live. Discover now