47.Bölüm: Düğün Günü... Ami Ortalardan Kayboluyor...

789 21 11
                                    

Herkese Merhaba;

Bölümleri düzenlerken gördüm ki sadece burada bu bölüm eksikmiş ve hemen ekleyelim dedim. İyi Okumalar :) Okuyan kimsede eksikliği de farketmemiş... O kadar iyi yazmışım demek ki :) Haha xd. Şaka şaka :)

*****

Sabah güzel bir kahvaltı hazırlanmış ve herkes Usagi'ler de toplanmıştı. Kahvaltıdan sonra düğünün yapılacağı yere gidilecekken, Kızlar, elbiselerini, ayakkabılarını ve tabii Usagi'nin gelinliği ve diğer eşyalarını oraya göndermişti bile. Tek yapmaları gereken kuaföre gitmekti. Kahvaltıyı ederken Usagi'nin aklına bir şey gelmişti. ''Ah nasıl unuttum.''

''Usako ne oldu?'' dedi Mamoru.

''Bizim evlenmeden önce birbirimize yemin etmemiz lazım. O yüzden birbirimize not yazıp vermeliyiz.''

''Buna gerçekten gerek var mı? Oraya yazsan da yazmasan da benim senin için söyleyeceğim şeyler aynı olacak.''

''Mamoru yaz dedim! Sen o kâğıda ne yazarsan yaz ben daha fazlasını söyleyeceğim ama bunu yapmalıyız.''

''Pekâlâ bu senin için bu kadar önemliyse. Tamam yazacağım. Kâğıtları getir de çıkmadan yazalım.''

Usagi ''Tamam, hemen getiriyorum. Seni çok seviyorum.'' Dedi çocuk gibi sevinerek.

Mamoru onun bu haline gülüp ''Ben de seni çok seviyorum.'' Dediğinde Kızlar ''Usagi bu işi hallettikten sonra bir şey daha yapmamız lazım.'' Derken Usagi ''Neymiş o? Benim yapmam gerekiyor mu?'' diye sordu merakla. Bunun üzerine Mamoru ''Hayır, hayatım. Kızlar tahmin ettiğim şey mi?'' dedi onlara bakıp.

''Sen ne tahmin ediyorsun?''

''Kızlar hadi söyleyin artık. Saat geçiyor geç kalmayalım.'' Diye söylendi sabırsızca Usagi.

Kızlar ''Tamam, söylüyoruz. Usagi ayakkabın ve düğün çiçeğin bize lazım.'' Derken Usagi anlamazca ''Neden?'' diye sordu.

''Çünkü ayakkabının altına adımızı yazacağız. İlk önce hangimizin adı silinirse senden sonra         o evlenecek.'' Dedi hepsi gülerek.

''Hımm bu muydu? Ben de korktum yani.''

Kızlar ''Ha bu arada gelin çiçeğini kime atacaksın?'' diye sorunca Usagi ''Off oda var dime. Fırlatacağım. Hanginiz tutarsanız ayrım yapamam. Sıra hanginizdeyse çiçek ona gelir zaten.'' Dedi kimseye söz vermeden. Kızlar bunları konuşurken Mamoru çoktan yazmayı bitirmişti. ''Tamam, ben bitirdim. Sende durumlar nasıl?'' dedi Usagi'ye bakıp.

Usagi telaşla ''Hemen yazıyorum. İşte bitti.'' Dedi.

Onları izleyen İkuko telaşla ''Ooo kızlar saat kaç olmuş

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Onları izleyen İkuko telaşla ''Ooo kızlar saat kaç olmuş. Hadi bir an önce çıkın. Yoksa geç kalacaksınız...'' derken Usagi annesine bakıp konuştu. ''Peki ya sen?''

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin