10.Bölüm: Eski Bir Konuk

1.2K 32 8
                                    

Olaylı bir günün ardından sonunda sabah olmuştu. Mamoru hala Luna ve Artemis'le konuşmamıştı ama bir an önce her şeyi anlatmalıydı. Kızlarda
aynı fikirdeydi. Yoksa Usagi olanları öğrenecekti. Elbette ona zamanı geldiğinde söyleyeceklerdi. Bu yüzden sabah kalktıklarında okula gitmeden
direkt Usagi'lere gitme kararı almışlardı. En iyisi zaman geçmeden konuşmaktı.

Usagi'lere gittiklerinde onları yine bir sürpriz bekliyordu.
Kimse bilmese de...
Bu sürpriz Usagi dahil herkesi çok şaşırtacaktı.

☆○

Usagi her zamanki gibi uyuyakalacağı sırada biri onu yanağından öpüp uyandırmıştı. Onu ilk önce Mamoru ya da annesi sansa da gözlerini açtığında gerçekle yüz yüze gelmişti.

O kendine gelmeye çalışırken Mamoru ve kızlar da gelmiş kapıyı çalıyordu. Usagi'nin annesi kapıyı açıp onları içeri davet ettikten sonra Usagi'nin odasından duydukları çığlık ile yukarı koşarken gördükleri manzara karşısında şok olmuşlardı. 'Kimdi gelen? Neden herkes şaşırmıştı? Neden buraya dönmüştü?' gibi bir sürü soru akıllarda dolaşıyordu. İşte o sırada bir ses ''Eee beni özlemediniz mi?'' diye bağırınca herkes birbirine bakmıştı. Daha sonra hepsinden robot gibi bir sesle ''Özledik tabii' duyuldu. Onların şaşkın ve şok olmuş haline bakan kız gülümsüyordu. Gelmesinin bu kadar olay olacağını düşünmemişti. Birisi adını seslendiğinde güldü. Sonunda normale dönüyorlardı. "ChibiUsa?" Seslenen kişiye baktı. Ami'ydi. Ona gülüp "Merhaba." dediğinde diğerleri bu duruma inanamıyordu. Geleceğe gitme nedenleri ayaklarına gelmişti. Bu nasıl olabilirdi? Herkes o kadar şaşırmıştı ki özellikle de Usagi kendine yarım saatte anca gelebilmişti. Kendine geldiğinde
yine bir çığlık atmış hem sevincini hem de şaşkınlığını belli etmişti. İşte o çığlıkla herkes kendine gelmişti. Olanlardan habersiz ''Kızlar yanımdaki kişinin kim olduğunun farkında mısınız?'' diye sorarken gözleri gülüyordu Usagi'nin. Bunu gören Rei ''Usagi farkındayız ama bir o kadar da şoktayız.'' diye cevap verdi.

''Çok şaşırdık. Onu burada görmeyi beklemiyorduk.'' dedi Ami şaşırarak.

''O zaman biz neden geleceğe gittik...'' diyen kızı susturdu kızlar. Bu sözle afallayan Usagi ''Ne geleceği Makoto, neden bahsediyorsun?'' diye sorunca ''Şaşkınlıktan saçmalıyor işte.'' dedi Minako, Makoto'ya kötü kötü bakarken.

''Size inanmıyorum! Bir an önce gerçekleri duymak istiyorum.'' dedi kızgınca Usagi. Burada bir şeyler dönüyordu.

''Evet, ben de sizi gördüm. Neden geldiniz?'' diyen kızla artık sona gelmişlerdi.

Mamoru kızlara bakıp ''Tamam kızlar artık gerçekleri söylemenin vakti geldi.'' dediğinde ''Emin misin Mamoru? Bu karar doğru mu sence?'' diye soruya soruyla cevap verdi kızlar.

''Doğru olmasa da bir şey fark etmez. ChibiUsa bizi görmüş. Bunu ne kadar saklayabiliriz ki?'' Sesi kabullenmişti.

Usagi'nin kafası bu konuşmalardan sonra daha da karışınca ''Neler oluyor burada biri bana anlatabilir mi?'' dediğinde ''Tamam ben sana her şeyi anlatacağım. Aslında bildiğin bir şeyi.'' derken Luna, Usagi ''Öyle mi? Seni dinliyorum.'' dedi.

''Senin şu geçen gün gördüğün rüya var ya... '' derken Luna onu susturup ''Evet, ne olmuş o rüyaya?'' diye sordu sabırsızca. Onun bu tavrına sinirlenen Luna ''Usagi sözümü kesmeden beni dinleyecek misin?'' diye kızınca ''Tamam dinliyorum.'' dedi Usagi.

''Sen o rüyayı gördükten sonra biz
bir karar aldık.''

''Biz derken kimi kastediyorsun?''

''Usagi ben sana ne dedim. Önce bir dinle daha sonra soru sor.''

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin