56.Bölüm: Kanlı Yolculuk... Çifte Balayı

769 22 0
                                    

Rei'nin sorusu ile Usagi bir süre sessizce etrafına bakıp susunca
Rei onun cevap vermek istemediğini anlar ama neden? Uzun süren sessizlik ortamda bomba etkisi yaratırken daha fazla bu şekilde kalamayacağını biliyordu ve kalamamıştı da... Sinirli bir şekilde ''Yeter ama Usagi! Bu ne şimdi!?
Sana bir soru sordum! Senden cevap beklerken sen susuyorsun! Benim balayına çıkmam mı sorun? Lütfen anlat. Eğer sorun buysa gitmem olur biter.'' dediğinde Usagi onun sesindeki kararlılığı görünce ''Hayır, hayır sakın öyle bir şey yapma. Yok öyle bir şey git. Sadece...'' dedi ve sustu. Onun susması iyi bir şey değildi.
Rei kuşkuyla "Sadece ne?" diye sorarken onun cevap vermesine izin vermeyip "Dur tahmin edeyim.'' dediğinde Usagi ''Tamam söylüyorum. Biliyorsunuz biz yeni evlendik ama balayına çıkamadık. Malum savaşla burun burunaydık. Şimdi seni böyle heyecanlı görünce ne yalan söyleyeyim. Kıskandım.'' dedi hem üzgün hem de mahcupça.
Rei onun sözleri ile yumuşamıştı.
Onu çok iyi anlıyordu. Sevgiyle ona sarılırken "Kıskanmana hiç gerek yok. Sen üzüleceksen ben iptal ederim olur biter.'' demiş ama Usagi'nin itirazı ile karşılaşmıştı.
''Sakın Rei! Benim yüzümden balayını mahvetme! Bunu yaparsan kendimi asla affetmem.''
"O zaman başka bir şey yapalım.''
Kızlar ''Aklında ne var Rei?'' diye sorunca Rei ''En mantıklısı bu bence. Neden sizde bizimle gelmiyorsunuz?'' dedi gülerek.
"Saçmalama Rei. Biz sizin yanınızda fazlalık oluruz.'' dedi itiraz edip Usagi.
Yuichiro ona kızıp ''Asıl sen saçmalama Usagi. Ne fazlalığı.'' derken Mamoru ''Bu davet için teşekkürler ama kabul edemeyiz.'' dediğinde ''Nedenmiş o bakalım?'' diyen Rei'ye baktı Usagi. Sonra konuştu. "Siz yeni evlendiniz...
Yalnız kalmanız gerek.'' Utanmıştı. Kızardığına emindi.
Rei onun neyi ima ettiğini anlamıştı ama yanlış düşünüyordu. Ayrı oda denen bir şey vardı değil mi? Bunu
da dile getirdi. ''Ayrı odalarda olacağız ve yalnız kalacağız. O yüzden bize ne fazlalık oluyorsunuz ne de bizim aramıza giriyorsunuz... İtiraz istemem bizimle geliyorsunuz!'' Son noktayı koymuştu. İtiraz kabul edilemezdi.
Kızlar da Rei'ye destek olup ''Hadi Usagi gidin lütfen. Bu fırsatı tepmeyin.'' dediğinde Rei onun hayır diyeceğini anlayıp "Beni seviyorsan kabul edersin sevmiyorsan etmezsin!'' dediğinde kararını ona bırakmıştı.
Usagi bu sözler üzerine ''Gel buraya şapşal tabiî ki seni seviyorum.'' diyip ona sarılırken " Teklifine gelince kabul ediyorum.'' dedi en sonunda.
''İşte bu kadar. Sorun ortadan kayboldu.'' dedi büyük bir zafer kazanmış gibi Rei.
Yuichiro "O zaman ben rezervasyon yaptırayım.'' diyince "Çok iyi olur.'' dedi Rei sevinçle.
Bunun üzerine Kızlar ''Kaçta gidiyorsunuz?'' diye sorunca Rei onlara sakince cevap verdi. "Gece 02:00'de yola çıkacağız.'' Saati duyan Usagi şaşırıp ''02:00 mi?'' diye sorduğunda Rei gülerek cevap verdi. ''Evet, ne oldu?''
''Ben nasıl hazırlanacağım.'' diyen kıza baktı Rei. Beklediği cevap bu değildi.

Onun tepkisi ile herkes gülmeye başlarken Mamoru gülerek Usagi'nin koluna girip "Ben sana yardım ederim. Sen hiç merak etme.'' dediğinde Kızlar da "Biz artık gidelim havaalanında görüşürüz.'' diyerek konuşmayı sonlandırdığında "Gelmenize hiç gerek yok. Yorulmayın o saatte.'' diye söylendi Rei ama kızlar onu susturdu. "Olmaz bizde geliyoruz.''
''Tamam, o zaman. Sizinle inatlaşmayacağım.''
''Rei'ciğim sağ ol canım. Artık bizde gidelim. Malum hazırlanacağız. Havaalanında görüşürüz.'' Ah Usagi ah... Sevinci bile ona özeldi.
Rei ve Yuichiro birbirine bakıp gülerek ona cevap verdi "Tamam, Usagi görüşürüz.'' ve Yuichiro ekledi.
''Bu arada rezervasyonlar tamam.''
"Sağ ol Yuichiro. Bu iyiliğini asla unutmayacağız.''
''Ne demek Mamoru, lafı bile olmaz.''

''

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin