94.bölüm: Bebek Heyecanı

819 24 3
                                    

Usagi'nin çığlığıyla Mamoru deliye dönmüştü. Panikle ne yapacağını bilemezken hemen ambulans çağırmıştı. Usagi'nin çığlıkları yükseldikçe Mamoru daha da telaşlanıyordu.

::: Bay Chiba. Sakin olur musunuz.

Mamoru ''Sakin falan olamam. Karım doğuruyor.'' dedi ters bir sesle.

"Ya doğurmuyorsa bu sadece bir sancıysa." dediğinde kadın ''Nasıl yani?'' diye sordu şokla Mamo.

"Kursun başlarında ben ne anlatmıştım. Her kasılmayı, sancıyı doğum olarak algılayamayız. Eğer sancıyı karnında hissediyorsa bu doğum sancısı olmaz. Sancı karnından aşağı doğru kasıklarlarında hissediyorsa bu doğum sancısı olur. İlk önce bunu öğrenmeliyiz."

Mamoru bunları dinlerken eğitmeni haklı bulmuştu. Usagi yeniden bağırınca eğitmen duruma el attı. "Bayan Chiba, iyi misiniz?"

Usagi sinirle ''İyi miyim! İyi miyim! Doğuruyorum burada. Nasıl iyi olabilirim.'' diye kızarak sordu.

Kadın "Derslerimizi hatırlayın lütfen. Derin derin nefes alın." dedi onun haline gülerek. O bu sahnelerden çok görmüştü.

Usagi denileni yapıp "Mamo!" diye bağırınca Mamoru telaşla yanına gelip elini tuttu. Sevgiyle "Buradayım Usako. Korkma" dedi ona güven verirken.

"Usagi sancıyı nerede yoğunlukta hissediyorsun?"

Usagi düşünüp ''Başlarda karnımdaydı ama şuan kasıklarımda çok şiddetli hissediyorum. Çok sancım var. Ambulans nerede kaldı?'' derken büyük bir çığlık bastı ve o an bayıldı.

Usagi'nin bayılmasıyla Mamoru korkuyla "Usako! Usako!" diye bağırdı. Eğitmene bakıp ''Ambulans nerede kaldı?'' diye bağırdı.

Tüm bunlar olurken kurstaki herkes yaşananları izliyordu. Bu olanları onlarda yaşayacaktı ama canlı canlı görmek çok farklıydı.

Aşağıdan ambulansın sesi duyulduğunda herkes rahatlamıştı. Ambulans görevlileri hızlı bir şekilde yukarı çıkıp Usagi'ye baktılar.

::: Kalp atışları yavaşlamış. Nabızda düşük. Hemen hastaneye götürmeliyiz. Hemşireye dönüp ''Sedye lütfen.'' diye bağırdı.

Hemen Usagi'yi sedyeye yatırıp onu ambulansa götürürler. Doktor hastaneye haber verip ''Acil hastamız var. Kapıda hazır olun. Hastamız 25 yaşlarında genç bir bayan. Kan grubu
0 ve en önemlisi de hamile. Tahminen 7-5/8 aylık ama erken doğum olabilir. Kadın doğum uzmanımızda hazır olsun." diye konuştuğunda Mamoru şoktaydı. Ailesinden sonra Usagi'yi ve kızını da kaybedemezdi. Kendisine sesleniyorlardı. "Beyefendi, beyefendi?"

"Siz iyi misiniz?" diye sordu doktor yeniden.

''Ben iyiyim. Siz eşimi kurtarın.''

''Şuan her şey normale döndü ama henüz kendine gelmedi. Hastaneye gidince kadın doğum uzmanımız eşinizi muayene edecek. O zaman
asıl durum anlaşılır.'' dedi sesi umut doluydu.

''Teşekkürler doktor bey. Hastaneye
ne kadar kaldı?''

::: 5 dakikaya oradayız.

''Tamam.''

5 dakika sonra hastaneye varmışlardı. Ambulansın kapıları açılmış Usagi sedyeye alınıp hemen acile taşınmıştı.

O sırada onu yakından tanıyan biri oradaydı. Hemen telefonunu cebinden çıkarıp birini aradı. ''Alo. Usagi burada. Sanırım doğum başlamış.'' diyip telefonu kapattı.

Acile alınan Usagi yavaş yavaş kendine gelmeye başlamış gözlerini açarken her şey çok bulanıktı. Tek düşündüğü şey ise kızı olmuştu. ''Bebeğim?''

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin