64.Bölüm: Seiya'nın Çaresizliği

982 23 0
                                    

Mamoru "ChibiUsa gibi mi?'' diyerek yineledi.

''Her dediğime bu kadar şaşırma. Evet ChibiUsa gibi. Ne var bunda? ChibiUsa buradayken siz aile gibiydiniz... İkinizde sanki annesi babasıymış gibi onunla ilgileniyordunuz... Ben size bakıp öyle bir kızınız olmasını isterdim. Oldu da zaten. Dışarıdan bakıldığında ben dahil herkes mutlu bir aile görüyordu. ChibiUsa ve Usagi bazen çocukça davransalar da o halleri bile çok tatlıydı. Beni güldürüyordu. Neden böyle düşündüğü mü şimdi anladın mı?'' diye sordu.

Mamoru bu sözler üzerine "Anlamak mı? Beynime bunları resmen kazıdın! Benim farkında olmadığım şeyleri hatırlamamı sağladın! Teşekkür ederim dostum" dedi ve Motoki'ye sarıldı.

''Hey ne oldu? Ne için bu teşekkür şimdi?"

Mamoru yüzüne bakıp "Her şey için" dedi.

Motoki de sadece gülümsedi.

O sırada Usagi seslenir. "Hey beyler! Neler oluyor orada? Gelsenize yanımıza sizi bekliyoruz"

Motoki ve Mamoru hemen ayrılır.

"Usagi bizi çağırıyor Mamoru. Gitsek iyi olacak" dedi Motoki suratındaki anlamsız bir tebessümle.

Mamoru bu anlamsız gülümsemeyi anlamasa da "Tamam" diyerek kızların yanına gittiler.

Motoki masaya yaklaştığında ilk işi Usagi'yi tebrik etmek oldu.

Gayet güler yüzlü bir tavırla "Tebrikler Usagi. Darısı benim ve Reika'nın başına. Benim asıl anlamadığım şey şu sen bu adamı nasıl baba yapmaya ikna ettin?" diyerek herkesin kafasını karıştırır.

Usagi ve kızlar birbirlerine bakarak Motoki'nin söylediklerini anlamaya çalışırlar.

Durumun daha da fenalaşacağını anlayan Mamoru Motoki'yi susturur.

"Lütfen Motoki! Saçmalamayı keser misin! Kızların kafasını ne kadar karıştırdığını görmüyor musun?" diyerek sitem eder.

Usagi Mamoru'ya bakar.

"Ne yani yalan mı?"

"Mamoru Motoki neden bahsediyor?" diye sordu Usagi meraklı gözlerle.

Mamoru sadece hiçbir şey demekle yetinir.

Motoki "Hanımlar Mamoru'nun size bir şey anlatacağı yok. En iyisi ben anlatayım. Bu adam ben onu tanıdığımda aşka küsmüştü. Aşkı bırakın sevgiye bile küsmüştü. Ben evlenmem aşık olmam çocuk yapmam diyip durdu senelerce. Ne zaman hayatına sen girdin Usagi işte o zaman Mamoru tamamen değişti. Kızım bu çocuğa sen ne yaptın?" dedi bir tebessümle.

Usagi "Öyle mi? Gerçekten çok şaşırdım. Mamoru bu anlattığın adammıymış. Biri söylese inanmazdım. Aslına bakarsan pek bir şey yapmadım. Kader bizim için ağlarını ördü desek daha doğru. Başlarda hiç anlaşamıyorduk biliyorsun. Beni sinir edip duruyordu. Aslında buna sinir olsam da zamanla bunun hoşuma gittiğini anladım. Ona ister istemez aşık olmaya başlamıştım ama farkında bile değildim. Oda bunun aşk olduğunun farkında değildi. Her zaman karşı çıkmaya başladı. Bu bir tesadüf olmaktan çıkmıştı artık. Oda bana karşı bir şeyler hissetmeye başladı. Daha sonra bu şekilde devam etti. Sonra hayatımın dönüm noktası dediğim bir olay sayesinde hayatımın aşkının Mamoru olduğunu anladım. Tabii oda. Ondan sonrada beraberliğimiz devam etti. Evliyiz ya daha ötesi var mı? Her zorluğa ve kötülüğe sevgimizle göğüs gerdik. Şimdi ise son yerdeyiz. Bir zamanlar Mamoru'yla evlenmeyi isterken şimdi onun karısı oldum. Daha da önemlisi büyüdüm. Bir de çocuğum olacak. Böyle bir sevgi karşısında kim değişmez ki?" dedi ve konuşması bitti.

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin