106.Bölüm: Oyun Bitti.

649 15 6
                                    

Herkese iyi geceler :) Bugün günlerden Cuma ve yeni bölüm günü :)

Umarım bölümü beğenirsiniz. Yorumlarınızı ve oylarınızı esirgemeyin. Bu bölüm mutlu bitecek :) Seviliyorsunuz :) Hepinize musmutlu okumalar :)

~~~

Dakikalar Önce...

'Genç kız bir köşede oturmuş burada
ne yaptığını düşünüyordu. Buraya gelmemeliydi. Onunla aynı yerde olmak, onu görmek kalbini acıtıyordu. Reika çaresizdi. Bir yanı affet derken bir yanı süründür diyordu. Ama yapamıyordu. Bu adamı çok seviyordu. Ne yaparsa yapsın kıyamıyordu işte. Belki de bu aptallıktı. Bencillikti. Aşk iki kişilikti. Ayrılıkta öyle. O acı çekiyorsa oda çekmeliydi. Acaba oda kendisi gibi acı çekiyor muydu? Pişman mıydı? En çok bunu merak ediyordu Reika. Duyduğu sesle düşüncelerinden sıyrılması hızlı olmuştu. Bir adam onu dansa davet ediyordu. Hem de Bay Duvar... Bu olamazdı. Unazuki'ye bunu yapamazdı. Henüz bir şey olmasa da yakında bir şeyler olacaktı biliyordu.
O yüzden kibarca reddetmeliydi. Yeniden "Benimle dans eder misiniz?" diyen adama baktı Reika. Şimdi ne demeliydi? Bu o adamdı. Bu partinin asıl konuğu... Tamahome Torino... Reddetse ayıp olurdu. Reddetmese daha büyük sorun. Ne demeliydi? Unazuki olsa ne yapardı ki? Kabul ederdi büyük ihtimal. Etse o üzülür müydü? Olabilir. Diye düşünürken "Bu kadar zor bir soru sorduğumu bilseydim kolay yerinden seçerdim." diyen adama hayretle baktı Reika. Bu durumdan eğlendiği belliydi. Şaşırıp "Ne?" derken ona gülümseyip bakmıştı. Bu şaşkınlığa gülerek cevap verdi Tamahome. Kızın bu hali çok tatlıydı. "Diyorum ki sadece dans etmek istedim. Sende evet ya da hayır diyecektin. Ama sen sustun kaldın. Şimdi iyi veya kötü cevabımı alabilir miyim?" diye sorarken sırıtıyordu. Gülmek bu adama yakışıyordu anlaşılan. Karşısına geçmiş bir çocuk gibi cevap istiyordu. Haklıydı aslında. Ama hata yapıyordu. Ondan uzak durmalıydı kendi iyiliği için...
Ona bakıp hafif gülümserken cevap verdi. "Üzgünüm ama kabul edemem." diyen kıza baktı Tamahome. Cevabı zaten biliyordu. Sadece şansını denemişti ama vazgeçmeyecekti. Bu oyuna bir katkısı olacaktı. Üzülmüş bir şekilde "Neden?" diye vakit kaybetmeden sordu genç adam.

"Çünkü olmaz. Doğru değil."

"Doğru olmayan ne Reika? Seninle
dans edecek olmam mı yoksa..." diyip susunca "Yoksa ne?" Diye merakla soran kıza bakıp konuşmasına devam etti. "Yoksa birinden çekinmen mi?" derken bilmişçe bir tavır takındı Tamahome.

Reika şaşırıp "Yok öyle bir şey. Ben istediğimi istediğimle yaparım. Kimse bana karışamaz!" derken sesi şaşkınlıktan kızgınlığa dönüşmüştü. Tamahome bu duruma gülüp "O zaman benimle dans etmen de bir sakınca yok."

"Ne?"

"Az önce dedin ya istediğimi yaparım diye. O zaman benimle kesinlikle dans etmelisin." derken masaya oturmuş ona yaklaşmıştı bile.

Reika bu temastan rahatsız olup "Ne yapıyorsun?" diye sordu merakla. Bu adam ne yapıyordu böyle? İyice kafası karışmıştı.

"Birinin gözünü açıyorum."

"Kimin?"

"Ah Reika. Her şey o kadar ortadaki bunu görmemek için kör olmak lazım."

"Anlamadım?"

Tamahome bu haline güldü. Sonra bir gerçeği vurguladı. "Şu senin yakışıklı var ya masaya oturduğumdan beri gözü üzerimizde." derken kızın masum sorusuyla gülmüştü. "Kim?"

"Bu kafenin sahibi. Hani sarışın olan. Kardeşi yüzünden tartıştığım adam." derken kızım sözüyle ona dönmüştü genç adam. "Motoki mi?"

"Evet o. Pek iyi tanışma yaşamadık, o zaman bile yaşayacağımı düşünüyordum ama şuan ki bakışları resmen beni öldürmek istiyor gibi."

"Öyle mi? Neden ki?"

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin