78.Bölüm: Usagi'nin Zor Anları!

1K 28 6
                                    

"Alo! Mamo sen misin?" diyerek Usagi açtı telefonu arayanın kim olduğuna bakmadan.

Mamoru "Evet, benim Usako. Ne yapıyorsun?" diye sordu gülerek.

Usagi "Hiç öyle hazırlık yaptım biraz. Siz ne zaman geliyorsunuz?" derken Mamoru "Kendini fazla yormasaydın. Biz şimdi yoldayız 1 saate geliriz." dedi telaşlı bir sesle.

O anda Reika bağırıp "Usagi dikkat et kendine. Bebişimize zarar gelmesin." dedi.

Usagi "O Reika mı? Deli kız ya. Ediyorum canım. Hiç merak etmeyin. Hadi eve gelince daha rahat konuşuruz." dedi gülerek.

Mamoru "Tamam Usako. Reika sana öpücüklerini gönderiyor. Evde görüşürüz bitanem" dedi telefonu kapatırken.

Arabada...

Reika ''Eee Mamoru anlat bakalım. Bu hale nasıl geldin? Ben sizi bıraktığımda siz sadece sevgiliydiniz. Şimdi geldim ve siz bıraktığımın aksine evlisiniz ve çocuğunuz olacak..! Bu işin sırrı ne?'' diye sordu gülerek.

Mamoru ''Aslında nereden başlasam bilemiyorum. Her şey bir anda oldu. Sen gittikten sonra benim Amerika eğitim durumum vardı. Bende Usagi de kabul edince gitmeye karar verdim.o zaman havaalanına Usagi beni göndermeye geldi. Tam gideceğim sırada 'Bekleyeceğim' dedi. Bende ona bir yüzük almıştım ama nasıl vereceğimi bilemiyordum. O sırada yüzüğü kutusuyla uzattım. Pembe taşlı kalpten bir yüzüktü bu. İşte o an dizlerimin üstüne çöktüm ve sonra yüzüyü taktım.

Sonrasında Usagi şaşırıp "Bu benim en özel hediyem olacak'' dedi ve öpüştük. Ondan sonra ben gittim. Bir süre sonra ben döndüm. O sırada benden ailesine bahsetmişti. Ailesiyle tanıştım. Artık zamanı gelmişti. Sonra evlenmek istediğimizi söyleyip onu babasından istedim. Okul bitince düğünü yaptık. Zaten yüzük takmıştık. Ondan sonrası da bildiğiniz gibi.'' dediğinde Reika ''Vay be ne hikaye ama siz birbirini gerçekten seven çiftlerdensiniz. Her ne olursa olsun aşkınıza zarar gelmiyor. Eminim bir sürü zorluk yaşamışsınızdır. Belki bizim bilmediğimiz sebeplerden. Bir ara ayrılmışsınız. Motoki anlatmıştı. İkinizde çok kötüymüşsünüz. Neyse ki ayrılığınız kısa sürmüş. Severken ayrı olmak çok kötü bir şey ya.o yüzden hiç birbirinizi bırakmayın olur mu?'' dedi gülümseyerek.

Motoki ''Reika haklı. Ben bu duruma eskilerden birkaç şey söylemek istiyorum. İlk başlarda sen yokken Mamoru Usagi benden hoşlanıyordu. Ben bunu biliyordum ama belli etmiyordum. Ne zaman sen çıktın onunla uğraşmaya başladın o zaman Usagi kendini benden çekti. Asıl uzaklaşması ise benim Reika adında bir sevgilimin olduğunu öğrenmesiyle oldu. Ne zaman onu gördü. İşte o zaman benden kendini yavaş yavaş uzaklaştırdı. Sonra sen çıktın karşısına ilk zamanlarda onu sinir etsen de zamanla birbirinize alıştınız. Tesadüfi bir şekilde tanıştınız. Her yerde karşılaşır oldunuz. Sonra iki yüreğe aşk düştü ve şimdi bu haldesiniz. Ve diğer platonik aşkımda Makoto'ydu. Oda benden hoşlanıyordu ama o daha duygusaldı. Onu kırmak incitmek istemiyordum. Herkesi o son sınıf aşkına benzetiyordu. Oda Reika'yla tanışınca benden vazgeçti. İkisi de çok duygusaldı ve onları asla kırmak istemedim. Çünkü kalbim bir başkasına aitti. Onlara yüz vermem onları kandırmak olurdu. Şimdiye baktığımızda ise bu iki güzel bayanın benim hayatımın parçaları olduğu gerçeği. Birisi hayattaki en iyi dostum, kankamla evli, diğeri ise kuzenimin sevgilisi. Onlar olmasa bu aşk olmazdı zaten. O ikisine ve kızlara çok şey borçluyuz. Onlar aşkımıza inancı olmasa bu aşk çoktan bitecekti. Reika gideceği zaman Usagi ve diğerleri bizi bir arada tuttu.'' dediğinde Reika ''Bunları duymak bile onları hatırlamama yetti. Motoki çok haklı. Onlar olmasa zaten bu aşk biterdi. Onların aşka olan inancı bizi bu aşka inandırdı. Usagi'nin Motoki'ye duyduğu şey aşk değildi hayranlıktı. Çocukluktu aslında. O gerçek aşkı seninle tattı Mamoru. Makoto ise o her konuda iyiydi. Bana rakip olabilirdi ama o bizim aşkımızı görünce geri çekilmeyi tercih etti. Motoki beni sevmese
onunla olmasına asla engel olmazdım. Makoto zaten gerçekten Motoki'ye aşık olsaydı onu asla bana bırakmazdı. Savaşırdı ama değildi onunki de sadece bir hayranlıktı.
Bu arada Motoki Makoto senin hangi kuzeninle çıkıyor?'' diye merakla sordu.

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin