12.Bölüm: Keiko'nun Garip Halleri...

937 28 2
                                    

Keiko'nun okula gelmesinin ardından birkaç gün geçmişti. Bu geçen günler onun hakkında bilgi toplamaya yetmişti. Okulda çok popüler gibi görünse de aslında çok yalnızdı.

Usagi hariç hiç kimseyle konuşmuyordu. Kızlar bazen Keiko'yu kendi kendine konuşurken görüyordu. Bu konuşmaların yanı sıra hep dalıp gidiyordu. Sanki bir şeyler hatırlıyordu. Bu dalmalardan sonra gözleri doluyor ve ağlıyordu. Bazen elinde bir resim oluyordu. Biri geldiğinde resmi hemen saklıyordu. Resimdekinin kim olduğunu öğrenmemizi istemiyordu. Aradan bu kadar gün geçmesine rağmen her şey aynı saat aynı dakika tekrar ediyordu.

Bunun böyle olması kızları kuşkulandırmıştı. Keiko iyiden iyiye her şeyden kopmuştu. Usagi'yle artık eskisi gibi konuşmuyordu. İçine kapanık biri olup çıkmıştı. Kızlar bundan şüphelenseler bile ona düşman diyemiyorlardı. Düşman olsa çoktan saldırmalıydı ama Keiko aksine çok sakindi. İşte bu da kızları daha da korkutuyordu. Çünkü bu kadar sessizlik hayli alamet değildi. Keiko üzüntüsünü herkesten gizli içinde yaşıyordu. Kızlar Keiko'nun herkesten gizlediği o resmi almaya kararlıydı. Bunu en kolay yapacak kişi Usagi'den başkası değildi. Hem aynı sınıftalardı hem de Keiko'ya en yakın kişi oydu. Bu kolay olacaktı. Bir gün kızlar Keiko'yu oyalarken Usagi gizlice sınıfa girmişti. Kimsenin olmadığından emin olup Keiko'nun eşyalarına bakmaya başlamıştı. Arıyordu ama bir türlü bulamıyordu. Çok iyi saklanmıştı resim derken o sırada masadan bir defter yere düştü. Defteri almak için uzandığında ise aradığı şeyi bulmuştu. Fotoğrafı alıp sınıftan çıktı. Sınıftan çıktıktan hemen sonra Keiko ve kızlar geri döndü. Kızlar daha fazla Keiko'yu oyalayamamışlardı çünkü. Kızlar sınıfa girdiklerinde Usagi'yi arasalar da bulmadılar. Sınıfta olmamasına sevindiler.

İşte o an Usagi kızlara mesaj atıp kızları bahçeye çağırdı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İşte o an Usagi kızlara mesaj atıp kızları bahçeye çağırdı. Kızlar Keiko'ya bir yalan söyleyip oradan çıktılar.

Kızlar bahçeye çıkıp Usagi'yi aramaya başladılar.

''Kızlar buradayım gelin lütfen.''

''Evet, Usagi seni dinliyoruz. Fotoğrafı aldın mı?'' dedi kızlar.

''Tatatam aldım. İşte burada. Sizce bu kim?''

''Güzel iyi iş çıkardın Usagi. Bir bakalım. Bu bir erkek''

''Hadi canım ya. Ciddi olamazsınız. Bu arada teşekkürler.'' dedi Usagi gülerek.

Kızlar ''Usagiii! '' dediğinde ''Ne var be adı mı ezberliyorsunuz!'' diye kızdı Usagi.

Kızlar onun sesindeki mesajı alınca ''Tamam bu konuyu kapatalım. Bu çocuk acaba kim?'' diye konuyu değiştirdiler.

''Kardeşi mi? Abisi mi? Yoksa sevgilisi mi?'' diye fikrini belli etti Ami.

''Hiç bir fikrim yok ama onun için önemli biri olduğu kesin.''

''Haklısın da bu çocuğu bulmalıyız. Eğer o çocuğu bulursak Keiko'nun kim olduğunu da buluruz.'' dedi Rei.

Makoto düşünceli halde ''Haklısın ama nasıl bulacağız? Elimizde sadece bir resim var.'' dediğinde Minako ''Olsun yine de resmi var elimizde ne güzel. Adı olsa o kadar kişiden ayıklamamız gerekecekti. Bu da bizim için zaman kaybı olurdu.'' diye sözünü bitirdi.

''Minako haklı. Kızlar resmin kopyasını alıp yerine koymalıyız.'' dedi Ami. Haklıydı.

Usagi ''Kesinlikle Ami. Bu fotoğraf onun için çok önemli. Bugün içinde tekrardan resmi yerine koyarım. Yoksa bütün gün arar ve daha da üzülür. Üzülmesini istemem.'' dediğinde Rei ondaki değişimi fark edip ''Haklısın ama ona fazla bağlanma. Eğer düşmansa sonra üzülen sen olursun!'' dedi katı bir sesle.

Usagi dahil herkes onun sesindeki mesajı almıştı. "Tehlike varsa uzak dur!" Sonra "Off Rei ya bu kadar kötü olmak zorunda mısın? Onda beni rahatlatan bir şey var.'' dedi.

Rei başını sallayıp ''İşte bundan korkuyordum.'' dediğinde Ami de ona destek olmuştu. ''Usagi Rei haklı. Fazla ona bağlanma üzülmeni istemem. Tamam, iyi bir kız ama kim olduğunu bilmiyoruz. O yüzden ona kimliğini öğrenene kadar mesafeli olmalıyız.''

''Tamam kızlar. Bu dediklerinizi kulağıma küpe yapacağım.'' dedi ama içi rahattı.

''Hadi sınıflara dönelim. Şüphe çekmeyelim.'' dediğinde Makoto, Kızlar "Tamam" diyip Usagi'ye dönerek hatırlatma yaptılar ''Ha Usagi bu arada resmi yerine koymayı unutma.''

''Merak etmeyin kızlar. Olmuş bilin. Hadi görüşürüz.''

''Görüşürüz.''

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin