77.Bölüm: Aşk İki Kişiliktir

705 20 0
                                    

Kristal Tokyo

Plüton "Majesteleri'' diyip eğildiğinde Kral Endymion ''Hoş geldin Plüton lütfen ayağa kalk.'' diye onu kaldırdı. Onun kalkmasıyla  Kral Endymion gülerek ''Geçmişte durumlar nasıl? Bir sorun var mı?'' diye sordu. Bunu merak ediyordu.

Plüto "Yok majesteleri şuana kadar hiç bir düşman çıkmadı. Şuan herkes çok mutlu. Prens ve prenses küçük hanımı bekliyorlar." dediğinde Endymion gülüp "Şimdi aklıma ChibiUsa'yı ilk kucağıma aldığım an geldi de çok tatlıydı. Şuan prenses kaç aylık hamile?" diye sordu.

Plüton ''Nasıl unuturum efendim. Tüm saray o zaman büyük bir kutlama yapmıştık. Çok tatlı bir bebekti. Tıpkı annesine benziyordu. Şuan prenses 4 aylık hamile majesteleri. ChibiUsa oraya ait omadığı için zaman çok hızlı geçiyor. Prenses her an ChibiUsa'yı doğurabilir.'' dediğinde Kral Endymion "Demek 4 aylık hamile. Şimdi bile heyecanlandım. Mamoru yani ben nasıl heyecanlıdır kim bilir. Plüton eğer geçmişte ve gelecekte bir sorun olursa hemen bana haber ver olur mu?'' dedi hem sevinçle hem de telaşla.

''Tamam efendim. Hiç kuşkunuz olmasın ama benim merak ettiğim başka bir husus var.'' Sesi meraklıydı.

''Söyle Plüton.''

"ChibiUsa doğduktan sonra ne olacak?"

"Hep beraber geleceğe gelecekler. Orada kalamazlar biliyorsun."

Plüton "Biliyorum ama öyle değil. Kızların sonu nasıl olacak? Buraya bir anda ışınlanacaklar mı, yoksa?'' diye tereddütle sorunca Kral Endymion "Yoksa ne?'' diye diretti. Söyleyeceği şeyi biliyordu. Plüton'un sözüyle yanılmadığını anladı.

"Efendim siz benim ne demek istediğimi anladınız."

Kral Endymion kati bir sesle "Bunu söylemem yasak! Zaten bunu bilemeyiz. Zaman her şeyi gösterecek." dediği sırada yanlarına pespembe elbisesiyle Serenity geldi. Her ikisine gülümseyip "Merhaba Plüton" dedi.

Plüton da aynı gülümsemeyle karşılık verip ''Merhaba kraliçem.'' dedi.

Serenity kızgın bir şekilde ''Endymion nerelerdesin sen? Her yerde seni arıyorum.'' dediğinde Kral Endymion gayet rahat bir şekilde ''Plüton ile laflıyorduk. Biliyorsun geçmişe gitmişti.'' dedi imayla.

Serenity ''Aaa evet. Plüton, Usagi ve Mamoru nasıl? Hediyemi aldılar mı?'' dedi kıkırdayarak.

''İyiler efendim. Prenses şuan da 4 aylık hamile. Küçük hanımı sabırsızlıkla bekliyorlar. Bunu böyle konuşmak biraz garip aslında. Siz onlarsınız ama onları merak ediyorsunuz?'' diye söylendi.

''Demek ChibiUsa geliyor'' dedi Serenity.

Endymion ''Evet, doğru söylüyorsun. Haklısın ama yaşlandıkça gençliğimizi hatırlamak iyi geliyor. Artık genç değiliz biliyorsun." dedi Serenity'e göz kırpıp. Bunun üzerine Plüton ''Biliyorum efendim ama siz hep gençsiniz" dedi gülerek.

Serenity ise itiraz edip ''Biz mi yaşlandık yapma ama sen benim ilk gün tanıdığım adamsın!" dediğinde Endymion ''Sende benim biricik Usako'msun!" dedi onu kalbinden vurup.

Serenity ''Usako mu?'' dedi şaşırıp.

Endymion ise ''Mamoru sana öyle seslenmez miydi?'' diye cevap verdi.

Serenity ''Söylerdi Mamo-Chan, Mamo...'' dediğinde ikisi birden gülmeye başladı. Onları imrenerek izleyen Plüton ''Efendim mutluluğunuz hiç bozulmasın" dedi.

Serenity ''Amin Plüton inşaallah.'' dedi gülümseyerek.

''Hadi artık gidelim. Plüton görevini yapsın artık.'' dedi otoriter bir sesle Endymion.

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin