28*

951 22 2
                                    

Jaden en Nick staan nog steeds rond mij. Ze zijn wel gestopt met lachen, dat mocht ook wel. Jaden haalt een zak met brood en water van achter zijn rug en geeft het aan Nick. Mijn ogen scannen de linnen zak. Kan ik ze vertrouwen? Misschien hebben ze er wel iets in gestopt. Ik kijk nog een keer naar Tim die nog steeds in het donker zit. Ik denk dat hij bewusteloos is. 'Tim?' komt al krakend uit mijn mond. Hij reageert niet, hij zal bewusteloos zijn zoals ik al dacht. 

De linnen zak word ondertussen voor mijn neus geschoven. 'Dit is voor een hele week. Als het eerder op is dan krijg je geen nieuwe. Oh ja, als je Timmy ooit nog in zijn oude staat wilt zien dan zul je moeten doen wat wij je zeggen.' Ik kijk hun niet begrijpend aan. Wat willen ze van mij? 'Wat moet ik doen dan?' vraag ik. 'Gehoorzamen.' zeggen ze in koor. Ik knik twijfelend en krijg de linnen zak op mijn schoot gegooid. 'Je zult gehoorzamen en niet gehoorzamen staat gelijk aan straf, op de meest gruwelijke manieren. Ik zou goed nadenken als ik jou was.' Jaden kijkt me vuil aan, ik krijg er echt de rillingen van. Nick komt weer voor me zitten en brengt zijn lippen naar mijn oor. 'Jij gaat ons nog veel plezier bezorgen, op alle mogelijke manieren. En je gaat niet tegenstribbelen want dan maken we Tim een kopje kleiner.' Ik schik en duw mezelf tegen de muur. 

Dit kunnen ze niet maken. Ga ik hun hoertje moeten spelen? Nee dat wil ik niet! De enige die aan mijn lijf mag zitten is Tim, en de rest houd zijn poten thuis. Maar ik moet wel, anders doen ze Tim iets aan. Ik kan niet hebben dat ze Tim nog meer aandoen. Hij gaat al door zoveel en dan beseft hij nog niet eens dat zijn broer én beste vriend hem dit aandoen. Ik moet het doen. Ik kan niet anders. Ze zeiden trouwens gewoon plezier, ze spraken niet over seks?! Maya denk toch na, waar hebben die pedofielen nu meer plezier aan dan seks? Ze zetten me schaakmat. 


ontvoerdTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang