11*

1.4K 33 0
                                    


p.o.v .Tim

Ik wordt langzaam wakker door het zonlicht dat de kamer binnen schijnt. Het verbaasd me dat Maya nog niet wakker is. Ik probeer haar wakker te schudden maar het lukt me niet dan probeer probeer haar maar een beetje te porren, kietelen, over haar wang te strijken. Ze heeft nog steeds geen millimeter bewogen. Dan blijft er nog maar één optie over... koud water. Ik maak een doekje nat en leg het op haar voorhoofd, nog steeds geeft ze geen kick. Oké nu ga ik echt voor het van het, een ijskoude emmer water. Wanneer zelfs dit niet werkt probeer ik haar hartslag te meten. Gelukkig heeft ze die nog zou ze dit expres doen om te kunnen ontsnappen? Ik test het uit. Ik zal naar de badkamer gaan en me "douchen" als ze wilt ontsnappen zal ze haar kans grijpen en dan gaan, want ja ik zou niet zomaar uit de douche kunnen springen en naakt achter haar aan rennen. Ik neem wat kleren en doe alsof ik ga douchen. Nu maar wachten. Ik wacht... en wacht... en nog een paar minuten. 

Hier is iets mis. 'Maya!' Ik begin te roepen als een gek. Nog steeds blijft ze roerloos liggen. Plots zie ik het... haar been dat gisteren zo'n pijn deed is twee keer zo dik en de wonde ziet er helemaal ontstoken uit. Shit. Ik neem mijn gsm uit mijn achterzak en bel Jaden op.

'Jaden, je moet een dokter bellen.'

'Je weet dat we dat niet mogen.'

'Maar het is Maya. Gisteren was alles nog oké maar toen ik wakker werd reageerde ze op niets meer.'

'Is ze dood?'

'Nee, ze heeft nog een hartslag. Maar als jij niet opschiet met een dokter te bellen is het straks wel te laat.'

'Rustig broertje, zolang ik jou aan de lijn heb kan ik niet bellen.'

Ik hang snel op. 'Maya het komt goed dat beloof ik je.' Ze reageert niet, dat was te verwachten. Ik ga naast haar op bed liggen en neem haar hand vast. 'Ga niet dood. Laat me hier niet alleen.' Zeg ik met een trillende stem. Ik leg al trillend haar andere hand op mijn hart. Stel dat ze nu bang is... dan hoeft ze dat niet meer te zijn. 'Ik haal je hier levend uit. Dat beloof ik.' 

ontvoerdWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu