18*

1.1K 25 0
                                    

Hier liggen we dan ik en Tim naast elkaar in het gras, starend naar de sterren. 'Zing je al lang?' Vraagt Tim plots om de stilte te verbreken. 'Wel... ik heb nooit echt zanglessen gevolgd. Ik vond het gewoon leuk om met mijn favoriete liedjes mee te zingen.' zeg ik. Nu is het zijn beurt om me volledig te scannen. Ik zie een speelse twinkel in zijn ogen die ik nog niet eerder heb gezien. 'Kun je nog iets zingen?' vraagt hij stil. Ik knik en schraap mijn keel. Niet veel later zing ik een medley van een paar favoriete liedjes van mij. Er staan tranen in Tims ogen van de mooie liedjes die ik zong. 'Jij kunt je echt goed inleven in je nummers.' concludeert Tim. Ik knik en ga even recht op zitten. 

'Ik denk gewoon de hele tijd aan mijn ouders, en mijn familie. Zouden ze me nu aan het zoeken zijn of zouden ze de hoop hebben opgegeven?' Tim komt even iets dichter bij mij zitten en legt een hand op mijn bovenbeen. 'Wedden dat ze je zoeken.' zegt hij. 'Ben jij dan nooit bang?' vraag ik hem. Zonder antwoord doet Tim zijn shirt uit en laat me een groot litteken zien. Ik wil het aanraken maar dan trekt Tim weg. 'Doet het nog pijn?' vraag ik geschrokken. Hij knikt en doet zijn shirt weer aan. Opeens klinkt de stem van Nick achter ons. 'Hey Tim, als je gaat strippen dan nodig je mij toch uit hé.' Ik en Tim kijken elkaar aan en schieten in de lach. Nick komt naast ons zitten en bekijkt ons beide. 'Waarom lachen jullie zo? Jullie hebben toch niks uitgespookt hé?' vraagt hij een verafschuwend. 'Nee.' zeggen ik en Tim in koor. een zucht van opluchting komt van Nicks lippen. 'Jaden vroeg trouwens aan mij om jullie te komen halen.' Ik zucht even, ga staan en help dan Tim recht. Ik heb geen idee wat er gaat gebeuren maar leuk zal het niet worden.

'Ziezo mijn broertje is er ook. Dan kan mijn speech beginnen.' roept Jaden. Al de jongens klappen in hun handen. Behalve Tim en Nick. 'De veiling is dus goed verlopen en we hebben weer wat geld binnen.' De jongens klappen weer hard in hun handen en ik kijk naar Tim die naar mijn hand grijpt. 'Het is oké.' zegt hij zonder woorden. 'Ga alvast een plekje zoeken voor vanavond. Het blijft mooi weer dus we kunnen ook buiten slapen.' Ho even. Slapen? Waar heeft die gast het over. 'De slaapzakken liggen daar, en voor de weinige meisjes die mee zijn. Jullie krijgen de bevelen van jullie jongen en ik zou zeggen geniet van de dranken die we hebben.' roept Jaden 'Hallo? Wat is er aan het gebeuren?' Vraag ik wanneer de jongens hun slaapzakken gaan halen. 'Had ik je dat nog niet verteld?' Vraagt Tim schuldbewust. 'Wat denk je zelf.'  


ontvoerdWhere stories live. Discover now