19*

1K 24 0
                                    

'Jullie denken toch niet dat ik ga slapen in de buurt van al die pedofielen?' zeg ik in paniek. Tim komt naar me toe om me te kalmeren. Wanneer de angst het van me over neemt komt ook Nick helpen. Na een tijdje ben ik weer kalm. 'Ik zat ook liever in mijn eigen kamer.' Zegt Tim plots kinderachtig. 'Oké, oké ik snap het. Ik kan hier toch niet weg.' Zeg ik dan. 

Nick gaat een slaapzak halen en neemt er ook een mee voor ons zo kunnen ik en Tim ons plaatsje bij houden. 'Kun jij wel goed tellen?' Vraag ik wanneer Nick terug komt. Hij kijkt me niet begrijpend aan en ik wijs naar de slaapzakken. 'Sorry, er lagen er nog maar twee.' zegt Nick met zijn schouders opgetrokken. 'Best dan slaap ik op de grond.' Zeg ik overtuigd. 'May, deze is groter, we passen er perfect met twee in.' Ik kijk even naar de grond en dan weer naar Tim. 'Best.'

Nadat elk van ons een paar biertjes op heeft gaan we slapen. Ik en Tim samen in een slaapzak en naast ons ligt Nick in zijn slaapzak. De meeste jongens zijn nog aan het feesten, en de meeste zijn ook behoorlijk dronken waardoor er vele de weg naar hun slaapzak niet meer vinden. Ik probeer me een beetje comfortabel in de slaapzak te leggen, al had ik gehoopt dat dat iets makkelijker zou zijn. 'May?' Vraagt Tim met een hese stem. 'Maakte ik je wakker?' Vraag ik zacht. 'Wat is er?' vraagt hij al fluisterend 'Ik kan niet slapen. Dit ding ligt alles behalve comfortabel.' zeg ik geïrriteerd. Tim lacht even en gaat op zijn rug liggen. 'Leg je hoofd op mijn borst.' Ik kijk hem met opgetrokken wenkbrauw aan maar doe toch maar wat hij zei. 'Je zou moeten solliciteren als kussen.' Mijn hoofd wordt door elkaar geschud wanneer Tim de slappe lach krijgt. 'Wat?' Zeg ik onschuldig. Ik ga weer goed liggen en voel Tims hand door mijn haar kammen. Al snel val ik in slaap.


ontvoerdOnde as histórias ganham vida. Descobre agora