8*

1.8K 36 0
                                    

'Ga slapen May, je bent moe.' zegt Tim. Ik ben inderdaad moe maar ik ben bang dat wanneer ik wakker wordt ik weer bij Jaden zal zijn. 'Ik ben bang...' zeg ik heel stil. 'Ik weet het.' Tim trekt me in een knuffel en wrijft door mijn haar. Ik ben in paniek door de aanraking maar toch voelt het goed. Ik sluit dan ook voor een paar seconden mijn ogen. 'Blijf je bij me in de buurt?' vraag ik zonder dat ik het echt besef.  'Ik zal niet meer van je zijde wijken.' beantwoord Tim mijn vraag. Ik ga op het bed liggen en hij komt naast me liggen. Eerst op een afstandje maar hij komt steeds dichter. Ik vind het zelfs niet eens erg. In tegendeel ik ga zelf dichter bij hem liggen.

Wanneer ik wakker wordt is Tim al op. Ik blijf nog even liggen en wat ben ik blij dat ik dat deed. Iemand klopt op de deur, Tim loopt er naartoe en opent ze. 'Pa?' vraagt hij verbaasd. Een oudere man komt binnen en klopt op Tims schouder. 'Zoon... Ik hoorde van Jaden dat je je meisje niet onder controle hebt.' 'Shhh... Ze slaapt.' zegt Tim die naar mij wijst. Uiteraard slaap ik niet maar mijn ogen zijn wel nog dicht. 'Ik heb haar perfect onder controle pa.' zegt hij daarna. 'Waarom heeft ze dan nog zo'n grote mond?' 'Dat is een deel van haar karakter.' verdedigt Tim. 'Dat is het probleem net! Ik wist wel dat jij nooit het lef ging hebben een meisje te temmen. Niet zoals je broer dat kan!' de man verheft zijn stem hij is duidelijk boos. 'Pa, ik kan het niet. Geweld helpt niet, meisjes hebben liefde en warmte nodig. Geen verkrachtingen en littekens.' De man neemt Tim bij zijn kraag en ik spring recht. 'Laffe hond!' schreeuwt de man naar Tim. 'Laat hem los!' gil ik. De man kijkt me aan een begint te lachen. 'Zo zo ons meisje is wakker. Maya was het, niet?' hij laat Tim los en komt naar mij toe. Nog voor hij mij kan aanraken ontwijk ik hem en loop ik naar Tim. 

Ik val naast hem neer op mijn knieën en ik knuffel hem zo hard dat hij weer bijna geen lucht krijgt. De man kijkt naar ons beide aan met een opgetrokken wenkbrauw. 'Zo zit het dus. Jij vind hem leuk hé?' Ik laat Tim los en kijk de man aan. Ik bloos waarschijnlijk, ook al wil ik het niet toch bloos ik. 'Komt er nog een antwoord of moet ik dat ook nog uit je sleuren.' 'Ja meneer.' fluister ik heel stil. 'Wat zeg je?... Mijn hoorapparaat werkt niet.' Ik draai met mijn ogen. 'Ja.' sis ik. Deze keer begint ook Tim te blozen. Ik geef hem een por in zijn zij. Hij krijgt een soort stuiptrekking en ik begin te lachen. 'Kan je daar niet tegen?' Ik begin hem meermaals te porren en Tim draait alle kanten op. We lachen beide tot de pret verstoord wordt. 'Hehe wat heb ik gemist?' Jaden komt nu ook de kamer binnenlopen. 'Tim jou spreek ik later nog.' zegt de man en vertrekt. Nu zijn het enkel nog ik, Tim en Jaden samen in één kamer. Als dat maar goed komt. 



ontvoerdWhere stories live. Discover now