15*

1.3K 27 0
                                    

Ik weet nog steeds niet wat het "feest" is, maar ik weet dat het lang gaat duren en dat ik er niet blij van ga worden. Dat was het enige wat Tim heeft vertelt, meer wou hij niet zeggen. Ik ben best bang nu, dat geef ik graag toe. Tim probeert me telkens te kalmeren maar het lukt niet echt geweldig goed. Na een paar minuutjes ben ik het dan ook echt beu. 'Tim wat staat er nu eigenlijk te gebeuren?!' vraag roep ik. Tim kan het niet laten en zucht, voor de tiende keer vandaag. Oeps. 'Ik kan het je nog niet vertellen. Dat is al de tweehonderdste keer dat ik je dat zeg trouwens.' Hij overdrijft wel heel erg, zo vaak heb ik het echt nog niet gevraagd hoor maximum honderdnegenennegentig keer. 'Zolang jij me geen antwoord geeft zal ik het blijven vragen.' zeg ik koppig 'Oké goed, jij je zin. Maar je moet mij hierna niks verwijten dat ik het je verteld heb en dat je het niet wilde weten.' daar ga ik volledig mee akkoord. 'Ga eerst even zitten. Dan praten we verder.' zegt Tim. Ik doe wat hij zegt en ga zitten. 'Het is een veiling.' zegt Tim met een zucht.

Ik kijk hem verbaast aan. 'Een veiling? En daar doe jij zo moeilijk over?' vraag ik een beetje verbaasd. 'Er worden geen voorwerpen geveild...' zegt Tim een beetje twijfelend. Mijn mond valt open nu past de puzzel, "mijn meisje". En dat met "we zijn hier allemaal voor het feest". Die jongens zijn hier om hun ontvoerde meisjes te veilen.  'Hoe-' Ik kan mijn zin niet afmaken want de deur vliegt namelijk open en een man in een zwart pak staat in de deuropening. 'Meekomen!' Roept hij. De man sleurt aan mijn arm, zo hard dat het pijn doet maar ik kan niets doen tegen Rambo daar. Tim volgt Rambo op de voet hij wilt zeker zijn dat er niets met me gebeurt. 

Rambo sleurt me tot het einde van de gang en daar zijn twee deuren. Eentje met een meisje en eentje met een jongen. Met zo van die plaatjes die ze ook aan toiletten gebruiken. Ik word bij de meisjes binnengeduwd en Tim volgt meneertje Rambo de jongens deur binnen. Zonder nog een woord te zeggen wordt ik een oude zaal binnen gestuurd. Het lijkt wel een soort omkleed/ Schmink ruimte van een of andere zaal. 'Hallo?!' vraagt een bange meisjes stem. Een meisje van een jaar of tien komt stil naar me toe. 'Hallo.' zeg ik terug 'Hoor jij bij hen?!' vraagt ze bang. Ze gaat een beetje achteruit. 'Nee, ze houden mij ook vast.' antwoord ik. Ze haalt opgelucht adem. 'Kom mee...' Ik laat me leiden door haar ze neemt me mee naar een tapijt. 'Wat moet ik hier mee?' vraag ik verward. Het meisje glimlacht en heft het tapijt op, er zit een luik onder. 'Hier zitten de andere meisjes.' zegt ze dan. 

Ik ga een klein trapje af en zie daar tientallen meisjes zitten. 'Wat doen jullie hier?' vraag ik.  Een van de meisjes, de oudste denk ik. Komt naar me toe. 'Wij mochten niet naar de veiling. Sommige zijn ziek andere hebben al een jongen of ... ze moeten sterven.' Ik schrik van haar antwoord. 'Waarom?'vraag ik meer aan mezelf dan aan hun. Ik kijk naar de jongste van de groep. Ze huilt. Wanneer ze me ziet kijken loopt ze naar me toe en knuffelt ze mij. 'Hey kleintje.' Zeg ik stil. 'Het komt wel goed. Ik haal je hier uit.' Alleen weet ik niet of ik daar zelf wel in geloof.




ontvoerdWhere stories live. Discover now