20*

1K 22 2
                                    

Wanneer ik wakker wordt slaapt Tim nog steeds. Ik lig ook niet bepaald handig Tims arm ligt om me heen en ik heb het gevoel dat wanneer ik ga bewegen hij ook wakker wordt. Dan blijf ik maar even liggen. Ik moet wel toegeven dat het veiliger voelt, zo in Tims armen wetend dat al die pedofielen hier rondlopen. Eigenlijk beter gezegd de pedofielen die hier slapen. Ik denk namelijk dat ik de enige ben die wakker is. Iedereen slaapt nog, of toch niet... Nick gaat recht zitten en kijkt me aan. 'Jullie zijn echt lief samen.' Zegt hij dan zo onschuldig mogelijk. Ik kijk even naar Tim die nog steeds slaapt. Zijn ademhaling is zwaar maar wel rustgevend.

Na een tijdje is iedereen wakker. De meeste hebben een dikke kater en lopen nog een beetje scheef. Met de hele bende lopen we terug naar het huis. Ik had gehoopt dat ik daar nooit meer naartoe hoefde, maar aan alle sprookjes komt een eind. Toch? Tim loopt iets voorop  met Nick en ik loop achteraan de groep. 

Plots voel ik een arm om mijn middel en wordt ik de struiken ingetrokken. Ik probeer te achterhalen wie de persoon is en als ik zijn schoenen zie weet ik genoeg... Jaden. Hij slaat zijn hand voor mijn mond zodat ik niet kan schreeuwen. Wanneer iedereen weg is haalt hij zijn hand weg. 'Zo zo. Mijn prinsesje.' Zegt hij dan met een vuile grijns op zijn gezicht. 'Ik ben niemands prinsesje.' Schreeuw ik en geef hem een trap tegen zijn scheen. Hij kreunt van de pijn en ik zet het op een lopen. Ik weet niet waar naartoe en ik weet niet waar ik nu ben maar ik blijf gewoon doorlopen.

Na een half uur rennen ben ik doodop. Ik heb een goede conditie en kan dus wel een tijdje lopen maar hier ben ik niet op getraind. Ik ga even tegen een boom zitten en probeer me een beetje schuil te houden. Ik heb zo ver gerend dat ik al aan de rand van de stad ben. Ik hoor achter me iets kraken ik ben meteen alert en kijk om me heen of ik misschien de oorzaak van het geluid vind. In mijn achterhoofd gaat het idee van Jaden door mijn hoofd maar het kan ook gewoon een konijn zijn. Vrijwel meteen vind ik dan ook de bron van het geluid, een hert met haar kalf staan iets verder te grazen. Ik staar de dieren een tijdje aan maar ik kan er niet al te lang van genieten.


ontvoerdWhere stories live. Discover now