21*

1K 23 2
                                    

Ik wordt van achteren gegrepen en ik wordt meegetrokken.  Weer zie ik de glimp van dezelfde schoenen. Ik doe mijn best om tegen te stribbelen maar Jaden is sterk. Hij krijgt me uiteindelijk mee, gooit me op de grond en duwt een lap stof tegen mijn gezicht aan. Even probeer ik me te verweren maar al snel wordt mijn lichaam zwaar en zie ik enkel een waas die verdwijnt in zwart beeld.

Ik ben wakker maar mijn lichaam voelt aan als lood, mijn hoofd bonkt en ik ben super misselijk. Wanneer ik weer een beetje gevoel krijg in mijn lichaam wil ik gaan zitten maar mijn handen en voeten worden tegen gehouden door kettingen, ik lig vastgebonden. Mijn handen probeer ik los te maken maar door de minste beweging die ik maak doet alles pijn. 

'Kijk eens wie er wakker is.' klinkt het vanuit het donker. Jaden komt naar me toe gehuppeld hij ziet er té vrolijk uit, ik heb hem nog nooit weten lachen van blijdschap. 'Wat heb je met mij gedaan.' stotter ik. 'Liefje ik heb zonet de leukste tijd van mijn leven gehad.' grijnst hij. Ik snap niet wat hij bedoelt. Wat heeft hij uitgespookt. Hij heeft Tim toch niets aangedaan? 'Je weet toch waarom alles zo veel pijn doet liefje?' Hij geeft me een vuile grijns en loopt dan weg. Die pedofiel heeft me verkracht... wanneer de beelden van Jaden die op mij ligt door mijn hoofd spookt begin ik te huilen en te schreeuwen. Waarom moest hij mij hebben. Waarom ik?!

p.o.v. Tim

Maya is nu al een dag of twee spoorloos. Iedereen probeert haar te zoeken en haar chip op te sporen. Volgens de chip zou ze gewoon hier zijn. Wat eigenlijk niet kan want ze is hier niet. Of wel? Jaden is ook al een tijdje heel raar aan het doen, gisteren huppelde hij rond als een klein meisje en had hij een grijns van oor tot oor. Ik denk dat hij er voor iets tussen zit. Maar ja, elke keer dat ik mijn theorieën aan de andere vertel verklaren ze mij voor gek of geven ze mij de schuld. "Het is jouw meisje en jij moet haar in het oog houden, niet Jaden." Dat zeggen ze dan. Ik ben best bang wat als iemand haar martelt, verkracht of beide?! Ik mag er niet aan denken. Maya kan haar mannetje staan dat weet ik ondertussen al. Maar toch ben ik bezorgt. Ze zou toch niet zijn weglopen. Misschien is ze naar huis?

P.o.v. Maya

Hier lig ik nog steeds. Verschillende gedachten spoken nu door mijn hoofd. Ten eerste moet ik bijna kotsen bij de gedachten dan Jaden zijn *kuch kuch* je weet wel. In mijn lichaam heeft gezeten. En ten tweede maak ik me zorgen over Tim. Als Jaden dit bij mij doet kan hij even goed Tim aan het martelen zijn op deze moment. Ik mag er niet aan denken hoe hij daar dan zou liggen. Kreunend van de pijn, smekend om genade. Of misschien is hij al dood, bij die gedachten rollen de tranen over mijn wangen.

ontvoerdWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu