17*

1.2K 24 0
                                    

"Het feest" is gedaan en ik en Tim liggen op bed. 'Hey, je weet toch nog dat we straks naar het noodkasteel gaan?' vraagt Tim. Ik knik bevestigend. 'Gaat Jaden daar ook zijn en Nick?' vraag ik bezorgd. 'Rustig May, ja Jaden zal er zijn. Maar ik en Nick gaan je beschermen zoals beloofd.' Ik draai me op mijn zij en kijk recht in Tims blauwe ogen. 'Heb ik je ooit al verteld dat je mooie ogen hebt?' zeg ik een beetje zwoel. Tim lacht en gaat nu ook op zijn zij liggen. 'Nee.' Ik veeg een lokje haar uit zijn gezicht en bekijk de rest van zijn gezicht. Meestal liggen zijn bruine haren wat in de weg, maar nu zie ik het perfect. Ik moet toegeven dat hij best knap is eigenlijk. Ik bedoel hij heeft me ontvoerd, maar hij is knap. 

'Van waar ken je Nick?' Vraag ik om even van onderwerp te veranderen. 'Hij is mijn beste vriend. Ik heb veel aan hem gehad in de tijd dat mijn vader me niet zag staan. Hij zag me wel vaker niet staan, ik bedoel hij heeft mijn moeder verkracht...' Ik kijk even op mijn horloge en zie dat het hoog tijd is. 'Tim we hebben nog een half uur en we moeten nog douchen!' zeg ik in paniek. We springen uit bed en ik loop alvast naar de badkamer. 'Ik leg je kleding zo dadelijk wel voor de deur. Ik stem  in en spring snel onder de douche. De warme stralen doen deugd op m'n huid. Na een paar minuutjes ben ik klaar en wikkel ik een handdoek, die ik klaar had gelegd, om me heen. Plots gaat de deur gaat open en Tim geeft me mijn kleding. 'Ging jij die niet voor de deur leggen?' zeg ik met een speelse grijns 

'Ik dacht ik help je een handje.' zegt Tim met dezelfde grijns. Ik lach en neem de kleren over. Wow hij weet wel wat van kleding. Ik had deze combinatie echt nooit gekozen maar het staat me fantastisch. Ik loop de badkamer uit en zie Tim daar staan zonder shirt. 'Wat?' Lacht hij. 'Niks.' zeg ik beschaamd. Ik voel mijn wangen warm worden. Hij ziet er zo goed uit. 'Ik ga douchen.' Zegt hij en loopt me uitdagend voorbij, ik wist niet dat Tim een sixpack had. Het staat hem alleszins ge-wel-dig. Maya alstublieft ik mag zo niet over hem denken. Hij is en blijft mijn ontvoerder...

 Niet veel later als ook Tim de douche uit is vertrekken we richting het noordkasteel. Het is al donker en dat maakt de stad Antwerpen echt mooi. We gaan niet alleen omdat het niet mag, iedereen gaat naar een afspreek punt en daarna gaan we allemaal gelijk naar het noordkasteel. wanneer we aankomen is het echt een drukte maar ik en Tim zoeken een rustig plekje voor onszelf. Ik ga op mijn rug liggen in het gras en kijk naar de sterren, ze zijn echt mooi 'Zie je die grote ster daar?' Vraagt Tim aan mij als hij naast me komt liggen. 'Ja. Ik zie hem.' antwoord ik. 'Dat is m'n moeder.' zegt hij stil. Ik kijk hem bedroeft aan. 'Nick vertelde me wanneer ik mijn moeder mis, dat ik naar de felste ster moet kijken.' Ik staar met open mond naar de betoverende sterrenhemel. Opeens denk ik aan een liedje dat mijn moeder voor me zong als ik verdrietig was.

I promise that one day I'll be around

I'll keep you safe, I'll keep you sound

Right now it's pretty crazy

And I don't know how to stop or slow it down

Hey, I know there are some things we need to talk about

And I can't stay, so let me hold you for a little longer now

Take a piece of my heart and make it all your own

So when we are apart, you'll never be alone, you'll never be alone

You'll never be alone

When you miss me close your eyes

I may be far, but never gone

When you fall asleep tonight, just remember that we lay under the same stars

Hey, I know there are some things we need to talk about

And I can't stay, so let me hold you for a little longer now

You'll never be alone, you'll never be alone

You'll never be alone, you'll never be alone

And take a piece of my heart and make it all your own

So when we are apart, you'll never be alone, you'll never be alone 

Ik lach wanneer ik Tim met open mond naar me zie staren. 'Mijn moeder zong dit lied wanneer ik droevig was. Het is ook mijn favoriete nummer.' Zeg ik al blozend 'Je zong het zo mooi.' zegt hij wanneer hij een traantje weg pinkt. Ik bloos en kijk weer naar de sterren.


ontvoerdWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu