BIZNISMEN ✔

Por child_of_an_artist

315K 12.1K 1.1K

Más

Uvod
1.Poglavlje
2.Poglavlje
3.Poglavlje
4.Poglavlje
5.Poglavlje
6.Poglavlje
7.Poglavlje
8.Poglavlje
9.Poglavlje
10.Poglavlje
11.Poglavlje
12.Poglavlje
13.Poglavlje
14.Poglavlje
15.Poglavlje
16.Poglavlje
17.Poglavlje
18.Poglavlje
19.Poglavlje
20.Poglavlje
21.Poglavlje
22.Poglavlje
23.Poglavlje
24.Poglavlje
25.Poglavlje
26.Poglavlje
27.Poglavlje
28.Poglavlje
29.Poglavlje
30.Poglavlje
31.Poglavlje
32.Poglavlje
33.Poglavlje
34.Poglavlje
35.Poglavlje
36.Poglavlje
37.Poglavlje
38.Poglavlje
39.Poglavlje
40.Poglavlje
41.Poglavlje
42.Poglavlje
43.Poglavlje
45.Poglavlje
46.Poglavlje
47.Poglavlje
48.Poglavlje
49.Poglavlje
50.Poglavlje
51.Poglavlje
52.Poglavlje
53.Poglavlje
54.Poglavlje
55.Poglavlje
56.Poglavlje
57.Poglavlje
58.Poglavlje
59.Poglavlje
60.Poglavlje
61.Poglavlje
62.Poglavlje
Kraj
Likovi (Specijal)
♡Obavijest♡

44.Poglavlje

3.2K 148 39
Por child_of_an_artist

Tijelom mi je prošla jeza.Makeo sam se od Irene i približio Rini koja je,za divno čudo,izgledala staloženo i smireno no dovoljno je poznajem da u očima prepoznam dozu bola.

-Otkud ti ovdje?-rekla je Irena prije nego što sam uspio išta da izustim te stala pred nju i podigla jednu obrvu kao da je osuđuje.

-Na internetu sam pročitala da je vlasnik Price firme dobio moždani udar i istog trenutka sam došla ovdje i mislila sam da vidim kako je Viktor,ali eto zateknem znate već šta...-rekla je ozbiljno sa prezirom u glasu te je htjela da ode samo tako što će proći pored mene ali sam je zaustavio tako što sam je uhvatio za oba ramena.

-Pa vidiš baš smo se pitali što tebe nije bilo pa sam ja došla s njim jer mu je potrebna utjeha.-dodala je Irena.

-I došla sam čak i prije njega u bolnicu...

-Daj ušuti!-viknuo sam na šta su se obje trzle.

-Viktore,okej,shvatam.Žao mi je,nisam poznavala tvog oca nisam znala u kojoj je bolnici,ništa...Ali eto ona jeste,nisam ispala dobra djevojka.Nastavite šta ste htjeli,sa tim tješenjem ili šta već...-htjela je da opet ode i odmakne se od mene ali sam je jače stisnuo i pribio uz sebe.Njene riječi su me boljele.Nisam htio da ovako ispadne.

-Rina,ona mi je prijateljica oduvijek i samo je htjela da me oraspoloži.Iako sam joj rekao da sam umoran i da neću samo je ušla u auto i šta sam trebao,da je samo otjeram?

-Ne znam.Poštujem vaše prijateljstvo,sve okej,ali trenutno sada ja sam smetnja i molim te pusti me da odem jer je nestrpljiva da s tobom sama bude u stanu,gori od želje...-na ovo se Irena namrštila.

-I pruži mi taj luksuz da je ne gledam,ako je ti voliš,ne volim je ja.

-Molim?-Irena se ubacila ponovo.

-Ti mene da ne gledaš?Curo,Viktor nije ista osoba otkad si se ti pojavila.Samo mu se ulizuješ a svi znamo da si s njim samo zbog para i pitanje je vremena kad će da vidi tvoje pravo lice.Glumiš nevinašce i neku sveticu a takve kao ti su najgore...

-Irena,jebeno da si ušutila!-zarežao sam poput bijesnog psa jer ne mogu ovo da trpim.Rastrgan sam između djevojke i najbolje prijateljice.Obje se mrze i smatraju lošima a ja ne znam kojoj bih vjerovao.

-Dobro,svetice,koja si već u vezi i koja šalješ svog momka da me napada,a ovamo skačeš na kojeg stigneš pa čak i na mog,jako si me uvrijedila,tvoje riječi moraju da bole jer ti si oličenje dobrote.-ovaj put me Rina udarila laktom što me zaboljelo te sam je pustio i otrčala je do lifta a Irena je krenula za njom a i ja sam da je zaustavim.

-Samo još jednom mi se tako obrati.Mene niko ne naziva kurvom!-doviknula je Irena za njom koja je pozvala lift.Povukao sam je za sobom da ne ide za Rinom jer je izgledala kao da se hoće potući.

-Nisam te ni nazvala tako!-odgovorila je Rina.

-Nisi ali si to mislila i rekla indirektno!

-Sve izmišljaš samo kako bi od mene napravila lošu osobu.Gadiš mi se!-lift je konačno stigao te je ušla u njega.

-Rina stani!-doviknio sam i potrčao do lifta ali vrata su se već zatvorila i krenuo je ka prizemlju.Nikad se bjednije nisam osjećao u životu.

Seguir leyendo

También te gustarán

13.4K 330 25
On se njoj javi, a ona svom bratu govori kako je on naporan i dosadan. Upoznaju se u Zagrebačkom hotelu a on se odmah zaljubi.. 1st in gvardiol - 23...
248K 12.8K 22
Istorija se ponavlja, opet zena tvrdi da je ostala trudna sa njim ali ovog puta je oprezan. Jedna takva ga je sjebala za ceo zivot. Kazu posle jebanj...
179K 3.4K 29
"Ona je moje vlasništvo i samo sam ja taj koji mogu dodirivati njeno tijelo, usne na najnježniji način ali i na onaj grubi" 🔞 COVER BY: @tajnanasihp...
52.5K 4K 28
Mlada lady Avery Wright je postala predmet tračeva i skandala koji su se prepričavali dugi niz godina uz kartanje ili popodnevni čaj kod uglednih i b...