Mishandeld en Uitgehuwelijkt...

Por SchrijfsterAmal

798K 52.6K 16.9K

x Based on facts x Mishandeling, Uithuwelijking, Verkrachting en Verdriet: wordt aan het licht gebracht! In... Más

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Hoofdstuk 51
Hoofdstuk 52
Hoofdstuk 53
Hoofdstuk 54
Hoofdstuk 55
Hoofdstuk 56
Hoofdstuk 57
Hoofdstuk 58
Hoofdstuk 59
Hoofdstuk 60
Hoofdstuk 61
Hoofdstuk 62
Hoofdstuk 63
Hoofdstuk 64
Hoofdstuk 65
Hoofdstuk 66
Hoofdstuk 67
Hoofdstuk 68
Hoofdstuk 69
Hoofdstuk 70
Hoofdstuk 71
Hoofdstuk 72
Hoofdstuk 73
Hoofdstuk 74
Hoofdstuk 75
Hoofdstuk 76
Hoofdstuk 77
Hoofdstuk 78
Hoofdstuk 79
Hoofdstuk 80
Hoofdstuk 81
Hoofdstuk 82
Hoofdstuk 83
Hoofdstuk 84
Hoofdstuk 85
Hoofdstuk 86
Hoofdstuk 87
Hoofdstuk 88
Hoofdstuk 89
Hoofdstuk 90
Hoofdstuk 91
Hoofdstuk 92
Hoofdstuk 93
Hoofdstuk 94
Hoofdstuk 95
Hoofdstuk 96
Hoofdstuk 97
Hoofdstuk 98
Hoofdstuk 99
Hoofdstuk 100
Hoofdstuk 101
Hoofdstuk 102
Hoofdstuk 103
Hoofdstuk 104
Hoofdstuk 105
Hoofdstuk 106
Hoofdstuk 107
Hoofdstuk 108
Hoofdstuk 109
Hoofdstuk 110
Hoofdstuk 111
Hoofdstuk 112
Hoofdstuk 113
Hoofdstuk 114
Hoofdstuk 115
Hoofdstuk 116
Hoofdstuk 117
Hoofdstuk 118
Hoofdstuk 119
Hoofdstuk 120
Hoofdstuk 121
Q&A
Hoofdstuk 122
Hoofdstuk 123
Hoofdstuk 124
Hoofdstuk 125
Hoofdstuk 126
Hoofdstuk 127
Hoofdstuk 128
Hoofdstuk 129
Hoofdstuk 130
Hoofdstuk 131
Hoofdstuk 132
Hoofdstuk 133
Hoofdstuk 134
Hoofdstuk 135
Hoofdstuk 136
Hoofdstuk 137
Hoofdstuk 138
Hoofdstuk 139
Hoofdstuk 140
Hoofdstuk 141
Hoofdstuk 142
Hoofdstuk 144
Hoofdstuk 145
Hoofdstuk 146
Epiloog/Einde
Dankwoord
"Ik Was Maagd" NIEUW BOEK
NIEUW BOEK/lockdown?

Hoofdstuk 143

2.9K 293 36
Por SchrijfsterAmal

Ik vind dat Marokko het chaud heeft gedaan. Ze3ma tegen Portugal, waar cr7 zit en maar 1 doelpunt???? CHAPPEAAAU, bij deze Marokko zal zeker tegen Tunesie winnen♥ MaMaMa

Wat vooraf ging:

'Amal, zorg goed voor je zelf.' zei hij nog met een warme glimlach.

Met betraande ogen liet ik zijn vingers los en draaide me om met Safuane aan mijn zij.

Op naar een nieuw leventje. ...

_________________________________________ 

PP SAFUANE

Ze was gewoon oogverblindend mooi. SubhanAllah, ze straalde licht uit. Elke beweging die ze deed paste bij haar. Alles wat uit haar mond kwam, was zo zoet als honing. Haar uiterlijk was prachtig, en laat me niet beginnen over haar innerlijk... Het leek een droom. Een droom die te mooi was om waar te zijn. Ik ging vandaag officieel getrouwd zijn, met de vrouw, waarvoor iedere man een moord voor kon plegen! Amal♥ Ik dank Allah tot vandaag de dag, dat ik haar heb tegengekomen in mijn leven. 

'Weldi, zorg goed voor haar.' zei mama huilend terwijl ze me omhelsde. Ik knikte terwijl er een verdwaalde de traan over mijn wang gleed. Deze vrouw, had me gebaard, had me verzorgd, opgevoed en groot gemaakt. En kijk nu, ik ging uit haar huis gaan. Alsof ik nooit eerder daar heb gewoond, alles achter-mij-latend. 'Mama, shokran voor al die tijden, waar je altijd voor me klaar stond.' zei ik en plande een kus op haar wang. 'Weldi, ik zal je missen. Beloof me minstens 1x per week langs te komen?' zei ze snikkend. 'Ik zal dagelijks komen, als het moet.' zei ik met een glimlach en veegde haar traantjes weg.

Snel veegde ik mijn tranen weg en plande nog een dikke kus op haar voorhoofd. Haar brede glimlach verscheen weer op haar gezicht, toen ze mijn glimlach zag. 'Weldi, zorg goed voor je zelf en voor haar. Ze is een diamant, dat niet beschadigd mag worden, dus owee als ik achter iets kom.' zei ze nog. Ik glimlachte en knikte geruststellend. Ze weet zelf ook dat ik Amal als mijn oogappeltje ging behandelen en dat ik haar zeker nooit pijn kon doen, maar dan toch zei ze het.  'Weldi Safuane, ga je alleen maar je moeder missen en mij niet?' vroeg papa die achter mij stond.

Ik draaide me om en glimlachte toen ik hem daar zag staan. 'Baba, kom hier.' zei ik en gaf hem een mannelijke knuffel. Hij klopte een paar keer op mijn rug en ik plande een kus op mijn voorhoofd. 'Allah Irdi 3lik (moge Allah tevreden over je zijn). Moge Allah jullie een gezegend huwelijk geven.' zei hij en liet me los. 'Weldi, je weet het. Zorg goed voor Amal, en doe haar geen pijn. Je weet wat ze al allemaal heeft meegemaakt, doe er geen zwaar gewicht bij.' zei hij waarschuwend. Ik knikte geruststellend. 'Ik weet wat je nu gaat zeggen, maar ouders horen dat altijd te zeggen, vind ik.' zei hij grijnzend toen ik mijn mond open deed.

Ik knikte glimlachend en plande nog een kus op zijn hand. 'Onze bradda is getrouwd.' zei ene Sofiane. Ik draaide me voor de 2de keer om en zag hem staan. 'Je weet zelf, moet wel.' zei ik. Hij gaf me een mannelijke knuffel en nog eens een schouderklopje. 'Je weet, je bent nu een man met plichten en zo voort. Voldoe je er aan, prima, overtreed je ze, dan sta ik voor je deur. Bradda zorg goed voor haar.' zei hij als een volwassene, terwijl IK ouder was dan hem. Ik rolde grijnzend met mijn ogen en knikte. 'Oké papa Sofiane, wat nog?' vroeg ik. 'Papa is nu tevreden, je mag een snoepje.' zei hij. 'Ey maar serieus, ik zal je missen man.' zei hij opeens emo. Ik grijnsde. 'Na onze huwelijksreis, zullen we elkaar weer dagelijks zien op werk, dus no worries.' zei ik en klopte deze keer op zijn schouder.

'Ik zal je echt-' probeerde hij weer. 'Ik weet dat je me zal missen. Want wie gaat nou zijn knappe, intelligente, chille en gespierde broer niet missen?' brak ik hem en keek hem knikkend aan. 'Niemand.' zei hij, knipoogde en liep weg. Ik schudde mijn hoofd, eerlijk hij is echt raar man? Mijn blik viel op Ismael en Amal en liep naar hun toe. 'Amal zorg goed voor je zelf.' zei Ismael met een betraande glimlach. Amal knikte en liet snikkend de vingers van haar broer los waarna ze haar arm in de mijne haakte. Trillend veegde ze haar tranen zachtjes weg, terwijl ze allemaal nog eens 'Slaat oe slaam....' zongen toen we de grote zaal verlieten.

De chauffeur opende de deur, er werd nog met rozenblaadjes naar ons gegooid. Ik hielp Amal met instappen in de limousine en deed haar jurk goed. Daarna ging ik naar de andere kant en stapte ook in. Ik ging naast haar zitten en nam haar in mijn armen. Ze legde zachtjes haar hoofd op mijn borst en sloot haar ogen. En dan toch voelde ik haar tranen op mijn pak. 'Amal, gaat het?' fluisterde ik en veegde haar tranen zachtjes weg. Ze knikte en glimlachte. 'Ik zal ze gewoon missen.' fluisterde ze toen, waarna er weer tranen over haar wangen gleden. 'Ze zijn de enige die ik over heb. Wat had ik gewild dat mama en papa op deze grote dag bij me zullen zijn.' fluisterde ze zuchtend en legde haar linkerhand op mijn borst.

Zachtjes plande ik een kus op haar voorhoofd. 'Ze zijn er ook, en zijn nu heel trots op je, Amal.' zei ik schor. 'Misschien heb je ze niet gezien, maar al die tijd, waren ze bij jou, in je hart. En ze kunnen er niet meer uit.' zei ik en plande een kus op haar haren. Ze glimlachte en begon diep te denken. Rustig ging ik met de toppen van mijn vingers over haar bovenarm heen en weer gaan. Niet veel later voelde ik haar zachte ademhaling tegen mijn borst. Ze viel in slaap. Ik plande mijn lippen op haar voorhoofd en glimlachte toen ik het opnieuw besefte:

Ik was getrouwd. Officieel getrouwd. Ik was van haar en zij was van mij. Mijn droom was uitgekomen. Mijn beeldschone vrouw lag in mijn armen, wat kon ik nog meer wensen dan dit?!

'We zijn er, meneer.' zei de chauffeur en opende de portier. 'Ow, neem al anders al de koffers uit, ik zal Amal wakker maken.' zei ik wat schor. Hij knikte en deed wat ik hem gevraagd had. 'Amal, hbiba?' fluisterde ik en schudde haar zachtjes heen en weer. Moe opende ze haar ogen en probeerde gewend te raken aan het licht van de lampen van op de parking. Ze wreef in haar ogen en keek me toen aan. 'Sorry dat ik in slaap was gevallen.' zei ze blozend. Ik grijnsde en plande een kus op haar voorhoofd. 'Wat is daar erg aan? Je bent nu mijn vrouw.' zei ik waarna ik haar hand nam en er een kusje op plande. Ze bloosde -al weer- en keek toen rond.

'Waar zijn we?' vroeg ze. 'De parking van de luchthaven.' antwoordde ik. Ze keek me verrast aan. 'Maar ik...' zei ze. 'Als we hier nog langer blijven, zullen we ons vlucht missen, dus we gaan.' zei ik tegen haar en lachte mijn tanden bloot. In een snelle beweging opende ik de portier waarna ik haar uit de limo tilde. Ze keek me met een brede knappe glimlach aan. Ik plande een snelle kus in haar hals en legde haar toen netjes op de grond. Ik nam de koffers over, van de chauffeur en bedankte hem. 'Je geld heb ik al op je rekening gestort.' zei ik nog. Hij bedankte me, wenste ons het allerbeste en stapte in de limo, om die terug te brengen naar mijn bedrijf.

We liepen de parking hand in hand uit en namen de lift naar de luchthaven. Daar aangekomen checkten we in, en gingen gaan zitten, om ons vliegtuig op te wachten. Ik glimlachte waarna ik haar hand nam. 'Vond je het een geslaagde bruiloft?' vroeg ik haar. Ze knikte en plande een kus op mijn kaak. 'Het was prachtig. Alles was gewoon goed uitgewerkt. Kon me geen beter bruiloft wensen.' zei ze serieus. Ik knikte opgelucht. 'Goed om te horen.' zei ik glimlachend. 'En jij?' vroeg ze dan. 'Voor mij was het allerbelangrijkste, dat jij mijn vrouw wordt. Ik kan me nu niets beter wensen.' antwoordde ik en keek haar recht in de ogen aan. 

Ze glimlachte blozend. 'Vlucht A17 vertrekt over 10 minuten. Gelieve naar de uitgang-poortnummer 3 te schuiven.'  hoorden we. 'Ah, het is tijd.' zei ik en stond op. Ik nam Amal's hand vast en liepen samen naar de uitgang-poort. Niet veel later zat ik in de vliegtuig met Amal in mijn armen. Het was een heel ander soort vliegtuig. Het waren precies aparte kamertjes met een ligbed, met goudenversiering en zelfs een koelkast. Ik speelde zachtjes met haar haren terwijl ik muziek luisterde. Ik stuurde nog naar het hotel, om te checken of alles in orde was. Daarna plande ik een kus op haar haren waarna ik mijn hoofd tegen de kussen liet rusten en niet veel later in slaap viel.

Na 6 uur..

'Gelieve de gordels om te doen, de vliegtuig zal landen.' moe opende ik mijn ogen en keek recht die van Amal. Ik glimlachte en strekte me uit. Amal deed mijn gordel en die van haar om en niet veel later landden we. Ik nam de koffers en samen liepen we de luchthaven uit. Amal stopte opeens met lopen en keek met gespleten ogen naar de verte. 'Is dat niet B-Burj Khalifa?' vroeg ze dan verrast. Ik grinnikte. 'Je hebt het juist.' zei ik glimlachend. 'Omg, hoe? Hoe wist je dat ik Dubai ooit wilde bezoeken?' vroeg ze me met een bigsmile. 'Lang leve Soukayna.' zei ik lachend. Die glimlach kon nu gewoon niet meer van haar weg. 

We stapten uit voor de vijf-sterren hotel Burj Al Arab. Het was echt gigantisch groot en prachtig. 'Waw, is dit onze hotel?' vroeg Amal en keek naar de hoogste punt van het hotel. Ik knikte waarna ik haar hand nam en naar binnen liep. 'You are mister Safuane?' vroeg de vrouw achter de balie. 'Yes, I am.' antwoordde ik. 'Your special wedding room reservation is ready. Here you have the key. You have also rented the sauna keys and the private swimming pool, so here you have those keys.' ratelde ze door. Ik knikte en nam de sleutels aan. 'Thank you very much.' zei ik beleefd. 'Salim will lead you to your luxurious room.' zei ze en wees naar de man die pal achter ons stond.

'Thank you.' zei ik en nam de sleutels. 'Have a nice night.' zei ze toen met een iets te vrolijke manier. Ik knikte waarna ik Amal's hand nam en achter "Salim" liep. We namen de lift naar de 3de verdieping. Amal bleef maar de hotel-interieur bewonderen, en ik gaf haar gelijk ook. 'So, this is your room.' zei hij en wees naar een met-rozen-blaadjes versierde deur. 'Thank you.' zei ik. Hij knikte beleefd en liep toen weg. 'Dan gaan we maar naar binnen.' zei ik waarna ik de deur opende. Amal liep zachtjes achter me aan. Ik liep naar het licht, drukte die aan en zag de mond van Amal open vallen, van wat ze zag. ...

Show liefde door te stemmen! Heb gestreden, en mu nog aardrijkskunde studeren, help mee♥

Seguir leyendo

También te gustarán

1.6M 35.5K 46
Kacy Brooks (17) gaat naar een internaat nadat haar ouders zijn gestorven wegens een auto-ongeluk. Ze krijgt te horen dat ze bij een jongen op de kam...
125K 2.4K 101
Je zorgt er elke keer maar voor dat je beste vriendin Niet in de problemen komt. En voor de eerste keer zorgde je ervoor dat ze uit de handen van de...
499 3 4
Segs
22.4K 291 21
Jij woont samen met je twee beste vriendinnen Hannah en Lieke. Als Lieke een leuk nieuwtje verteld dat ze een vriend heeft, Raoul, gaan jullie langs...