Unforgettable Love // REDIGER...

By _Daisy1

68.2K 2K 517

Everybody says I'm sleeping with the enemy Jag tror inte ni förstår hur det känns att älska någon. Älska någ... More

Karaktärerna
<1> Allt har en början
<2 > Alla har väll en historia?
<3> Tjejen var verkligen speciell
<4> En helt annan liga
<5> Kyssar som fjäder
<6> Det gör mig helt galen
<7> Inte redo för nästa steg
<8> Sanningen kommer alltid fram
<9> När livet känns tufft
<10> " Ta dig ut ur den skiten"
<11> Jag har aldrig
<12> Body has to say
<13> Jag bryr mig
<14> Heta kyssar
<15> Okänt nummer...
<16> Förlovad...
<17> Krossade hjärtan
<18> Psykopat
{ NYA KARAKTÄRER }
<20> varför just dem?
< 21>" Dead people don't cry "
<22> utbrott ger konskevenser
<23> Dagen är här
<24> hans läppar mot mina
<25> Aldrig gå tillbaka
<26> Gravid eller inte?
<27> Allt faller isär
<28> Jag är kär
<30> Hjärtekross och vänskap
<31> Jag älskar dig fortfarande
<32> Hållkäften och kyss mig
<33> Jag är inte ditt problem!!!
<34>" Bort från honom "
<35> Jag tänker på honom!
<36>" Lukas the badboy"
<37> Masken
<38> Jag älskar honom
<39>Four done three left
<40>" The queens time is over"
<41>" Patetiskt ju?"
<42>" Perfekta dejten!"
<43> First to say goodbye
<44>Memories
<45> Jag är gravid
STORA NYHETER
<46> Jag ångra mig

<29> Balen & kvällen

1.2K 43 12
By _Daisy1

Photography - Ed Sheeran

MADISON POV

Jag kliver ut från bilen fortfarande i Nathans famn. Han bär ut mig intill huset där alla killarna står helt påklädda. Nathan släpper ner mig och jag omfamnas av Luke i en mjuk kram. Jag drar ifrån kramen innan jag följer med Mira upp till rummet. Där vi ska göra oss i ordning inför ikväll. Jag sminkar mig ganska naturligt medan Mira går all in. Jag får hjälp av Mira att locka mitt hår då jag fortfarande har smärtor kvar. Jag kollar bakåt på dem röda klänningen som hänger vid dörren. Och bredvid min ligger Miras som glänser. Jag ser verkligen framemot denna kvällen dock inte på att kanske få träffa på Adriano igen. Det skrämmer mig verkligen att veta att han är kapabel till att döda mig. Jag insåg väl inte att han faktisk kunde göra det fast att han varnade mig gjorde jag det ändå. Jag reser mig upp och drar tröjan över huvudet. Jag stirrar chokat till när jag ser det stora såret som de var tvungna att sy ihop. Inser hur jävligt ful och äcklig jag är, liksom vem hade valt mig? Helt jävla förstörd människa. Förstörd på alla jävla sätt som finns.  Jag torkar bort en tår som lyckas fly ut innan någon ser det. Klänningen är verkligen så himla fin fast på någon annan. Någon mycket vackrare än mig. Jag vänder mig om mot Mira som var helt färdig och tagit på sig. Hon såg så jävla gudomlig ut. Hon log ett äkta och stort leende mot. Hur i helvete är hon släkt med den där jävla psykopaten?

Vi kliver nerför det första trappsteget och min koncentration ligger på att inte bryta mina vrister. När vi kliver nerför det sista trappsteget så ser jag alla som är samlade. Våra klackar ekar för varje trappsteget och killarnas uppmärksamhet vänds mot oss. Jag möter Nathan blick och får ett automatiskt leende på läpparna.  Jag märker hur han granskar min kropp och biter sig i läppen. Känner hur nervös jag blir och rättar till klänning så att den verkligen sitter perfekt. Jag tar det sista steget nerför trappan innan jag går fram till honom och granskar hans kropp. Han är uppklädd i kostym med en vit skjorta under. Väldigt still.


" Waow " Säger han när jag kommer fram till honom. " Du är jätte vacker " lägger han till och ler mot mig. Jag kollar blygt upp mot hans bruna ögon innan jag biter mig i läppen.

" Du är väldigt stilig, du också! " Mumlar jag och ler blygt och kollar ner i marken. Nathan lägger sin hand under min haka och lyfter upp mitt huvud så att jag kollar in i hans vackra bruna ögon. Han lutar sig fram och vi möts i en kyss, han drar ifrån efter ett tag och ler mot mig. Jag känner hur smärtan vid min övre del av magen blir grövre. Jag döljer den men märker att jag får en blick av Nathan som vet att något inte är rätt. Men jag är tvungen att göra detta, inte för honom men för mig själv.

" Samlas nu så att jag får ta ett kort på er " Ler mamma och tar fram sin mobil. Nathan lägger sin arm runt min midja och drar mig närmare sig.

" Ha så kul nu " säger mamma och drar in mig i en kram och pussar mig på pannan. Jag nickar och kramar hårdare om henne.

Nathan tar tag i min hand och vi lämnar huset med resten av gänget bakom oss. Nathan lutar sig närmare mig och viskar i mitt öra.
" Du liknar en prinsessa, min prinsessa." Vilket fick mig bli generad så att jag stirra ner i marken, det fick honom att skratta till. Vad är det med mig varför rodnar jag? Liksom jag känner honom tillräckligt nu!!!

" Då är du min Prins" Viska jag lågt och lutade mig mot Nathans bröstkorg. " always " hörde jag hur han mumla vilket fick mig att le stort.

När vi var framme vid den svarta limon så gick Nathan före mig och öppnade dörren för mig.
" Vilken gentleman, jag har " sa jag och skratt lätt till innan jag gick in och de andra kom in och satte sig. Mira satt bredvid mig och på min andra sida så satt Nathan, framför mig så satt Liam, Grayson, Luke och Jayden. Jag kolla på Liam och såg att han kolla då och då på Mira innan han vände sig om och låtsas som inget har hänt.

När bilen stanna så öppna jag dörren men Luke stängd den snabbt. Nathan öppnade backlucka på limon och tog ut pistoler innan han räckte oss varsin. Jag och Mira utbytte några blickar innan vi tog varsin pistol och stoppade in den under klänningen.

- " Det finns många kriminella gäng där inne, så var försiktiga " sa Liam innan Luke öppnade dörren och vi hoppade ut.

När vi kom in i lokalen så var det fullt med människor men inte vanliga människor utan människor som har mördat, torterat och kidnappat människor. Jag kände hur någon som höll i min hand i ett hårt grepp. Jag kolla upp och såg Nathan som log mot mig och jag log tillbaka.

" Vill denna vackra damen dansa? " frågade Nathan och såg nervös ut. - " jag skulle älska det "  svarade jag och Nathan fick ett leende på läpparna som snabbt smittade av sig på mig.

Nathan drog med mig till dansgolvet och då började spelas perfect av Ed Sheeran. Nathan la sin händer runt mina höfter och drog mig närmare sig, mina händer åkte bakom hans nacke.

-" Du visa mig vad kärlek är, vad det innebär och vad det har för betydelse. Hur mycket kärlek är värt att kämpa för oavsett vad. Brustna hjärtan är en del av kärleken men också tillit. Förr så var kärlek min största rädsla men du har visat mig att kärlek är inget att va rädd för, du har visat mig att kärleken är det bästa som finns i livet. Du har lärt mig hur man älskar någon, jag älskar dig Madison " andas Nathan ut och jag kolla chockat på honom.

- " J-jag vet inte vad jag ska säga " får jag ut till slut

-" säg att du älskar mig " säger Nathan och skratta nervöst. De tre orden som jag var livrädd för att säga.

- " Jag älskar dig också " säger jag och ställer mig på tå för att nå hans läppar. Nathan lutar sig närmare och våra läppar möts i en passionerad kyss. Jag känner hur Nathan ler under kyssen vilket får mig att le.

-" Så här står kärleks paret " hör jag rösten som jag inte vill höra, vi drar ifrån och ser hur Adriano och Ariana står där med ett flin på läpparna. Jag suckar högt innan jag säger

- " Bara dra" och de skrattar känslolöst innan Adriano kollar sliskigt på mig medan han slickar sig runt munnen. Nathan drar mig bakom sig så att han står framför mig

-" vad ville du Adriano " säger Nathan och suckar på slutet
Adriano vänder sig mot Ariana och ger henne ett flin.

- " Vad sexig du är Madison " säger han och ignorerar Nathan. -" Hon var riktig skön i sängen" lägger han till och blinkar med en ögat mot mig och jag kolla äcklat på honom

- " Nä, nu jävlar " säger Nathan innan han flyger på Adriano och ger honom en käft smäll och där var fighten igång. Jag vände mig om och kolla runt i lokalen efter hjälp men mina ögon mötte Liams glada ögon men de ändrades snabbt när de mötte mina ögon som var fyllda av rädsla.
-" Vad har hänt? " säger Liam när han kom fram till mig och jag nickar bakom mig. Liam rusar fram och försöker dra bort Nathan men han sliter sig loss

-" chilla mannen " säger Liam medan han drar bort Nathan och Nathan spottar ut blod. Jag går fram till Nathan och lägger mina händer på hans axlar och han slappnar av direkt.

-" Andas Nathan" säger jag och inspekterar hans ansikte, han har en sprucken läpp och några blåmärken.

-" Hon var iallafall knullbar " säger Adriano som ställt sig upp och Nathan spänner sina krogar. Innan han ger en rejäl käftsmäll och Adrianos huvud flyger bak. Nathan sätter sig på Adriano och börjar sparka och boxa på honom. De andra killarna i gänget kommer fram och försöker dra bort Nathan.

-" Vad är det som händer " frågar Mira som ställde sig bredvid mig, jag berätta allt som hände. När killarna äntligen lyckas dra bort Nathan från Adriano så gick jag fram till honom och han drog automatiskt in mig i en kram. Han släppte kramen efter ett tag och jag kollar in i hans bruna ögon som stirrade rakt in i mina havs blåa

- " Jag måste göra rent såret" säger jag och avbryter vår ögonkontakt innan jag tar tag i hans hand och drar med honom till toaletten. Nathan hoppar upp på handfatet innan jag blöter ett papper och duttar på hans spruckna läpp. Jag lägger min hand och drar med fingret över hans läpp och han gnyr lätt till.

-" Det finns något annat som hjälper " flinar Nathan och jag kollar frågande på honom innan jag känner hans läppar mot mina och jag besvarar snabbt kyssen innan jag drar ifrån och försätter med att rengöra hans sår.
När jag äntligen är klar med att rengöra hans sår så går jag ut med Nathan tätt bakom mig.

-"vart ska vi, stanna eller gå hem? " frågar Nathan och jag svarar snabbt hem, jag är trött på allt drama som pågår just nu i mitt liv. Vi letar efter Liam eller någon annan i gänget men tillslut så hittar vi Liam och Mira som dansar tillsammans, det går hett till här

Jag harklar mig och de vänder sig om och Mira kollar generat ner på golvet.

- " Vi tänkte drar hem " säger Nathan och Liam nickar. Mira kollar upp och möter min blick och jag vickar på ena ögonbrynet och flinar smått innan jag vänder mig om och börjar gå mot utgången.

• HEMMA •

Jag öppnar sakta dörren till huset och tar av mig skorna, jag känner hur Nathan tar tag i min midja och vänder mig om och trycker sina läppar mot mina och trycker upp mig mot väggen. Mina händer åker automatiskt upp bakom hans nacke där jag håller på med hans hår, han ger ifrån sig ett litet stön och jag ler i kyssen.

- " Hoppa "  mumlar Nathan under kyssen och jag gör som han säger och hoppar. Hans händer ligger runt min rumpa och mina ben är virad runt hans midja. Nathan börjar gå uppför trapporna utan att avbryta kyssen. Nathan öppnar dörren och jag känner hur jag landar på något mjuk. Nathan drar ner dragkedjan på min klänning så att den åker av och jag kollar generat ner på golvet.
-" så vacker " hör jag hur Nathan mumlar och jag ler stort även om jag vet att han kan se mina ärr som Adriano har gjort.  Jag drar snabbt av hans tröja och jag drar med fingret över hans magmuskler.

- " Är du säker på att du vill " frågar Nathan och jag nickar och ler mot honom

- " Har aldrig varit så här säker på något "  säger jag och kysser honom återigen

Resten som händer är inte barnvänligt, men vi alla vet hur det slutar •

Nathan och Madison är ju för söta <3
Det var nog mitt favorit kapitel i denna boken hittills. Innehöll så mycket kärlek mellan de.

Continue Reading

You'll Also Like

345K 5.4K 44
Chloe är en ganska normal sjuttonårig tjej som går första året på gymnasiet. Hennes betyg är på topp och hon har många vänner. Hennes föräldrar dog...
25.1K 290 30
Världen är full av farliga människor. Vissa visar det mer, och vissa döljer det bättre. Det kan egentligen vara vem som helst, till och med din grann...
152K 1.7K 68
Färdigskriven ✔️ Vad händer när Victoria Lindhe faller för brorsans bästavän Ludwig Kronstrand? Hur ska Dante reagera? Och hur är det att vara tillsa...
197K 3.3K 41
Emma är 16 år och ska precis börja i en ny skola i en ny stad där hon inte känner någon.