Unforgettable Love // REDIGER...

Por _Daisy1

68.2K 2K 517

Everybody says I'm sleeping with the enemy Jag tror inte ni förstår hur det känns att älska någon. Älska någ... Más

Karaktärerna
<1> Allt har en början
<2 > Alla har väll en historia?
<3> Tjejen var verkligen speciell
<4> En helt annan liga
<5> Kyssar som fjäder
<6> Det gör mig helt galen
<7> Inte redo för nästa steg
<8> Sanningen kommer alltid fram
<9> När livet känns tufft
<10> " Ta dig ut ur den skiten"
<11> Jag har aldrig
<12> Body has to say
<13> Jag bryr mig
<14> Heta kyssar
<15> Okänt nummer...
<16> Förlovad...
<17> Krossade hjärtan
<18> Psykopat
{ NYA KARAKTÄRER }
<20> varför just dem?
< 21>" Dead people don't cry "
<22> utbrott ger konskevenser
<23> Dagen är här
<24> hans läppar mot mina
<25> Aldrig gå tillbaka
<26> Gravid eller inte?
<28> Jag är kär
<29> Balen & kvällen
<30> Hjärtekross och vänskap
<31> Jag älskar dig fortfarande
<32> Hållkäften och kyss mig
<33> Jag är inte ditt problem!!!
<34>" Bort från honom "
<35> Jag tänker på honom!
<36>" Lukas the badboy"
<37> Masken
<38> Jag älskar honom
<39>Four done three left
<40>" The queens time is over"
<41>" Patetiskt ju?"
<42>" Perfekta dejten!"
<43> First to say goodbye
<44>Memories
<45> Jag är gravid
STORA NYHETER
<46> Jag ångra mig

<27> Allt faller isär

1.2K 43 7
Por _Daisy1

Told you so - Little mix

MADISON POV

Jag klev av bilen med Jake, livvakten framför mig som öppnade dörren åt mig. Det var då jag såg hur ett skott hördes och Jake ramlade ihop på golvet. Likadant med de andra två livvakten. Jag kände hur någon tog tag i mina händer och tryckte upp mig i närmaste väggen. Kort därefter känner jag hur jag får ett hårt slag mot magen. Framför mig står personen som jag minns så tydligt och värst av allt som högg mig i ryggen.

Ariana

Och bakom henne står Adriano med ett stort flin på läpparna. Jag ser hur dörren till vårt hus öppnas. Ut kommer alla i vårt gäng med pistolerna framme. Tanken på att jag kanske skulle åka tillbaka Adriano fick min mage att vända sig in och ut. Ariana släpper ner mig från väggen och istället placerar hon pistolen mot mitt huvud.

" Ett steg till och jag spränger hennes huvud i flera bitar!" Skrek hon ut medan hon drog med mig till bilen. Såg i ögonvrån hur Nathan tvingades sig själv att låta bli att springa fram till mig. På vägen en liten bit bort ser jag hur Adriano hade slängt mamma och Mira på. Jag blev iväg slängd i skåpbilen med Ariana vid min sida. Kände hur paniken var påväg att uppta igen.

" Fan vi måste göra oss av med henne för hon är värdelös" Ariana nicka medan hon tog fram det vassa föremålet och stack mig vid det. Jag skrek ut smärtan samtidigt som blod sprutade ut. Är det såhär jag kommer dö? Jag såg hur hon öppnade skåpdörren och innan jag visst ordet av det föll jag på marken.

Helvete vad ont det gör! Fuck!

Jag höll mig runt det öppna såret vid magen för att kunna stoppa blödningen. Sakta och sakta fick jag svårt att andas och inom en kort tid tuppade jag helt av. Fast innan såg jag hur Nathan sprang fram till mig och lyfte upp mig.

Det sista jag såg var hans otroligt vackra ansikte!

NATHAN POV

Tårarna hotar bakom ögonlocken samtidigt som jag springer fram till Madison som kastas ut ur bilen. Mina knä veck sig framför hennes samtidigt som jag stirrade på hennes öppna sår. Blodet som forsade ner. Sakta började mina tårar rinna nerför mina kinder. Kände hur smärtan ökade för varje sekund som gick. Jag kunde inte se henne lida mer. Jag såg hur Jayden försökte dra bort mig och skrek till mig. Fast jag varken hörde eller kunde röra mig. Det kändes som att tiden hade stannat.

" Ring för i helvete ambulansen! Fuck jag kommer förlora henne" Skriker jag åt Grayson som skakade på huvudet. Jag visste vad oddsen var om de kom hit. Jag skulle antagligen hamna i fängelse men Madison skulle överleva? det var väll värt det? Såklart det var!

" Jag skiter för fan i bara fucking ring de." Morrar jag ut och ser att Grayson tar upp sin telefon. Jag kryper fram till henne och pussar henne försiktigt på kinden innan jag lämnar en puss på hennes mjuka läppar.

Lämna inte mig, iallafall inte just nu!

Jag vänder mig om och ser hur Luke drar i min hand för att få mig att lämna henne. Aldrig aldrig aldrig aldrig att jag lämnar henne, aldrig någonsin. Jag hör hur ambulansen närmar sig och kort bakom de kommer polisbilar.

" Men stick härifrån, jag kommer se till att hon mår bra men du måste sticka härifrån!" Mumla Mira och jag reste mig förtvivlat upp och följde med in i bilen. Jag såg på hur de gjorde sitt och jag körde efter ambulans bilen. Att inte kunna finnas där för henne gjorde så jävla ont i mig. Jag kände hur min mobil vibrerade till och jag tog upp den. Såg att det var ett nummer jag inte kände igen. Skakigt tryckte jag på den gröna knappen. Förde luren möt örat. På andra sidan hörde jag hur någon andades häftigt.

" N-Nathan? Är det du? " Jag flämtade till när jag insåg att det var Selena som ringde. Min älskade syster.

" Ja! Mår du bra, vart är du? " Frågar jag samtidigt som jag kollar ut mot sjukhuset.

" Nathan snälla hämta mig härifrån allt är så jävla fucked up att jag snart kommer explodera. Det gör för ont. För jävla ont"

Jag känner hur klumpen i mitt hjärta blir större för varje ord som lämnar hennes mun. Jag lyssnar noga på vart enda ord som lämnar hennes mun. Samtidigt startar jag bilen utan att säga ett knyst till någon förutom Grayson som var inne i bilen med mig. Fy fan vad Diego kommer få ångra sig när jag väl får tag i honom. Jag förklara för Grayson vad som pågick och vart vi skulle.

Jag parkerar bilen framför det enormt stora huset som man tydligt hör musiken ifrån. Det är vakter som står utanför. Jag nickar mot en av vakterna innan han öppnar dörrarna. I have my contacts you know ;)

Han släpper in oss och jag känner direkt lukten av svett och sprit. Jag höjer min pistol innan jag skjuter uppe i taket och musiken tystnar. Folk börjar skrika och springa mot utgången men jag stoppar dem genom att skjuta i taket en gång till.

" Stanna ingen får röra sig!" skriker jag och kollar ut över folkmässan. Alla blickar låg på mig och jag såg rädslan i folkets ögon.

" SELENA VART FUCK ÄR DU " skriker jag och hör hur klackar lät mot golvet innan jag såg hur Selena kom gåendes mot mig. Hon sprang fram till mig innan hon slängde sig i min famn. Jag strök henne över ryggen. Finally något som gick bra!

Vi släppte kramen och jag kollar inne i hennes rödsprängda ögon. Jag tar tag i hennes hand och drar med henne till utgång men stannar när jag hör en välkänd röst ropa på mig.

" Nathan dig har man inte sätt på länge" jag vänder mig om och ser att Diego står där med ett flin på läpparna. Ilskan höjs ännu mer och allt jag vill göra är att torka bort flinet på hans läppar.

" Fuck you Diego! " Viskar Selena och jag flinar för mig. Om han trodde att han skulle kunna såra min syster en gång till trodde han verkligen fel.

Jag vänder mig men stannar till när jag hörde hur någon laddade en pistol. Snabbt drog vi alla upp våra pistoler och riktade de mot Diego's gäng.

Diego nickade mot en dörr. Dörren öppnades och in kom ungefär tjugo män klädda i svarta kläder. De ställde sig bakom Diego och riktade sina pistoler mot oss. Jävla skit!

" Lägg ner era vapen och kasta fram dem " säger Diego med en road röst. Vi la försiktigt ner våra pistoler och kastade fram de. Jag såg hur han drog tillbaka Selena från mig samtidigt som hans flin växte för varje sekund som gick. Jag suckade förtvivlat. Jag hade förlorat allt som någonsin betydde något för mig.

" Med all respekt som jag har för din syster kommer jag inte skämma ut er. Så nästa gång vi ses kommer jag verkligen döda dig!"

Drama på G? Så både Madison och Diego är skakade. Vem tror ni kommer vinna?

Seguir leyendo

También te gustarán

11.3K 111 58
Emilia är 16 år. Hon är en helt vanlig tjej i 1:an som aldrig direkt brytt sig om killar förens hon på en fest tvingas kyssa Jack under snurra flaska...
Fireproof Por CLAUDIA

Novela Juvenil

372K 7.7K 129
"Jag får inte älska dig, men jag gör det ändå"
186K 1.7K 24
"Du vet väl att du kommer ångra det här?" Yttrade han dovt mot mitt öra samtidigt som ett svagt stön lämnade mina läppar. "Jag vet." Svarade jag.
1.1M 16.8K 113
"Det var ett enkelt spel tills du ändrade spelreglerna. Du fick mig att älska att hata dig tills du ändrade det med. Jag föll för dig Lucas. Du kan ä...