Unforgettable Love // REDIGER...

By _Daisy1

68.2K 2K 517

Everybody says I'm sleeping with the enemy Jag tror inte ni förstår hur det känns att älska någon. Älska någ... More

Karaktärerna
<1> Allt har en början
<2 > Alla har väll en historia?
<3> Tjejen var verkligen speciell
<4> En helt annan liga
<5> Kyssar som fjäder
<6> Det gör mig helt galen
<7> Inte redo för nästa steg
<8> Sanningen kommer alltid fram
<9> När livet känns tufft
<10> " Ta dig ut ur den skiten"
<11> Jag har aldrig
<12> Body has to say
<13> Jag bryr mig
<14> Heta kyssar
<15> Okänt nummer...
<16> Förlovad...
<17> Krossade hjärtan
<18> Psykopat
{ NYA KARAKTÄRER }
<20> varför just dem?
< 21>" Dead people don't cry "
<22> utbrott ger konskevenser
<24> hans läppar mot mina
<25> Aldrig gå tillbaka
<26> Gravid eller inte?
<27> Allt faller isär
<28> Jag är kär
<29> Balen & kvällen
<30> Hjärtekross och vänskap
<31> Jag älskar dig fortfarande
<32> Hållkäften och kyss mig
<33> Jag är inte ditt problem!!!
<34>" Bort från honom "
<35> Jag tänker på honom!
<36>" Lukas the badboy"
<37> Masken
<38> Jag älskar honom
<39>Four done three left
<40>" The queens time is over"
<41>" Patetiskt ju?"
<42>" Perfekta dejten!"
<43> First to say goodbye
<44>Memories
<45> Jag är gravid
STORA NYHETER
<46> Jag ångra mig

<23> Dagen är här

1.4K 50 17
By _Daisy1

Stay - Rihanna

Håll koll på vems perspektiv det är för det kan bli väldigt förvirrande.

MADISON POV

Jag hör hur dörren öppnas och in kommer Adriano. Han ler mot mig innan han sätter sig bredvid mig i sängen.

" Jag har längtat så länge efter denna dagen " säger han med ett stort leende på läpparna. Jag fejk log mot honom innan jag flyttade bort från honom. Jag var fortfarande skärrad över det som hade hänt den senaste veckan.

Slag

Skärsår

Käftsmällar

Tortyr

Sex ( mot min vilja dock )

Och allt fler käftsmällar!

" Du måste skynda dig ner och äta frukost innan de som ska fixa dig kommer " Han pussar mig hårt på kinden innan jag reser mig upp. När jag lämnat hans synhåll, torkar jag hårt bort pussen från min kind. Tanken av honom fick min mage att vända sig in och ut. Jag går in köket och tar fram frukost innan jag sakta börjar äta. När jag har ätit färdigt så går jag tillbaka till " vårt " sovrum. Det äckliga jävla rummet som jag hatar så mycket. Där inne är frisörens och sminköserna. Dem pekar på en stol och jag går och sätter mig. De börjar fixa mitt hår och sminka mig samtidigt som en annan stryker klänningen som hänger på en galge. Idag är mitt livs värsta och tanken får mig att vilja spy. Spy så att jag aldrig mer få se Adriano vidriga ansikte.

Efter 3 timmars fixandet så var dem äntligen klara. Jag tog på mig klänningen och kollade mig själv i spegeln. Jag hade blivit så himla smal för det ända jag får på dagarna är en smörgås macka. Inget annat, för tydligen är jag inte värd att slösa pengar på! För enligt Adriano är jag för tjock, äcklig och ful. En tjock hora som behöver banta rejält!

Håret var ganska simpelt och dem fick det att se proffsigt ut. Jag log för mig själv när jag såg hur de hade fixat mitt slitna hår så här perfekt.

Sminkning var lite för mycket för min smak men tydligen så valde Adriano det och jag kunde inte ändra på det. Jag hade inget som helst talan i något. Men jag får nöja mig som det är!

Klänningen var verkligen helt perfekt. Utan något som helst tvivel på det!!

NATHAN POV

Jag placerar pistolen mellan hans tjocka och fylliga ögonbryn. Jag flinar mot honom samtidigt som jag kollar runt. Runt omkring mig ligger alla hans män, dock döda :). Jag njöt verkligen! Njöt fullt ut. Men han skulle också dö. Synd bara att jag ville inte förstöra min nya kostym, men man måste bli smutsig när man tar hand om dirty thing trots allt?

" Berätta för mig var och när Adriano Delucca ska gifta sig!" Morrar jag ut innan jag vrider och vänder på pistolen. För skojs skull för jag är verkligen inte korkad. Jag hör hur Grayson brister ut i skratt och jag slänger en snabb blick mot honom. James nickar sakta innan han tar upp ett brev från fickan. James, James Cathy underskatta aldrig mig. Jag läser snabbt brevet och inser att det är bröllops inbjudan. Jag skrattar kort innan jag flyttar pistolen bredvid hans bröstkorg. Han ska få en smärtsam död och inte komna undan så lätt.

Först förblöda och långsamt tuppa av. Innan på mindre än 24 timmar får han en punkterad lunga. Han får då svårt att andas. Sakta och sakta börjar giftet inta i hans kropp. Sen är han förlamad i nån timme och femton sekunder senare dör han långsamt ut. Det är något den mannen förtjänar. Och inget annat. Jag kunde lika gärna döda honom på direkten men vad fan är det roliga med det? Trots allt så skadar inte smärta utan smärta gör dig starkare.

Jag torkar bort hans blod från min svarta kostym. Jag vänder mig om mot Liam som flinar mot mig. Jag blinkar mot honom innan jag kastar brevet mot honom.

" Dags för bröllop, enligt Adriano 15:15 " Ropar Liam glatt innan jag går förbi. Jag är såhär nära på att få tillbaka både min flickvän och syster och inget kan stoppa mig. Adriano kommer verklige få sota för det han har gjort. Jag kollar en sista gång i spegeln för att se till så att allt låg på rätt plats. Jag hade på mig en en svart kostym med en svart roset.

Jag hoppar över liken innan vi skyndar oss bort från byggnaden. Vi sätter oss i bilen. Bredvid mig så sitter Liam och Jayden. När vi var framme så öppnar jag bak luckan och tar fram våra pistolerna och räcker över de till grabbarna. Jag vill inte riskera fler människors liv. Aldrig, aldrig mer!

" Ifall att " Viskar jag och la pistolen i fickan och går ut från bilen. Vi går längre bort från området men så att vi fortfarande är i närheten.  Och inte för långt bort. Jag kollar runt och ser kvinnor och deras män samt barn. Pojkarna var klädda i svarta kostymer och flickorna i små söta klänningar. Denna ljusa dagen kommer snart få sin mörka tid. Dörren öppnas och in kommer Adriano med ett stort leende och alla kollar på honom medan han går fram till altaren. Det leende ska jag snart få torka bort!

SELENAS POV

" Men hur kan du vinna hela tiden " säger jag och Adrian skrattar bara medan de andra killarna himlar med ögonen. Precis som de har gjort den senaste halvtimmen, varje gång jag försöker slå Adrians rekord. Det kanske låter konstigt men jag trivs med de här killarna och börjar sakta att förlåta de. Men aldrig Diego för han har inte visat att förtjänar min tillit än. Till och med Ryan ligger närmare min favorit lista än han någonsin kommer göra.

Dörren till vardagsrummet öppnas och in kommer Diego med ett brev hållandes i handen. Jag rynkar förvirrat på ögonbrynen innan jag sätter mig med armarna i kors.

" Vi ska gå på ett bröllop, idag hos min kära vän Adriano!" säger han och alla killarna börjar prata i mun på varandra och börjar ställa frågor till Diego. Dock svara han inte på deras frågor utan tittar på mig, nej stirrar på mig. Jag himlar med ögonen innan jag reser mig upp. Himla med ögonen det gör jag rätt ofta.

" Vad " säger jag och tar upp händerna. Jag flyttar bort från honom när jag märker att hans steg riktas mot mig.

" Vi ska gå tillsammans, som en dejt! " Viskar han så att de andra inte hör. Ett hånfullt skratt lyckas fly från min mun innan jag återigen himlar med ögonen när jag märker att han är seriös.

" Jag tror inte att din tröga hjärna har verkat inse att det vi hade är över. Som jag sa förra gången jag är inte intresserad av dig så du slösar både min och din tid! " Jag känner hur ett par händer sätts framför min så att jag inte kan prata mer. Jag himlar med ögonen när han trycker upp mig mot väggen. Jag vet inte men hela denna komplicerade situationen är ganska roande. Mina ögon blev glansiga med tanken på att vi höll på såhär jämt, förr i tiden. Ni som vet ni vet!

" Bli inte för exalterad utan detta är bara business. Kom ihåg att du ska vara tacksam för att du ens andas samma luft som mig." Han puttar bort mig innan han vänder sig om. Jag ser hur Ryan och Nico försöker hålla sig för skratt. Jag känner mig helt jävla förnedrad. Jävla idiot! Du kommer ångra dig.

" Det lät inte så i din romantiska brev "  Jag betonar ordet " Romantiskt " för att provocera honom lite extra. Jag flinar och ser hur han vänder sig. Blake och Adrian brister ut i skratt med tanken på att den kall blodiga mannen kunde vara kärleksfull.

" Sorry, men det var Joel som skrev brevet åt mig för egentligen bryr jag mig inte. Inte ett jävla dugg! Du är visst inte så speciell som du tror att du är!"

Det kändes som att någon hade slitit ut mitt hjärta och sen trampat på det. Tills det bara vara sprickor kvar. Han flinar mot mig när han märker att mina ögon blev allt mer glansiga. På mindre än sekund såg jag ånger i hans ögon men det ändrades lika snabbt som det kom.

" Du har en timme på dig! Klänningen hänger vid din dörr." Jag nickar för jag var helt jävla mållös. Jag som trodde att jag var speciell men jag är inte unik från alla de andra tjejerna. Inte ett jävla dugg. När jag var ur deras synhåll sprang jag snabbt uppför innan jag lät mina tårar rinna.

Fuck honom och alla i hans gäng!

Jag satte mig framför spegeln innan jag hårt började sminkade mig. Samtidigt ekade Diegos ord i mitt huvudet gång på gång.

Du är visst inte så speciell som du tror att du är!

Han ska allt få se vad han tar miste om och om han inte ber mig på knä heter jag inte Selena Castelo. Jag svär jag ska få honom att falla för mig. Hårdare än vad jag gjort! Jag svär på gud att jag ska lyckas.

Jag lockade håret innan jag tog på mig klänningen som hängde vid dörren och sprayade parfym och kollade på mig själv i spegeln. Jag såg gudomlig ut som vanligt, dags för plan A. Jag svär om jag inte har honom vid min lill finger om mindre än en månad. Då vet jag fan inte vad jag ska göra. 

Jag tog på mig klackarna och gick nerför trapporna och alla killarna kollade med stora ögonen på mig när jag kom ner för trappan. Alla dem hade på sig kostymer och jag måste medge att Diego såg sjukt snyggt ut. Fuck it, jag erkänner han såg jävligt sexig ut!

Diego sträckte ut sin hand och jag kollade förvirrat på den. Aldrig att jag går på det simpla tricket. " För business och inget annat." Viska han och jag nickade. Jag tog emot hans hand innan vi började röra oss mot bilarna. Jag såg två bilar och killarna tog den ena bilen som var framför oss och Diego drog med mig till den andra bilen. Han öppnade den åt mig innan han gick in själv. Det bildades en stel tystnad mellan oss och för att göra den stela situationen mindre stelt så satt jag på radion och just då började min favorit låt spelas.
Next 2 you - Chris Brown, ft Justin Bieber

Jag började sjunga med och Diego gav mig en förvirrad blick men jag ignorerad honom och försatte att sjunga. Jag försökte få ut honom ur mina tankar och koppla bort mig från omvärlden. Men det blir jävligt svårt om du sitter i en bil med den du försöker ignorera. Dessutom får du konstant blickar slängda mot dig. Trevligt, trevligt.

You've got that smile
That only heaven can make
I pray to God everyday
That you keep that smile
Yeah, you are my dream
There's not a thing I won't do
I'll give my life up for you
'Cause you are my dream
And baby, everything that I have is yours
You will never go cold or hungry
I'll be there when you're insecure
Let you know that you're always lovely
Girl, 'cause you are
The only thing that I got right now
One day when the sky is falling
I'll be standing right next to you
Right next to you
Nothing will ever come between us
'Cause I'll be standing right next to you
Right next to you
If you had my child
You would make my life complete
Just to have your eyes on a little me
That'd be mine forever

När sången var slut så kolla jag på Diego, han gav mig en är- du- efter - bliven - blick. Men som svars ryckte jag på axlarna.

" De där tre minuterna kommer jag aldrig få tillbaka " Flina han och kollade på mig med ett flin. " Satsa inte på en karriär inom artistyrket" Jag kollade halvt sårat och halvt dömande på honom. Jag försökte att hålla inne mitt skratt och leka allvarliga. Men det var jävligt svårt när han gav mig den där fula men ändå sexiga grimasen.

" Jag har hört att jag har en fin röst " Sa jag med en överdriven pippig röst. Han höjde ena ögonbryn mot mig.

" Av någon som var ton döv ja " Flina han innan vi båda brast ut i skratt. Om nån skulle ha sagt att jag skulle sitta i en bil tillsammans med Diego och skratta för en månadens så skulle jag ha skratta ihjäl mig och gråtit floder. Men här satt jag och skrattade med människan som hade förstört mig så jävla mycket. Mitt ex.

När vi äntligen var framme så såg vi att de andra killarna väntade utanför. Diego tog sin hand i min och flätade samman våra händer, det kändes som att de hörde hemma med varandra. Jag skakade bort tankarna för jag fick inte tänka så. Aldrig aldrig aldrig någonsin.
Vi gick fram och hälsade på många människor sen tog vi våra platser som var nära utgången. Dörrarna öppnades och en man i svart kostym kom in med ett stort leende på läpparna och gick fram till altaren medan alla kollade på honom.

MADISON POV

Jag sprayar parfym en sista gång och kollar mig en sista gång i spegeln. Paniken börjar komma efter det Adriano ord. Jag vågade fan knappt göra något annat samtidigt som hans röst ekade i min hjärna.

" Titta ner! Lyft aldrig upp blicken och kolla aldrig runt omkring dig. Om du gör det vet du vad konsekvenserna blir! "

Meningarna ekar i mitt huvud medan jag ställer mig vid dörrarna. Hjärtat dunkar och musiken börjar spelas. Portarna öppnas och jag ser i ögonvrån hur alla ställer sig upp. Jag kollar ner i marken och vågar inte göra något annat. Sakta tar jag mig fram till honom medan jag försätter att stirrar ner i marken. Mina ögon började vattnas kraftigt och jag intalade mig själv att detta skulle snart vara över. Efter att prästen har sagt allt boring shit så kommer den största frågan. Prästen vänder sig mot Adriano och ställer den avgörandet frågan. Jag skakar samtidigt som jag sakta lyfter upp blicken. Mina ögon nötter för en kort sekund Selenas chokade ögon men jag vänder ner blicken. Fan jag kommer få ångra det där så jävla mycket.

" Tager du Adriano Delucca, Madison Smith till att älska i nöd och lust tills döden skiljer er åt?" Jag kollar skakigt på Adriano som utan tvekan säger de avgörande orden.

" Ja! " säger Adriano och ler stolt ut. Jag biter mig hårt i kinden innan jag kollar med vattniga ögon på präster. 

Prästen vänder sig mot mig innan han uttrar de avgörande mening till mig.

" Tager du Madison Smith, Adriano Delucca till att älska i nöd och lust tills döden skiljer er åt?" Jag tvekar en stund men innan jag hann svarar så hörde jag hur ett skott lät och prästens livlösa kropp faller mot marken. Jag hör mitt egna hjärtskärande skrik innan jag backar från den döda kroppen. Men kommer inte långt innan någon tar tag i min hand och drar mig mot sig. Jag börjar skrika men hen lägger sin hand för min mun innan mina ögon möter ett par bruna ögon som jag har saknat så mycket. Utan att tveka pressar jag mina läppar mot hans mjuka läppar. Jag ville aldrig släppa taget om honom för jag var som in i helvete livrädd för vad Adriano skulle göra. Efter en lång stund drog han ifrån kyssen innan han kramade hårt om mig.

" J-jag h-har saknat dig " Snyftar jag fram och han stryker sin hand över min rygg innan vi drar ifrån vår kram. Han lutar sig fram och vi möts i en passionerad kyss. Fan vad jag har saknat dem där läpparna... enormt mycket!!

" Vi måste hämta Selena och Mira!!" Jag kollar förvirrat runt och ser att Selena är spårlöst borta. Jag ser hur Mira springer fram till och jag kramar hårt om henne. Aldrig att jag lämnar henne ensam med den vidriga idioten.

Nathan drar bort oss från det lilla kriget som har påbörjats och drar bort oss till bilen.
Grabbarna kommer tillbaka och sätter sig och ger mig varsin kram. När bilen börjar rulla så lutar jag mig mot Nathan innan jag hårt pressar mina läppar mot hans. Jag har fan saknat de här underbara läpparna, hela han i själva verket.

" Jag är så hemskt ledsen för allt jag sa innan allt det här hända! Du betyder för mycket för mig och jag vill verkligen inte förlora dig!" Mumlar jag men han tystar ner mig genom att för den femte gången pressa sina läppar mot mina. Jag älskar verkligen honom!

Bilen börjar rulla och vi var påväg att lämna helvetet...

EJ redigerat

Hon är äntligen räddad !!!! Hur kommer det gå för Selena och Diego? Kommer Adriano att hitta henne?

PUSS PUSS

Continue Reading

You'll Also Like

25.2K 290 30
Världen är full av farliga människor. Vissa visar det mer, och vissa döljer det bättre. Det kan egentligen vara vem som helst, till och med din grann...
392K 2.9K 35
Lily Stuart, 17, bor i USA med sina föreldrar. En dag blir hon kidnappad av en av världens mest fruktade och farligast kriminella gäng. Hur ska hon...
127K 1.9K 82
Vi lät som, när du va' med mig Mitt hjärta slog när du var här Jag blir så glad så fort jag ser dig Fuck allt, tror att vi kunde gått ━━━━━━━━━ ♡ ━━━...
1.1M 16.9K 113
"Det var ett enkelt spel tills du ändrade spelreglerna. Du fick mig att älska att hata dig tills du ändrade det med. Jag föll för dig Lucas. Du kan ä...