Unforgettable Love // REDIGER...

By _Daisy1

68.2K 2K 517

Everybody says I'm sleeping with the enemy Jag tror inte ni förstår hur det känns att älska någon. Älska någ... More

Karaktärerna
<1> Allt har en början
<2 > Alla har väll en historia?
<3> Tjejen var verkligen speciell
<4> En helt annan liga
<5> Kyssar som fjäder
<6> Det gör mig helt galen
<7> Inte redo för nästa steg
<8> Sanningen kommer alltid fram
<9> När livet känns tufft
<10> " Ta dig ut ur den skiten"
<11> Jag har aldrig
<12> Body has to say
<14> Heta kyssar
<15> Okänt nummer...
<16> Förlovad...
<17> Krossade hjärtan
<18> Psykopat
{ NYA KARAKTÄRER }
<20> varför just dem?
< 21>" Dead people don't cry "
<22> utbrott ger konskevenser
<23> Dagen är här
<24> hans läppar mot mina
<25> Aldrig gå tillbaka
<26> Gravid eller inte?
<27> Allt faller isär
<28> Jag är kär
<29> Balen & kvällen
<30> Hjärtekross och vänskap
<31> Jag älskar dig fortfarande
<32> Hållkäften och kyss mig
<33> Jag är inte ditt problem!!!
<34>" Bort från honom "
<35> Jag tänker på honom!
<36>" Lukas the badboy"
<37> Masken
<38> Jag älskar honom
<39>Four done three left
<40>" The queens time is over"
<41>" Patetiskt ju?"
<42>" Perfekta dejten!"
<43> First to say goodbye
<44>Memories
<45> Jag är gravid
STORA NYHETER
<46> Jag ångra mig

<13> Jag bryr mig

1.6K 43 6
By _Daisy1

Bad blood - Taylor Swift

MADISON POV

Jag kunde knappt tro vad det var som hade hänt eller ska jag säga påväg att hända? Om det inte hade varit för Nathan hade jag ikväll blivit våldtagen. Och Elias som var så snäll men jag antar att skenet bedrar. Jag behövde verkligen bli jävligt full igen. Det känns som om mina dagar består av att jag super mig full varenda dag.

Jag vänder blicken tillbaka till Nathan och ser att han är upptagen med ja jag vet inte vad. Men det var någon slags ritual som de gjorde varje gång någon svek de. Jag kolla nyfiken på och såg att han skar in deras gängs symbols. Som var en röd cirkel. När han var klar kolla han upp mig det var då jag märkte att hans händer var fulla av blod. Gud detta såg verkligen fel ut.

" Vi måste sticka härifrån typ nu!" Sa han och jag nicka snabbt för snart skulle folk börja undra. Han tog snabbt tag i min hand innan vi skyndade oss mot hans bil. Det var mycket lättar att ta sig igenom folkmässan då flera hade däckat eller bara lämnat. På vägen ut tog jag snabbt en flaska med någon slags alkohol i. Men stoppade av att någon drog hårt i mitt hår. Jag gick in väggen av den hårda knuffen från Stephanie som Selena beskrev för mig. Utan att jag hann säga något kände jag ännu en örfil som träffade mig hårt över kinden. När jag hade fått tillbaka min rörelse förmåga slog jag tillbaka. Jag var nu glad för alla pappas träning som vi hade varje morgon, det visade sig att det kan användas till nytta trots allt. Hon skrek och vevade med armarna och försökte få tag i mitt hår. Medan jag använde mina kunskaper i brottning. Jag gjorde den hemliga tricket som pappa hade lärt mig och det kallade han knäskrevet. Efter några minuter hade folk samlats runt oss och jag hörde hur flera ropade bland annat " Cat fight " och " bitches ". Jag hade nu fått ett spräckt läpp men Stephanie såg tio gånger värre ut.

Varför hatar vi varandra så mycket?

Well let me explain, för några år sen bodde hon också i Sverige. Stephanie var en av de som mobbade mig grovt mycket. Allt började med öknamn vilket senare ledde till att jag blev ner spolad. Om jag hatar någon så är det den där slynan som på den tiden och även nu är skolans bitch. Folk var rädd för henne för de såg vad hon hade gjort med mig och ingen ville hamna i min situation. För så länge " jag hade den rollen " var de säkra tänkte de flesta.

Den där dagen kommer jag aldrig glömma när de fick mig att må så pass dåligt att jag var nära på att ta mitt eget liv. The fact that hon är kapabel till att göra det får henne att verka ännu sjukare än hon redan är. Tänk er att fem elever som består av tre muskulösa killar som håller fast dig medan hon matar slag efter slag på dig? Japp det var min vardag i sex år och nu försöker hon förstöra mitt liv här i London?!

Jag kände hur någon la sin arm runt min midja och försökte dra bort mig från häxan själv. Vart är Noah, George och Malik tänker för bitch karma is a bitch. Någon drog också bort henne samtidigt som hon skrek ut skällsord till mig.

" Du är en sån förlorare och alla vet om det!" Morrade hon ut och jag flinade mot henne.

" Säger du med ett ansikte inte ens en mamma kan älska?" Jag visste hur mycket det sårade för jag hade fått reda att hennes mamma hade lämnat de. Och att hon trodde att allt berodde på henne. Hon skrek högt innan hon en än gång försökte ta sig loss. Jag visste att det var Nathan som höll i mig så jag lät honom dra mig. När han äntligen släppte mig, böjde jag mig ner innan en grön vätska flög ur mig. Fy fan jag kände mig så äcklig och jag stank verkligen spya. Och ännu värre hur jag hade behandlat Nathan!

Jag kände hur jag blev hög igen efter Elias droger. Livet kändes plötsligt så mycket klarar än förut. Det kändes som att jag hade inget som tyngde på mina axlar längre om det där lät logiskt? Från ingenstans börjar jag hoppa runt och dansa till musik som inte ens existerar. Om jag någonsin skulle kalla mig själv galen så var det nu iallafall. Jag fnittrade medan jag satte mig i Nathans bil. Tillsvars fick jag en lätt flin.

Plötsligt kände jag mig så himla tom inom mig. Jag visste exakt inte hur drogen funkade?Det  var kanske en känslodrog som gjorde så att man fick humörsvängningar? Nu kände jag mig som att livet inte längre var värd att leva för. Som jag hade känt för några år sen. Känslan som jag avskyr så mycket, som gjorde så att jag inte hade kontroll längre. Vilket jag som är ett kontroll freak inte kan hantera utan överdriver minsta lilla. Jag böjde mig sakta fram innan jag öppnade luckan där jag visste att Nathans pistol låg...

När Nathan märkte det försökte han stoppa mig men det var försent. Jag visste att Nathan inte var rädd för sitt liv så istället riktade jag pistolen mot min tinning.

" Vad fan gör du? Lägg ner den " Hans röst lät orolig men jag visste att det bara var ett spel för hans sida. Men att han hade vett att bry sig om mig var verkligen hans största misstag. Om inte det tog död på honom vet jag inte vad som kommer.

" Gå sakta och inga fler meningslösa tomma ord för de spelar trots allt ingen roll!" Jag riktade pistolen mot honom istället. Han löd mig lydigt och klev snabbt ut. Jag flyttade mig till förarsätet innan jag snabbt körde iväg. Iväg från mitt katastrof till liv. För trots allt så har inget att förlora, för jag hade redan gjort det.

Ett: Min mamma kommer snart att lämna mig!
Två: Jag har blivit en alkoholist som missbrukar alkohol för att bli lycklig!
Tre: Jag är officiellt stans hora trots att jag fortfarande är oskuld?
Fyra: Jag blev nästa våldtagen!
Fem: Jag hade nästan gjort en sexfilm när jag blir våldtagen?! Hur sjukt den än nu låter.
Sex: Jag hade puttat iväg den ända som praktiskt taget bryr sig om mig!

Listan var oändligt lång och försatte bara djupare och djupare. Jag visste inte om jag någonsin skulle kunna ta mig upp från graven som jag själv hade grävt. Eller ska jag bara krypa ner och hoppas att någon täcker över?

NATHAN POV

Fuck fuck fuck jag som lovade att ta hand om henne!! Och ny har hon tillgång till min bil och även min pistol?! Dessutom så var hon ju fortfarande hög och full vilket gör så att man inte kan kontrollera sina handlingar.

Jag såg en annan bil stå bredvid och jag gick fram till den. Som tur var nycklarna fortfarande kvar och jag fifflade med nyckelhålet för att få upp dörren. Efter ett tag lyckas jag få upp den och jag sätter mig snabbt innan jag snabbt kör iväg. Vart jag ska visste jag inte men jag visste bara att jag var tvungen att hitta Madison. Det slog mig snabbt att jag kunde spåra min bil och jag såg att hon hade korsat vägen. Jag körde fort efter henne för jag visste vad som fanns bakom korsvägen. Längre fram såg jag Madison kliv ut ur bilen med vingliga ben. Jag hoppade snabbt av när jag märkte att hon var påväg mot klippan. Klippan som även var känd som självmord klippan. Mina steg ökade mot hennes riktning. Hon vände sig snabbt och jag märkte att hon fortfarande hade pistolen i handen.  

" Jag varnar dig! Back och vänd om!" Skrek hon och riktade pistolen mot mig. Utan att tveka försatte jag sakta gå mot henne med hopp om att rädda henne. Hennes händer skakade samtidigt som hennes ben gick bakåt. Jag visste att hon inte ville göra men att känslor hade blivit för mycket för jag var också i en liknade situation.

" Madison lugna ner dig. Vi kan prata om det och jag lovar att jag inte kommer lämna dig!" Det jag sa var sant eftersom jag skulle finnas vid hennes sida oavsett vad som händer. För varje ord som lämnade min mun rörde jag mig närmre. Hon öppnade sakta munnen men stängde den lika snabbt.

" Inget kommer någonsin lösa sig för mig. Tro du inte jag vet vad alla säger bakom min rygg? Ibland och bara ibland håller jag med dem att jag förtjänar det värsta otänkbara. Vet du vad jag tänkte då? Jag gör alla en tjänst om jag bara försvinner för jag har inte hjälpt någon eller gjort den en än tjänst!"

Hennes röst lät ännu svagare än förut. Förr eller senare kommer hon brista av all ilska hon har inom sig. Jag gick närmare och kände hyr tårarna hotade bakom ögonlocken. Fan jag älskar verkligen henne.

" Jag bryr mig!" Mumla jag och hon fnös irriterad mot mig innan hon snabbt vände sig om. Jag sprang allt vad jag hade och fångade henne med min hand runt hennes midja. Innan jag snabbt drog bak henne från klippan. Jag kramade hårt om henne, rädd för vad som skulle ha hänt.

" Gör aldrig så igen! Någonsin! Du skrämde livet ur mig." Jag kramade hårt om henne medan jag drog in hennes doft. Som var min favorit doft på hela jävla jorden.

Continue Reading

You'll Also Like

25.1K 290 30
Världen är full av farliga människor. Vissa visar det mer, och vissa döljer det bättre. Det kan egentligen vara vem som helst, till och med din grann...
152K 1.7K 68
Färdigskriven ✔️ Vad händer när Victoria Lindhe faller för brorsans bästavän Ludwig Kronstrand? Hur ska Dante reagera? Och hur är det att vara tillsa...
125K 1.9K 82
Vi lät som, när du va' med mig Mitt hjärta slog när du var här Jag blir så glad så fort jag ser dig Fuck allt, tror att vi kunde gått ━━━━━━━━━ ♡ ━━━...
1.6K 78 29
Matilda Sundqvist ska följa med sin vän Linnea Sjöström för att äta middag med Noel och Dante. Matilda tycker Dante e skit snygg & Dante tycker samma...