Unforgettable Love // REDIGER...

By _Daisy1

68.2K 2K 517

Everybody says I'm sleeping with the enemy Jag tror inte ni förstår hur det känns att älska någon. Älska någ... More

Karaktärerna
<1> Allt har en början
<2 > Alla har väll en historia?
<3> Tjejen var verkligen speciell
<5> Kyssar som fjäder
<6> Det gör mig helt galen
<7> Inte redo för nästa steg
<8> Sanningen kommer alltid fram
<9> När livet känns tufft
<10> " Ta dig ut ur den skiten"
<11> Jag har aldrig
<12> Body has to say
<13> Jag bryr mig
<14> Heta kyssar
<15> Okänt nummer...
<16> Förlovad...
<17> Krossade hjärtan
<18> Psykopat
{ NYA KARAKTÄRER }
<20> varför just dem?
< 21>" Dead people don't cry "
<22> utbrott ger konskevenser
<23> Dagen är här
<24> hans läppar mot mina
<25> Aldrig gå tillbaka
<26> Gravid eller inte?
<27> Allt faller isär
<28> Jag är kär
<29> Balen & kvällen
<30> Hjärtekross och vänskap
<31> Jag älskar dig fortfarande
<32> Hållkäften och kyss mig
<33> Jag är inte ditt problem!!!
<34>" Bort från honom "
<35> Jag tänker på honom!
<36>" Lukas the badboy"
<37> Masken
<38> Jag älskar honom
<39>Four done three left
<40>" The queens time is over"
<41>" Patetiskt ju?"
<42>" Perfekta dejten!"
<43> First to say goodbye
<44>Memories
<45> Jag är gravid
STORA NYHETER
<46> Jag ångra mig

<4> En helt annan liga

2.2K 58 5
By _Daisy1

Sweet but psycho - Ava Max

MADISON POV

Det var helt sjukt det som hände nu! Det var väll inte bara jag som har en galen familj. När de äntligen släppte kramen så vände sig båda till mig. Man kunde fortfarande se hur orolig Nathan hade varit. Jag gick närmare dem för det kändes konstigt att bara stå där.

" Kan du se efter henne tills jag pratar med poliserna?" Sa Nathan och jag nicka för det var det ända jag kunde göra just nu. Nathan gick iväg till två poliser som stod utanför. Det var en liten tjej vid fem års åldern som stod framför mig. Jag kom ihåg att varje gång jag var ledsen eller tänkte tillbaka på min pappa åt jag glass. Det hjälpte verkligen.

" Vet du vad som skulle vara kul? Att äta glass" Sa jag och jag såg hur hon lös upp. Jag tog hennes hand och med hjälp av hennes vägledning visa hon mig var köket fanns. Jag öppnade försiktigt kylen och såg ett paket med vaniljglass. Jag tog ut hela paket och ett glas där jag hällde upp glassen. Jag gav henne en sked och samt glasen medan vi satte oss vid köksbordet.

" Jag får egentligen inte äta glass utan pappas tillåtelse. Om han får reda på det kommer han ta fram brännaren" Sa hon och tog en sked ur glass. Jag satt där tyst och iakttog henne på långt håll. Jag kunde inte föreställa mig vad hon hade gått igenom. Jag känner själv igen metoden " bränner" . Det är att man tar en tänd cigarett och lägger på ens hud för att straffa. Pappa brukade använda den metoden på oss varje gång vi var olydiga. Jag studerade henne medan hon åt glassen. Hon påminde så mycket om Nathan även i den här tidiga åldern. Det sand blonda håret som låg lockigt på hennes rygg. Snabba steg lät innan en tjej kom in och kramade om Ella. När de släppte kramen så vände sig både om och tittade på mig. Tjejen som såg ut att vara i min ålder avfyrade ett stort leende. Hon sträckte fram handen och jag tog artigt emot den.

" Gud förlåt, jag är Selena! Nathan och Ellas syster!" Sa hon stressigt fram och jag skakade hennes hand. Jag nicka och skulle just presentera mig själv innan Nathan kom in springandes.

" Ska jag skjutsa hem dig? " fråga han och såg fortfarande stressad ut. Jag skakade artigt på huvudet. Jag ville verkligen inte besvära honom mer än vad jag redan gjort. Jag reste mig upp och sa hejdå till både Selena och Ella. När jag just var på väg ut så kände jag hur någon tog tag i min hand och fick mig att stanna.

" Låt mig skjutsa hem dig eller om du ska någon annan stans så går det också bra! Det är det minsta vi kan göra." Sa hon och log sådär sött som hon alltid gör. Jag skrattade för hennes ivrighet innan jag kort därefter nickade. Hennes bil var parkerad utanför henens hus. Jag hoppade där framme med henne. Hon trixade med musiken ett tag innan hon äntligen bestämde sig för en låt. Ut ur högtalarna kunde man höra sweet but psycho som i nuläget är min favorit låt.

Oh, she's sweet but a psycho
A little bit psycho
At night she's screamin', "I'm-ma-ma-ma out my mind"
Oh, she's hot but a psycho
So left but she's right though
At night she's screamin', "I'm-ma-ma-ma out my mind"

She'll make you curse, but she a blessing
She'll rip your shirt within a second
You'll be coming back, back for seconds
With your plate, you just can't help it

No, no
You'll play alo-o-ong, let her lead you o-o-on
You'll be saying, "No, no"
Then saying, "Yes, yes, yes," 'cause she messin' with your head

Oh, she's sweet but a psycho
A little bit psycho
At night she's screamin', "I'm-ma-ma-ma out my mind"
Oh, she's hot but a psycho
So left but she's right though
At night she's screamin', "I'm-ma-ma-ma out my mind"

Skrek vi och sjöng med i takt. Denna låten passade verkligen vår humör. Låten var på full volym så man hörde garanterat musiken utanför. Med Selena så kände jag mig hel, jag kunde liksom vara mig själv med henne. Det kändes som att jag äntligen hade en vän som Benjamin.

" Vet du vad? Jag vill inte dra hem." Sa jag innan jag hann tänka över vad jag hade sagt. Selena som ändå lyckades höra vad jag sa flinade mot mig. Jag har nyligen mött henne men ändå så känns det som att jag har känt henne hela livet? Vi är som eld och vatten eller ketchup och senap men ändå fungerar vi så bra ihop.

" I know, vi drar till en klubb inne i stan. Min kompis jobbar där så vi kommer lätt in?" Sa hon och lät övertygande. Jag nicka för varför inte? Det är lite skönt att släppa loss en aning. Hon körde ännu snabbare än vad man egentligen får göra i hastighetslagen tillät!
( Jag vet inte om jag just hittade på en det )

Hon stannade framför en stor klubb med vakter och allt. Gud hur ska vi komma? Man måste minst vara 21 för att gå? Som att Selena just hade läst mina tankar så höll hon upp två fejk legg. Jag tog den ena och flinade för mig. Nåt sånt här skulle jag aldrig kunna göra tidigare.

" Stella Justices, let's party " skrek hon och la sina händer bakom mina axlar. Jag skrattade innan ett högt tjut får ut ur min mun. Vi visade upp våra fejk legg, mannen kollade först på bilden innan han kollade på oss. Jag log så sött jag kunde. Tillslut när vi trodde att vi hade åkt dit flyttade han sig åt sidan. Jag kollade chokad på Selena som såg lika chokad ut. När vi kom direkt in, fick jag en röd mugg men nån slags sörja i. Jag skrattade utan någon som helst anledning innan jag tog hela drickan och klunkade i mig.

" Vi dansar!" Skrek jag och tog tag i Selena. Jag rörde mig vidare till dansgolvet där vi hoppade runt. Vi drack glas efter glas som man sträckte ut till oss. Jag skrek högt och dansade allt mer hårdare och galnare. Just nu i mitt liv kände jag mig för än gång skull speciell, älskad och inte alls ensam för bredvid mig har jag den som har stått vid min sida de närmaste två timmarna. Även om jag har skämt ut oss så stod hon fortfarande kvar vid min sida. Selena drog mig ifrån dansgolvet och vidare intill baren. En tjej stod där i bartender kläder och de verkade känna varandra. Tjejen gav mig en blick innan hon log mot mig. Efter en halvtimmes snack med Ariana som tjejen hette rörde vi oss vidare igen fast denna gången mot dansgolvet. Vi drog oss med Ariana trots att vi visste att hon jobbade här. Men lite kul skadar väll inte förstås? Jag tog en hel full whiskyflaska med mig och började direkt klunka i mig drycken. Trots den äckliga vätska försatte jag att klunka i mig drycken. Fan har värmen stigit eller? Jag drog av mig den lilla tunna skjortan jag hade på mig så att jag stod bara i bh;n.

" Tävling, vem vågar ställa upp?" Hörde jag hur en röst sa. Jag gick vingligt nerför bordet mot rösten. Ett par äldre killar såg jag som höll i en öl tunna. Jag gick glatt fram och sträckte ut handen. När de såg mig började de skratta? Ska jag känna mig förnedrad?

" Är ni fega att en tjej kan slå er? " Sluddra jag fram och kollade utmanade på. De flina innan de nicka. Fan nu kör vi. Tur att jag har gått i gymnastik hela mitt liv. En annan muskulös kille kom fram och ju närmare jag kolla såg jag att det var Elias. Killen från skolan med pistolen. Jag ställde mig på händer och man ställde öl tunnan framför mig. Jag böjde mig fram för att dricka ur. Jag märkte att fler och fler folk började samlas runt. Jag hälsade i mig öl tunnan.

" EN TILL " Skrek jag och så snart som möjligt ställde man en till framför mig. Jag gjorde återigen samma sak. Folk ropade och applåderade vilket bara gjorde så att jag blev mer hypad än någonsin. Tillslut fick jag nog och kände hur spya var på väg att komma. Jag ställde mig på fötter innan jag sprang snabbt iväg. Jag öppnade toalett och såg ett par som hånglade men jag sket i det istället hukade jag mig över toalettsitsen. Vätskan rann ut ur mig.  Någon drog bak mitt hår och när jag var klar märkte jag att det var Ariana. Jag tackade samtidigt som jag torkade mig runt munnen. Folk buade när jag kom till och jag sträckte ut långfingret åt dem.

" Du förlorade!" Sa Elias och flinade stort mot mig. Jag kollade förvirrat på honom. Jag vet att jag har förlorat så vad vill han ha ut av det?

" Och?" Sa jag och lät lika förvirrat som jag var. Ariana gav mig en ledsen blick. Innan publiken som kollade på skrek och applåderade.

" Lapdance!!! Lapdance !!" Skrek de högt. De kan väll fan inte mena allvar? Aldrig i livet att jag gör det. Jag skakade på huvudet innan jag vände mig om med Selena och Ariana. Någon tog ett hårt tag runt min handled och sekunden efter var jag pressad mot väggen. Det har var helt en annan liga än vad jag hade förvänt mig.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag/ kväll beror på när ni läser. Rösta och kommentera något.

PUSS PUSS

Continue Reading