Obsessed [h.s.]

By 1DMichell

86.1K 3.8K 82

Nina bola šťastná a nikdy veľmi nepoznala núdzu alebo smútok. Mala všetko, čo si môže dievča v jej veku želať... More

Obsessed
1. Kapitola
2. Kapitola
3. Kapitola
4. Kapitola
5. Kapitola
6. Kapitola
7. Kapitola
8. Kapitola
9. Kapitola
10. Kapitola
11. Kapitola
12. Kapitola
13. Kapitola
15. Kapitola
16. Kapitola
17. Kapitola
18. Kapitola
19. Kapitola
20. Kapitola
21. Kapitola
22. Kapitola
23. Kapitola
24. Kapitola
25. Kapitola
26. Kapitola
27. Kapitola
28. Kapitola
29. Kapitola
30. Kapitola
31. Kapitola
32. Kapitola
33. Kapitola
34. Kapitola
35. Kapitola
36. Kapitola
37. Kapitola
38. Kapitola
39. Kapitola
40. Kapitola
41. Kapitola
42. Kapitola
43. Kapitola
44. Kapitola
45. Kapitola
46. Kapitola
47. Kapitola
48. Kapitola
49. Kapitola
50. Kapitola
51. Kapitola
52. Kapitola
53. Kapitola
54. Kapitola
55. Kapitola
56. Kapitola

14. Kapitola

1.5K 64 0
By 1DMichell

Bola som šťastná, že idem opäť s Harrym von aj keď Rob moje nadšenie rozhodne nezdieľal so mnou. Našťastie som však na neho bola spoločne s mamou, ktorá môj vzťah a vídanie sa s novým susedom maximálne schvaľovala. Po tom ako odišiel som si vypočula kázeň o tom, ako si nemám chlapcov vodiť do izby a robiť tam s nimi bohviečo, kým tu oni nie sú. Prišli mi to, akoby som tu mala každý týždeň iného chalana, hoci Harry je vlastne prvý, s ktorým som sa dostala až do takéhoto levelu. Prvý ktorému som vôbec dovolila dostať sa tam.

            Presviedčali sme ho hodnú chvíľu o tom, že bude úplne v poriadku ak ma pustia v nedeľu na rande a že sa určite nevrátim veľmi neskoro. „Isto si potom budeš vyžadovať, aby sme ťa v pondelok nechali doma,“ poznamenal Rob a zamračil sa mojím smerom. uisťovala som ho všetkými možnými spôsobmi, že v pondelok ráno budem nastúpená pred školu v čas. „Ale ak sa opovážiš čo len ceknúť o tom, že si unavená a nechce sa ti ísť si plniť svoje školské povinnosti, tak si ma neželaj,“ varovne na mňa pozeral, no to už som mu bola zavesená na krku a ďakovala mu najvrúcnejšie ako som vedela.

            Iste mojou obrovskou povinnosťou bolo aj to, aby som informovala Annu o všetkom čo sa s Harrym stalo. Podľa toho čo vravela a ako to vravela do telefónu bola určite prichystaná na to, ako jej budem opisovať vášnivý sex, ktorý začal pri hlavných dverách, pokračoval v obývačke, kuchyni a zakončený bol veľkolepým vyvrcholením v mojej izbe. Sklamala som ju, čo som poznala podľa tónu jej hlasu, no trochu som to upokojila keď som jej povedala o mojom dnešnom rande a tiež záhadnom darčeku, ktorý mi má Harry dať.

            Absolútne som nemala poňatia o tom, čo by to mohlo byť, no bola som nervózna ale aj nadšená. Nič mi o ňom nepovedal, takže som nemohla tušiť čo to bude, ani len typovať. Nevedela som kam ma vezme, takže som to vyriešila bielo – čiernymi pásikavými nohavicami, ktoré som čiernou elegantnou „tričkoblúzkou“ zladila tak, aby to vyzeralo v podstate elegantne ale nie príliš. Obula som si čierne Converse  a vlasy nechala voľne spadať na ramená. Make-up som veľmi neriešila, koniec koncov ma Harry videl ráno po oslave nevyspatú a nenamaľovanú a predsa neutiekol. Takže som si iba pretrela mihalnice špirálou a naniesla balzam na pery.

            Bola som akurát v strede schodov, keď sa domom rozoznel zvonček. „Je tu Harry, odchádzam,“ zakričala som do domu a ozvali sa mi dve odpovede. „Uži si to zlatko,“ vychádzal mamin hlas z kuchyne. „Ak neprídeš do jedenástej tak povolám národnú gardu, aby ťa sem dotiahla. Ale uži si to,“ hrubý Robov hlas vychádzajúci z obývačky ma pobavil a ešte viac jeho slová. Som presvedčená, že by to skutočne urobil. Radšej som nepokúšala šťastie, vzala si bundu a otvorila dvere, za ktorými stál chlap, ktorý hádam keby si obliekol aj vrece od zemiakov tak by vyzeral lepšie ako hocikto iný.

            „Ahoj,“ usmial sa. Zohol sa a našpúlil pery, na ktoré čakal bozk na privítanie.

            „Ahoj,“ zasmiala som sa a vyhovela jeho požiadavke. Vlastne som si to užila viac ako by som pred ním bola ochotná priznať a vôbec sa mi nepáčilo to, ako veľmi som v tom bola až po uši. Jednoducho sa mi dostával pod kožu, ak tam už náhodou nebol.

            „Pripravená,“ opýtal sa a preplietol si prsty s mojimi. Držal si ma blízko pri tele a ja som nemohla namietať ani najmenej. Na toto som sa predsa tešila a tiež som zvedavá ako zhodnotí náš vzťah. Ako povedal, po dnešku mi má predsa presne definovať to, čo medzi nami je. Nepoznáme sa dlho, ale včera sme sa k sebe správali ako 100 rokov zamilovaný pár.

            „Pripravená na všetko,“ kývla som hlavou a nastúpila do auta, ktoré mi otvoril. „Povieš mi aspoň kam ideme?“ opýtala som sa, keď nasadol za volant. Hodil po mne tajomný úsmev a nič nepovedal. Bolo mi teda jasné, že z neho skutočne nič nedostanem. Iba dúfam, že nejdeme nikam ďaleko a celý večer nestrávime iba jazdou v aute.

            Na moje prekvapenie sme šli iba okolo 20 minút a parkovali sme pred budovou, v ktorej ak nesídlila nejaká firma, tak potom vážne nemám tušenie čo. Teraz som si netrúfala ani hádať čo má pre mňa vymyslené, no keď sme vošli do spomínanej budovy a nastúpili do výťahu, v ktorom som vystrašene hľadela na tlačidlo s číslom 35 teda najvyššieho poschodia, ktoré Harry stlačil. S úsmevom na mňa pozrel a očividne sa vyžíval v mojej nevedomosti. „Máš strach?“

            „Trochu sa obávam,“ priznala som nesmelo. Zodvihol jedno obočie a prikradol sa celkom tesne ku mne.

            Jeho ruky sa obtočili okolo môjho pása a pritlačili si ma na hruď. „So mnou sa predsa nemusíš ničoho báť,“ uistil ma a pobozkal na kútik úst. Zrejme by mohol vedieť, že pri dlhej ceste výťahmi alebo celkovo pri dlhom čase strávenom v malom uzatvorenom priestore mám trochu klaustrofobické stavy. Ibaže Harry je dokonalý aj v tom, že v jeho prítomnosti som nemala možnosť myslieť na nič iné, ako...ako...proste ako na neho. Dokázal moju myseľ odpútať od všetkých ostatných vecí.

            Cesta by bola nekonečná, ibaže to by som ju nemohla absolvovať s Harrym, ktorý mal opäť svoju oplzlé narážky – ktoré sa mi stále viac a viac zdali roztomilé – a tiež tu boli tie jeho ruky, ktoré blúdili tam kde nemali. Ibaže moje telo vravelo niečo iné, niečo v zmysle, že ak by nad ním nemal mozog nadvládu, už som sa na Harryho vrhla.

            Netušila som čo tu chcel robiť, pretože na 35. poschodí boli iba kancelárie a kancelárie, pretože ako som predpokladala, tak to bola firma. Zrejme prestížna, pretože to tu bolo zariadené veľmi luxusne. To ma ale zaujímalo najmenej. „Chceš sa ma tak skoro zbaviť a zhodiť ma zo strachy?“ opýtala som sa ho, keď ma ťahal ku schodisku, ktoré viedlo na strechu.

            „To určite nie,“ pokrútil hlavou a viedol ma ďalej. A po tom, čo som videla, keď som vystúpila na strechu vysokej budovy som mala pocit, že sama zoskočím z okraja a bola by som si istá, že to šťastie čo som cítila by hádam pomohlo aj lietať. Bolo to úžasné a niečo, čo som od Harryho skrátka nečakala, pretože na neho by som povedala je to až príliš romantické.

            Všade boli malé lampióniky, uprostred bola červená deka a na nej niekoľko nádob. Ďalej som videla veľkú, takmer až obrovskú kyticu červených a bielych ruží a hneď vedľa nich bola strieborná nádoba v nej šampanské a vedľa nej dva úzke poháre. Krásny výhľad na Londýn tomu všetkému pridávalo na kráse a toto všetko vôbec nemalo jedinú chybičku.

            „WOW,“ na nich iné som sa nezmohla. Oči ma začali trochu páliť a ja som si pripadala ako idiot, ktorý plače kvôli všetkému. Našťastie som sa ovládla, no prehovoriť som sa neodvážila.

            „Páči sa ti to?“ vzal ma za obe ruky a viedol ma priamo do stredu tej nádhery. Vôbec som si nevšimla, že tam okrem jednej deky boli aj ďalšie dve. Myslela som, že jedna je pre neho a druhá pre mňa, ibaže to som sa zmýlila. Jedna slúžila pod zadok na sedenie, aby som nenachladla a druhú mi dal okolo ramien. Bolo tu chladno, ale hrialo ma pomyslenie, že toto všetko spravil Harry pre mňa.

            „Je to nádherné. Bože toto je hádam najkrajší darček, aký som kedy dostala,“ usmiala som sa a nahla sa ku nemu, aby som mu dlhým bozkom dala najavo všetko čo som cítila.

            „Toto je iba časť darčeka. Zvyšok dostaneš až vtedy, keď sa najeme,“ mrkol na mňa a odkryl tanier, na ktorom boli cestoviny.

            „Pamätáš sa, že nejem mäso? Veľmi pôsobivé,“ uznanlivo som kývla hlavou a prevzala si do neho tanier.

            „Ja si pamätám všetko čo povieš,“ uistil ma. „Avšak nemôžeš chcieť, aby aj ja som sa dal na tvoju zajačiu stravu,“ zasmial sa a vytiahol svoje jedlo, ktoré boli takisto cestoviny, no s omáčkou, ktorá zahŕňala aj mäso. Rozhodne nie som typ vegetariána, ktorý by sa snažil niekoho pretvárať na svoj obraz, takže ak mu to chutí je to jeho vec.

            Jedlo bolo výborné a mne stále vŕtalo v hlave to, či ho varil on alebo je objednané? Alebo ho varil niekto iný? Harryho mama? Alebo nejaká kamarátka. Vlastne som si uvedomila, že o Harryho rodine toho vôbec veľa neviem, vlastne nič. Pokiaľ viem, tak ho navštíviť ešte nikto z nich nebol. Vždy iba kamaráti a ten chlap, ktorého sme stretli po odchode z reštaurácie na našom prvom rande.

            „Toto si varil ty?“ opýtala som sa a napichla na vidličku ďalšiu cestovinu.

            Prikývol s plnou pusou. „Ja sám a z čírej lásky. Hádam to tam cítiš,“ zamrmlal a ďalej prežúval veľké sústo.

            „Ehm, prepáč? Čo si to povedal? Trochu ma rozptyľuje tá zver, ktorú prežúvaš v ústach,“ narážala som na jeho mäsitú stravu a nemyslela som to vážne.

            Prevrátil oči. „Povie človek, ktorý sa živí burinou,“ vrátil mi to s úsmevom. 

Continue Reading

You'll Also Like

48.5K 1.7K 55
Sebastian Leclerc Láska k môjmu závodnému autu bola vždy silná. Okrem rodiny to bolo jediné čo som miloval. Nebezpečie, ktoré z tohto stroja vyžaruj...
111K 6.9K 56
Ona je vážně nemocná On je zdravý Ona je do něj tajně zamilovaná On se o ní nezajímá Ona jednou dostane záchvat On jí pomůže do nemocnice Co když zji...
2.4K 174 20
Jedna noc bude pre nich oboch prelomová. Bude to mať dočasné alebo trvalé následky? Emilia Manitra, prezývaná Harpúna si nikdy pred ústa nekládla se...
8.7K 204 52
Ako krasokorčuliarka sa zamiluje do hokejistu