31. Kapitola

1.2K 55 0
                                    

            „Daj to do seba. Celé. Na ex.“ Pokrikovala na mňa Anna a pri tom mi ukázala názorný príklad, ako ona do seba kopne na ex celý svoj pohárik. Nie, s Annou sa proste nedá držať krok čo sa týka alkoholu. Ona je nezmar, ktorý toho vydrží hrozne veľa, hoci je na druhý deň potom najlepšia kamarátka so záchodovou misou.

            „Nechcem skončiť tak, ako ty ráno.“ Pokrútila som hlavou a iba si jemne odpila zlatej tekutiny v mojom pohári, ktorá mi do hrdla vohnala neskutočnú horúčavu. A vlastne do celého tela.

            „Ja som celkom v pohode.“ Mávla rukou.

            „Ako myslíš.“ Mykla som ramenami a viac sa o jej stav nezaujímala. Je to jej vec, mňa ráno hlava bolieť nebude. Klub bol plný, tak ako vždy v piatok, kedy si sem ľudia prídu zresetovať hlavu a vypnúť po týždni plnom stresov zo školy a práce. Aj ja by som chcela len tak vypnúť a nemyslieť vôbec na nič. Chcela by som späť svoj život, kedy ma netrápilo zlomené srdce. A výčitky svedomia. Neprejde deň, aby som nepremýšľala nad poslednou vetou, ktorú som Harrymu povedala. Bola tak odporná, hnusná a hlavne som využila jeho najväčšiu slabinu, aby som mu ublížila. Chcela som, aby sa cítil zle a pritom som si vôbec neuvedomila, že on trpí už dosť.

            Automaticky som siahla po zvyšku svojho pohárika, ktorý som do seba prevrátila rýchlo, aby som ani nestihla zacítiť na jazyku trpkú a pálčivú príchuť alkoholu. Od Anny som sa dočkala ovácií v podobe húkania a tlieskania.

            Pri našom stole sme nakoniec po zvyšok večera nezostali iba ja, Anna a Grace, ale pridal sa k nám takisto neznámy chlapec, ktorý sa predstavil ako Ashton a očividne javil veľký záujem o Annu. Tá ho ale vždy tak protivne odbila, až mi ho bolo ľúto. On sa nevzdával a snažil sa jej vtesnať do priazne. Takmer až okato ho prehliadala a keď Ashton odišiel ku baru kúpiť nové pitie, tak sa na ňu Grace otočila s prísnym pohľadom.

            „Prečo si na neho taká?“ opýtala sa jej priamo. „Veď je milý.“

            „Chlapci z diskoték, klubov a barov sú vždy milý.“ Odvetila jednoducho a ďalej sa po sediačky vrtela do rytmu tanečnej hudby, z ktorej mi už parádne trešťalo v ušiach.

           

            „Nevyzerá, ako ten typ.“ Pokrútila som hlavou a pozrela ku baru, kde stále Ashton a rozprával sa s nejakým ďalším chlapcom. Potom sa obrátil smerom na nás a ukázal na náš stôl. Chlapec, ktorý stál pri ňom mu bol mal bledohnedé alebo skôr blond vlasy s krátkym strihom na bokoch hlavy a na vrchu hlavy dlhšie a gélom postavené dohora. Aj na tú diaľku vyzeral byť veľmi...sympatický.

            „No ešte nech sem privlečie niekoho iného a bude to sranda.“ Zavrčala Anna. „Mala to byť dámska jazda.“ Sťažovala sa ďalej.

            „Dámsku jazdu môžeš mať kedykoľvek. Je vážne milý a aj pekný. Čo ty vlastne chceš?“ hľadela som na Grace, ktorá sa nakláňala ku Anne a tá jej slová počúvala štýlom -jedným uchom dnu a druhým von.

            „Daj pokoj. Zbaľ ho ty, keď sa ti tak páči.“ Odvrkla Anna. Pravdou však zostáva, že na Grace v Dubline čaká jej priateľ, s ktorým sú podľa jej slov šťastný. Iste ešte stále je medzi nimi to zaľúbenie, ako na začiatku každého vzťahu. Musím povedať, že ja som si to zaľúbenie vôbec nestihla vychutnať. S Harrym sme spolu vôbec neboli dlho a počas celého toho času sme sa aj tak hádali kvôli mojim sprostým scénam zo žiarlivosti. Ak by som mohla vrátiť čas, tak by som to určite neriešila a radšej zostala v sladkej nevedomosti. Asi som idiot, keď niečo také chcem a dobrovoľne by som brala klamanie. Vždy mi ale napadne, že tento večer som možno mohla stráviť s Harrym.

Obsessed [h.s.]Where stories live. Discover now