43. Kapitola

1.3K 70 4
                                    

So zatajeným dychom som sledovala Harryho, ako sa prechádza po obývačke hore dolu, sem a tam a uvedomovala si, aká veľká nervozita z neho ide. „Neviem, čo presne by si chcela počuť.“ Ozval sa po chvíli a zastavil sa uprostred kroku, aby sa na mňa mohol obrátiť celým.

            „Všetko.“ mykla som ramenami. „Ako to je s tebou a s tou tvojou frajerkou, ktorá vraj ani nie je tvoja frajerka, pretože by som vážne nechcela byť nejaký rozvracač vzťahov.“ Nad mojou vetou iba prevrátil očami, akoby som práve povedala najväčšiu hlúposť na svete. „Kde pracuješ? O akom mieste – o ktorom nesmiem vedieť – vravel Louis? Čo všetko predo mnou skrývaš a nesnaž sa nič zatĺkať, pretože ako vidíš, tak vždy všetko vypláva na povrch.“ Upozornila som ho.

            „Iste, pretože ty si horšia ako FBI.“ Zamrmlal si a zrejme chcel, aby som ho nepočula, ale ja som ho počula až veľmi jasne.

            „Jasné, len pokračuj ak chceš, aby som sa rovno zodvihla a odišla preč.“ Ironicky som sa uškrnula a jasne videla, ako Harry zovrel pery do tenkej linky a zvláštne – povedala by som, že naštvane – zvraštil nos.

            „Tak čo? Bude to?“ popohnala som ho, keď tam stále stál so svalmi napnutými, ako struna a zrejme nepremýšľal nad tým, kde začať svoje rozprávanie, ale ako sa z toho čo najefektívnejšie vyvliecť.

            „Bože, ženská.“ Zanadával odrazu a ja som prekvapene zodvihla obočie keď rukou udrel do operadla gauča, pri ktorom stál. Nevyzeral naštvaný, skôr zúfalý z toho, že chce aby som mu dala ďalšiu šancu, ale tiež by si rád nechal svoje tajomstvá. „Prečo som sa musel zamilovať práve do takej zvedavej...osoby.“ ukázal na mňa prstom a vyzeral, že nehovorí so mnou, ale skôr sám so sebou. Alebo s niekým imaginárnym.

            „Asi si mal šťastie.“ Prehodila som zľahka a naklonila hlavu, keď z nosa prudko vyfúkol všetok vzduch. „Ale späť k téme. Čo je medzi tebou a tou tvojou krásavicou?“ opýtala som sa a s napätím čakala na odpoveď.

            „Akoby si nevedela.“ Odfrkol. „Proste si mala žiarliť a ja som mal mať za ten čas, čo nie sme spolu dostatok sexu.“ Mykol ramenami, akoby to bola tá najprimitívnejšia vec.

            „Toto ti vážne nahráva do kariet pri rozhodovaní, či ti dám alebo nedám ďalšiu šancu.“ Vyštekla som na neho, keď som si nedobrovoľne predstavila Harryho, ako má s niekým sex. Niekým iným, než so mnou.

            „Chcela si pravdu.“ Rozpažil ruka, ktoré o chvíľu na to pristáli znovu pri jeho bokoch a zanechali za sebou plesknutie o jeho stehná. „Ak to, že mi dáš šancu závistí od toho, že ti mám povedať skutočne celú pravdu, tak sa tak stane a tiež pred tebou nebudem zatajovať, že som chlap s veľmi aktívnym sexuálnym životom a môj apetít je....povedzme takmer neukojiteľný.“ Dodal na záver.

            „Preboha, ty sa ma snažíš presvedčiť aby so s tebou nebola?“ opýtala som sa úškrnom.

            „Netrep, ak by sa ti to minule nepáčilo a nechcela by si byť veľkou súčasťou môjho sexuálne života, tak by si sa toľko krát nevracala späť ku mne.“ mávol nado mnou rukou a ja som sa v momente začala s naštvaným výrazom stavať na nohy a plánovala som čo najrýchlejšie odísť, aby som mu ukázala, kto sa už nikdy nemusí vrátiť. Hej, taký bol plán, ale či by som ho dodržala? To bolo otázne.

Obsessed [h.s.]Where stories live. Discover now