Obsessed [h.s.]

Par 1DMichell

86.1K 3.8K 82

Nina bola šťastná a nikdy veľmi nepoznala núdzu alebo smútok. Mala všetko, čo si môže dievča v jej veku želať... Plus

Obsessed
1. Kapitola
2. Kapitola
3. Kapitola
4. Kapitola
5. Kapitola
7. Kapitola
8. Kapitola
9. Kapitola
10. Kapitola
11. Kapitola
12. Kapitola
13. Kapitola
14. Kapitola
15. Kapitola
16. Kapitola
17. Kapitola
18. Kapitola
19. Kapitola
20. Kapitola
21. Kapitola
22. Kapitola
23. Kapitola
24. Kapitola
25. Kapitola
26. Kapitola
27. Kapitola
28. Kapitola
29. Kapitola
30. Kapitola
31. Kapitola
32. Kapitola
33. Kapitola
34. Kapitola
35. Kapitola
36. Kapitola
37. Kapitola
38. Kapitola
39. Kapitola
40. Kapitola
41. Kapitola
42. Kapitola
43. Kapitola
44. Kapitola
45. Kapitola
46. Kapitola
47. Kapitola
48. Kapitola
49. Kapitola
50. Kapitola
51. Kapitola
52. Kapitola
53. Kapitola
54. Kapitola
55. Kapitola
56. Kapitola

6. Kapitola

1.8K 74 0
Par 1DMichell

Čím dlhšie žil Harry v našom susedstve tým viac som si uvedomovala aký je záhadný. Stále som sa nedozvedela v akom obore pracuje, ale celkom ma to zaujímalo, hoci viem, že po jedno rande a bozku na to aj tak nemám právo. Od toho večera ubehli už 4 dni a ja som a opäť po víkende plnohodnotne pustila do plnenia si školských povinností.

            Anna sa stále vypytovala na Harryho, no ja som jej vlastne ani nemala čo povedať. Zopár krát sme sa stretli a chvíľu rozprávali, no vždy bol uponáhľaný buď on alebo ja. Najviac ma ale zarazilo to, keď som pred jeho domom videla stáť auto muža, ktorého sme stretli vtedy v noci, čo sa Harry začal správať tak podivne. Vlastne by som asi ani nevedela, že je to on, keby ho Harry nevyprevádzal a ja som ho nemala možnosť vidieť. Jediné, čo som z tej návštevy pochopila bolo, že z toho Harry príliš nadšený nebol. Opäť mal v tvári vpísanú zlosť, čo ma ešte viac popudilo k zvedavosti, ohľadne jeho života a najmä toho chlapa.

            Najviac som sa tešila na to, že do môjho prvého šoférovania, toho krásneho autíčka, ktoré stojí v garáži už zopár dní, zostávajú doslova iba hodiny. Dobre je to takmer 48 hodín, ale aj to sa počíta. Najmä v rána ako je toto, by som prijala, ak by som proste mohla naskočiť do auta a sama ísť do školy. Totiž okrem toho, že som zaspala ja, zaspala aj Anna, takže hoci som už teraz mala vystupovať pred školou a náhliť sa ku svojej skrinke, ja som stále po celej izbe hľadala svoju druhú Conversu. Nadávala som si, že som sa včera večer tak horlivo hnala do postele a pri tom zo seba zúrivo skopávala topánky. Ale tak mi treba!

            Letela som dolu prázdnym domom a vyšla na príjazdovú cestu. Pred piatimi minútami mi písala, že už je takmer pri nás. Hádam jej to nebude trvať príliš dlho, inak za seba neručím. Namiesto nej, však pri mne zastavilo Harryho auto.  V tom zhone som si ho vôbec nevšimla a preto, keď na mňa zatrúbil zatiaľ čo som v taške hľadala mobil, mykla som sa od úľaku.

            „Prepáč,“ usmial sa ospravedlňujúco cez stiahnuté okno. „Nechcel som ťa vystrašiť.“

            „To bude v poriadku, až znovu nájdem srdce,“ uškrnula som sa a pri tom si dlaň tisla k hrudi. „Čo tu robíš?“

            „Musím ísť niečo vybaviť,“ kývol hlavou. „Potrebuješ zviesť do školy?“ ponúkol sa s tým neodolateľným úsmevom a jedine myšlienka na Annu, ktorá už je isto neďaleko mi bránil v tom, aby som mu naskočila do auta a šla s ním hoci aj na kraj sveta.

            „Nie,“ pokrútila som hlavou. „Anna už je na ceste. Neodpustila by mi, ak by som ju takto prehnala,“ vysvetlila som.

            „Fajn,“ hlesol. „Vlastne už dlhšie sa chystám na to, že ťa opäť pozvem niekam von. Tak čo povieš?“

            Chvíľu som sa tvárila, že premýšľam. „Čo ak by sme to teraz urobili naopak? Ja by som ťa rada niekam pozvala,“ tajomne som sa uškrnula.

            Úsmev mu zvädol a jeho tvár bola odrazu akási odmietavá. „Nie, to v žiadnom prípade. Ak by si ma mienila niekam pozvať, to už by si ma mohla rovno verejne vykastrovať,“ po jeho komentári so sa musela zasmiať.

            „Nepochopil si ma,“ prehovorila som hlasom, ktorý bol ešte stále poznačený smiechom. „Chcela by som ťa totiž pozvať na moju oslavu narodenín. Tento piatok. Budú tu decká zo školy a kamaráti mimo nej, ale môžeš si sem vziať aj zopár svojich priateľov,“ navrhla som.

            Výraz jeho tváre sa uvoľnil a pôsobil milšie, mäkšie. „To je už iná reč,“ kývol hlavou. „Mimochodom, to bude tá hardcore oslava 18. narodenín?“ zasmial sa.

            Prikývla som. „Veľmi sa bojím, že by som dopadla ako ty a nič si nepamätala, preto si ťa tam radšej vezmem ako dozor,“ mykla som ramenami a snažila sa si udržať vyrovnaný výraz.

            Prudko vyfúkol dych z pľúc. „Už som asi vážne starý, keď si ma tínedžeri berú na pary ako dospelý dozor,“ akoby sám nad sebou pokrútil hlavou. „Ale určite prídem,“ mrkol na mňa.

            V diaľke už som začula, ako sa k nám približuje Martha – Annin staručký Chevrolet – a za tým zvukom som hneď obrátila hlavu. „Už je tu Anna,“ usmiala som sa na neho. „Tak v piatok sa teším.“

            „Iste nie tak ako ja,“ mrkol na mňa a s týmito slovami rýchlosťou svetla odišiel z našej ulice. Ja som neváhala a rýchlo naskočila na Marthine sedadlo spolujazdca. „Nevrav, že to bol pán Styles Neodolateľný?“ usmiala sa spiklenecky.

            „Nie, to bol pán Styles Tajomný,“ opravila som ju. „Mohla by si sa už pohnúť, rada by som prišla aspoň na tretiu hodinu,“ posúrila som ju.

            „Akoto že tajomný? Jedno jeho tajomstvo si už odhalila nie?“ úškrn jej z tváre stále nezmizol. Vybočila z našej ulice a konečne keď pridala som mala pocit, že skutočne sa aj niekam dostaneme a nie, že miesto toho cúvame.

            „A to aké tajomstvo?“ podivila som sa.

            „Už vieš ako sa bozkáva,“ vyplazila jazyk a začala ním krúžiť, pričom vydávala také nechutné mľaskavé zvuky.

            Drgla som jej do ramena so znechuteným výrazom. „Si odporná, Anna,“ otitulovala som ju. „Mimochodom, pôjdeme dnes do tej knižnice? Do toho testu z literatúry nám už nezostáva veľa času,“ navrhla som a radšej odpútala tému od pána Stylesa Neodolateľného Tajomného.

            „Do knižnice?“ znechutene ohrnula vrchnú peru.

            Zodvihla som obočie a prekvapene na ňu pozrela. „Do knižnice,“ zopakovala som a kývla hlavou. „Obrovská budova, v ktorej sú tony kníh a...“ moju definíciu slova knižnica prerušila prudkým mávaním ruky pred mojou tvárou.

            „Knihy, knihy, už to chápem a moja odpoveď je, nie,“ odsekla.

            „Dôvod?“ natočila som sa na sedadle viac jej smerom, aby som mohla lepšie vstrebať ďalší z jej božských argumentov, ktorý na mňa vytiahne tento krát. Doviesť Annu do knižnice je večný boj a nikdy sa to nezaobíde bez menšej výmeny názorov, ktorú nakoniec aj tak vyhrám ja, pretože to vždy zakončím tým, že jej už nikdy nepomôžem so žiadnym projektom, či domácou úlohou.

            Vzdychla si, akoby ju moje večné otázky otravovali. „Vieš predsa, ako dopadne upír, keď sa dotkne kríža, vieš predsa ako dopadli Zlobri v Hobitovi, keď na nich zasvietilo slnečné svetlo, vieš ako asi dopadne Lucifer, keď sa snaží vkĺznuť do kostola,“ vôbec som jej reči nechápala, ale mala som strach, že začala brať niečo silnejšie ako je vitamín C každé ráno. „Tak presne tak isto dopadnem ja, keď na to slovo na K čo i len pomyslím.“

            Prevrátila som oči. „Si prehnane teatrálna,“ snažila som sa pôsobiť znudene, akože ma jej chabé divadielko vôbec nepresvedčilo. Čo vlastne ani nepresvedčilo. Ale vážne, na koho by platila výhovorka, že nechce skončiť ako Lucifer, čo sa snaží dostať od kostola.

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

9.4K 471 33
,,Vy ste tá slávna dcéra Christiana Hornera?" ,,Nie, ja som tá slávna surfistka." Sebavedomá, arogantná, no predovšetkým talentovaná surfistka menom...
366 213 16
Prečo mám v sebe zlý pocit a zároveň strach vždy keď som v meste na nočnej prechádzke sám.... Môže sa mi čokoľvek stať pretože to nikdy neviem.....
163K 10.8K 39
Drzá a neskrotná omega vs panovačná a arogantná alfa. Kto vydrží znášať toho druhého dlhšie? "Nenávidím ta Harold!" "Aj ja teba Honey"
1.8K 164 24
Príbeh je o stredoškolákovy menom Han Jisung, ktorý prestúpil na novú školu kvôli šikanovaniu.... Bude sa mu tam páčiť? Neodsúdia ho ako na prvej ško...