Mishandeld en Uitgehuwelijkt...

By SchrijfsterAmal

799K 52.7K 16.9K

x Based on facts x Mishandeling, Uithuwelijking, Verkrachting en Verdriet: wordt aan het licht gebracht! In... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Hoofdstuk 51
Hoofdstuk 52
Hoofdstuk 53
Hoofdstuk 54
Hoofdstuk 55
Hoofdstuk 56
Hoofdstuk 57
Hoofdstuk 58
Hoofdstuk 59
Hoofdstuk 60
Hoofdstuk 61
Hoofdstuk 62
Hoofdstuk 63
Hoofdstuk 64
Hoofdstuk 65
Hoofdstuk 66
Hoofdstuk 67
Hoofdstuk 68
Hoofdstuk 69
Hoofdstuk 70
Hoofdstuk 71
Hoofdstuk 72
Hoofdstuk 73
Hoofdstuk 74
Hoofdstuk 75
Hoofdstuk 76
Hoofdstuk 78
Hoofdstuk 79
Hoofdstuk 80
Hoofdstuk 81
Hoofdstuk 82
Hoofdstuk 83
Hoofdstuk 84
Hoofdstuk 85
Hoofdstuk 86
Hoofdstuk 87
Hoofdstuk 88
Hoofdstuk 89
Hoofdstuk 90
Hoofdstuk 91
Hoofdstuk 92
Hoofdstuk 93
Hoofdstuk 94
Hoofdstuk 95
Hoofdstuk 96
Hoofdstuk 97
Hoofdstuk 98
Hoofdstuk 99
Hoofdstuk 100
Hoofdstuk 101
Hoofdstuk 102
Hoofdstuk 103
Hoofdstuk 104
Hoofdstuk 105
Hoofdstuk 106
Hoofdstuk 107
Hoofdstuk 108
Hoofdstuk 109
Hoofdstuk 110
Hoofdstuk 111
Hoofdstuk 112
Hoofdstuk 113
Hoofdstuk 114
Hoofdstuk 115
Hoofdstuk 116
Hoofdstuk 117
Hoofdstuk 118
Hoofdstuk 119
Hoofdstuk 120
Hoofdstuk 121
Q&A
Hoofdstuk 122
Hoofdstuk 123
Hoofdstuk 124
Hoofdstuk 125
Hoofdstuk 126
Hoofdstuk 127
Hoofdstuk 128
Hoofdstuk 129
Hoofdstuk 130
Hoofdstuk 131
Hoofdstuk 132
Hoofdstuk 133
Hoofdstuk 134
Hoofdstuk 135
Hoofdstuk 136
Hoofdstuk 137
Hoofdstuk 138
Hoofdstuk 139
Hoofdstuk 140
Hoofdstuk 141
Hoofdstuk 142
Hoofdstuk 143
Hoofdstuk 144
Hoofdstuk 145
Hoofdstuk 146
Epiloog/Einde
Dankwoord
"Ik Was Maagd" NIEUW BOEK
NIEUW BOEK/lockdown?

Hoofdstuk 77

4.5K 318 150
By SchrijfsterAmal

Wat vooraf ging:

Trillend en bang duwde ik het meisje van me af. Ze werd wakker en hief haar hoofd op. 'SARA?!' schreeuwde ik geschrokken.
_________________________________________

PP ISMAEL

Zuchtend liep ik de trap af naar de woonkamer waar papa op zijn gemak tv zat te kijken. Ik ging boos naast hem zitten, en keek hem woedend aan. 'Kifash je zit hier op je gemak?' vroeg ik hem boos. Hij keek me vragend aan. 'Je hebt mijn enigste zusje uitgehuwelijkt, hoe durf je?' vroeg ik bijna huilend. 'Ze was hier het ho*rtje aan het rondhangen dus waarom niet? En eerlijk gezegd, is het huis niet veel beter zonder haar?' vroeg hij me.
'Ik snap echt niet dat jij zo bent! GELOOF JIJ ANDEREN EN JE EIGEN DOCHTER NIET?!' riep ik woedend. 'Safe sluit dit onderwerp!' zei hij zuchtend en nam de afstandsbediening. Woedend stond ik op en duwde de tafel aan de kant. Ik deed mijn schoenen aan, nam mijn gsm en verliet het huis.

Ik ging naar een park, en ging zitten. Ik mis Amal, en heb zin om haar in mijn armen te nemen, en haar oneindig veel kusjes te geven, maar helaas kan het niet! Misschien denken jullie nu dat ik mijn zusje heb laten gaan, maar ik heb mijn best gedaan, en probeerde al de hele tijd papa te overhalen, maar hij luisterde niet! 'TFOE!' riep ik gebroken en een paar tranen verlieten mijn ogen.

Papa heeft haar gewoon uitgehuwelijkt aan een man waarvan ze niet houd! Hoe durft hij?! 'Amal!' zei ik gebroken en veegde mijn tranen weg. Ik mis haar gewoon! PING Ik kreeg een bericht. Gebroken haalde ik mijn telefoon uit mijn zak en las het bericht:

Salam Ismael! Lang lang lang geleden! Heb je echt gemist! Pff ik had familie problemen en dan nog eens eind proeven. Maar hamdolilah ben er door! Amal zie ik de laatste weken niet meer op school? Ik stuur haar maar ze antwoord niet? Ik stel voor samen : Ik,jij en Amal iets te gaan eten of zoo is lang geleden!
Xx Soukayna

Huilend stuurde ik haar een bericht terug:

Salam Soukayna, ik mis je ook, er zijn veel dingen gebeurt. Kan je komen naar park ****?
Xx Ismael

Direct kreeg ik een bericht terug:

Ja is goed, ik kom er nu aan!
Xx

Ik stopte mijn telefoon terug in mijn zak en keek gebroken voor me uit. Ik sloot mijn ogen en dacht weer aan Amal. Hoe zal het nu met haar gaan? Toen ik weer dacht aan de tijden dat ik haar haatte, barste ik weer in huilen uit. 'AMAL!' riep ik gebroken en begon hevig te huilen. Ik sloot mijn ogen en tranen bleven maar stromen tot ik 2 armen om me heen voelde. 'Ismael, schat gaat het?' vroeg Soukayna me bezorgd. Ik schudde hevig mijn hoofd en bleef maar huilen. Ze nam me in een warme knuffel en maakte me een beetje rustig. 'Lucht je op. Vertel me wat er is.' zei ze zacht terwijl ze mijn tranen wegveegde. 'Amal!' zei ik gebroken. 'Wat is er met Amal?!' vroeg ze me gestrest. 'Z-ze is uitgehuwelijkt.' zei ik zacht. Ze keek me met grote ogen aan en deed haar hand voor haar mond. 'Ya Allah, de tijd dat ze me nodig had, was ik er niet voor haar! OMG!' riep ze geschrokken.

'Ik kon niks voor haar doen!' zei ik gebroken. 'W-Waarom is ze uitgehuwelijkt?' vroeg ze me zacht. 'Een meid op haar school, heeft een gefotoshopte naaktfoto aan papa getoond.' antwoordde ik terwijl er nog steeds tranen bleven stromen. Soukayna was echt geshockeerd. Ze knuffelde me stevig en begon zelf ook te huilen. 'Ik was veel bezig met me zelf, dat ik haar helemaal ben vergeten, Ya Allah ze gaat me deze sowieso niet vergeven!' zei ze huilend. Gebroken veegde ik haar tranen weg. 'Het is zeker jouw fout niet. Het was het doel van die Sara!' zei ik met een tikkeltje woede. 'Wie is die Sara?!' vroeg ze me boos. 'Ik weet niet. Een meisje op haar school. Ze wou Safuane, maar nu dat Safuane met Amal was bedacht ze dit plannetje.' antwoordde ik.
'Breng me naar Amal alsjeblieft!' smeekte ze...

PP ILYAS

Ik opende mijn ogen en stond moe op. Ik keek met een glimlach naast me, toen ik dacht aan gisteren nacht, maar zag dat Amal er niet was. Sowieso is ze voor haar man een ontbijt aan het maken! Ik strekte me uit en liep mijn badkamer in en nam een douche. Met een handdoek rond mijn middel liep ik de trap af en snoof of ik een ontbijt kon snuiven, maar ik snoof lucht!
Ik liep de woonkamer in, en tot mijn verbazing zag ik een slapende Amal. Weyow ik ga naar 'werk', en ze had amper ontbijt gemaakt? Boos liep ik er naar toe en trok de deken van haar af. Geschrokken werd ze wakker en keek me bang aan. 'Waar is ontbijt?' vroeg ik haar.

'Ik heb buikpijn, ga en maak voor je zelf.' antwoordde ze en trok de deken terug over haar heen. 'A WILI WAAR VOOR BEN JE MIJN VROUW?! GA NU!!!' riep ik boos. Ze deed geen kick, wat me woedender maakte. Ik trok de deken van haar af, en trok haar uit de zetel. 'Aauww!' kreunde ze van de pijn. 'Ga nu!' zei ik stil. Ze keek me lachend. 'Hoe moet ik ontbijt maken, als er geen eten in huis is?' vroeg ze me. Houd ze me nu voor de gek?! Ik liet haar arm los en liep de keuken in. Ik opende de grote koelkast en tot mijn verbazing was die leeg. Ik opende alle kasten en ook daar vond ik niks. Ik liep weer naar de woonkamer gunde haar een koude blik en liep de trap op. Ik liep de kamer binnen, en trok mijn kleren aan. Ik kamde mijn haren in model, spoot parfum op en deed mijn rolex aan.

Ik nam mijn gsm en liep naar beneden waar Amal de deken was aan het plooien. 'Mag ik mijn gsm?' vroeg ze me. Ik keek haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Jij een gsm?' vroeg ik haar lachend. 'J-ja, zou ik alsjeblieft mijn telefoon mogen?' vroeg ze zenuwachtig. 'Nee.' antwoordde ik en deed mijn schoenen aan. 'Ik ga bewaker sturen om eten te halen, als ik terug kom wil ik eten zien!' zei ik en liep naar buiten. Ik sloot de deur en stapte mijn Porsche in de bewaker opende de poort en ik reed door. Ik stopte bij de bewaker en gaf hem geld. 'Hier ga naar de winkel en koop een beetje van alles, 3endek dat ze naar buiten gaat! Laat de andere bewaker hier, en ga jij naar de winkel!' waarschuwde ik hem. Hij knikte en ik scheurde weg.
Ik ging naar mijn eigen lounge, daar aangekomen stapte ik uit in de privé parking, en liep mijn eigen lounge binnen. Ik groette iedereen en liep naar mijn kantoor. De bewaker opende de deur en ik liep mijn kantoor binnen. Ik ging zitten en nam mijn telefoon. Ik belde meneer Saleh ***** op. Onze vriend, had 27 kilo bij ons gekregen, en nog steeds niet betaald. Saleh, heeft zelf ook een grote pand, en runt. Ik snap niet dat hij nog steeds € 44 000 niet kan betalen? Maar moehiem, genoeg gewacht! Ik nam mijn telefoon, en belde hem op.
Het gesprek: I=IK     S=SALEH

S= Halo, met wie spreek ik?
I= Yow, met Ilyas ***** shab pand.
S= Kifash Ilyas *****, ken ik jou?
I= Je hebt 27 kilo, van ons gehad,       waar is de money?
S= Kifash 27 kilo?! Ik heb helemaal niets van jullie gehad, vriend niet zeveren!
I= Maak me niet m3asseb! Maak maar die € 44 000 klaar!
S= Bro, ik ga niks klaar zetten, ik heb niks van je gehad! Qawed!
I= QAWED?!?! Broer, beter voor je zet je die geld klaar, of geef je alles terug!
S= Ik ga niks klaar zetten, of teruggeven! Qawed bel me niet meer vieze zemel!
I= IK ZWEER JE GAAT SPIJT KRIJGEN!

Boos beëindigde ik en gooide de telefoon tegen de muur. 'KK HOMO!' riep ik woedend.
Ik nam de werk-telefoon, en belde een 25 tal  mannen op. Er werd geklopt op de deur. 'Binnen!' riep ik. De mannen kwamen naar binnen en keken me aan. 'Saleh, die zemel die een pand runt heeft 27 kilo gehaald, en nog steeds niet betaald.' zei ik boos. 'Geef zijn adres, we gaan dit wel afhandelen.' zei een van de mannen. '******Zwaluwenlaan 89.' zei ik. Ze wouden vertrekken, maar hield ze tegen. 'Stop!' beviel ik. Ze stopten en draaiden zich om. 'Ik ga mee!' zei ik en stond op. 'Meneer laat dit maar aan ons over.' zei een van de mannen. 'Nee, ik wil hem met mijn eigen handen afmaken!' zei ik koud en nam mijn vest. 'Het is deze keer niet tegen een gewone persoon, maar tegen een pand-runner, dus pak al jullie wapens bijeen!' beviel ik.

Per 6 stapten ze in een zwarte busje, en ik nam mijn eigen Porsche. Na een lange rit van 1 uur, kwamen we eindelijk aan. We parkeerden een beetje verder en stapten allemaal uit. Voor ik uitstapte nam ik mijn gun. Ik verstopte die achteraan in mijn broek en liep van voor. 'We splitsen ons, 18 mannen gaan met mij naar binnen, en de rest blijft rond de pand. Begrepen?' beviel ik. Iedereen gehoorzaamde en zo liepen we naar het pand. Op weg om Saleh ***** een lesje te leren...

PP SAFUANE

'SARA?!' schreeuwde ik geschrokken. Ya Allah, wat heb ik gedaan?! Ik hoop "het" niet! Trillend wou ik opstaan maar zag dat ik helemaal naakt was. Bang trok ik de deken naar me toe, maar toen was het nog erger! Zij was ook naakt! Ik sloeg mijn blik neer en nam mijn kleren bijeen en liep snel naar de badkamer. Ik kleedde me trillend om en liet me vallen op de vloer. 'Ya Allah, hopelijk is het niet gebeurd!' fluisterde ik huilend. Maar sowieso is het wel gebeurd! Waarom ben ik dan naakt, en zij ook?! 'AAAH!' brulde ik woedend en gooide de deken op de grond.

Ik heb haar sowieso ontmaagd! Hoe kon ik?! 'Nee!' huilde ik en begroef mijn gezicht in mijn handen. Het kan ook weer niet! Wie weet gingen we het doen, maar was ik in slaap gevallen, en hadden we het toch niet gedaan? 'Schat, Safuane gaat het?' hoorde ik Sara roepen bij de deur. Huilend stond ik op en opende de deur. Ze zat daar in haar lingerie, tfoee! Ik sloeg mijn blik neer en ging gebroken op het bed zitten. Ya Allah, ik hoop dat we niets hebben gedaan! InshAllah, dit is echt erg! Dit mag niet! Het is Haram! En ik respecteerde vrouwen, hoe kon ik?! Ze ging naast me zitten, en wreef over mijn rug. Ik duwde huilend en trillend haar hand weg, en keek haar bang aan. 'H-hebben we h-het gedaan?!' vroeg ik haar stotterend...

Vote, share and comment!  

Continue Reading

You'll Also Like

3K 19 34
dit verhaal gaat over een 14 jarig meisje alana ze is een nederlands meisje opgegroeid in amerika haar ouders hebben een eigen bedrijf waar alana als...
1.2M 48.8K 183
Story of Lina & Jaouad Moet hij kiezen tussen echte broederschap of voor zijn droomvrouw
129K 7.6K 78
Aff!! Heyy meiden Vergeet mijn boek niet snel te lezen/bibliotheek/leeslijst te zetten💋 Dit boek gaat over: Senae 17 jarig Marokkaanse meisje die ve...
120K 5.9K 85
Nora el Kabouni. Ze is hoogbegaafd en heeft een fotografisch geheugen. Er word veel van haar verwacht. Soms te veel. Met haar depressieve vader en tw...