Mishandeld en Uitgehuwelijkt...

By SchrijfsterAmal

799K 52.7K 16.9K

x Based on facts x Mishandeling, Uithuwelijking, Verkrachting en Verdriet: wordt aan het licht gebracht! In... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Hoofdstuk 51
Hoofdstuk 52
Hoofdstuk 53
Hoofdstuk 54
Hoofdstuk 55
Hoofdstuk 56
Hoofdstuk 57
Hoofdstuk 58
Hoofdstuk 59
Hoofdstuk 60
Hoofdstuk 61
Hoofdstuk 62
Hoofdstuk 63
Hoofdstuk 64
Hoofdstuk 65
Hoofdstuk 66
Hoofdstuk 67
Hoofdstuk 68
Hoofdstuk 69
Hoofdstuk 70
Hoofdstuk 71
Hoofdstuk 72
Hoofdstuk 73
Hoofdstuk 74
Hoofdstuk 75
Hoofdstuk 77
Hoofdstuk 78
Hoofdstuk 79
Hoofdstuk 80
Hoofdstuk 81
Hoofdstuk 82
Hoofdstuk 83
Hoofdstuk 84
Hoofdstuk 85
Hoofdstuk 86
Hoofdstuk 87
Hoofdstuk 88
Hoofdstuk 89
Hoofdstuk 90
Hoofdstuk 91
Hoofdstuk 92
Hoofdstuk 93
Hoofdstuk 94
Hoofdstuk 95
Hoofdstuk 96
Hoofdstuk 97
Hoofdstuk 98
Hoofdstuk 99
Hoofdstuk 100
Hoofdstuk 101
Hoofdstuk 102
Hoofdstuk 103
Hoofdstuk 104
Hoofdstuk 105
Hoofdstuk 106
Hoofdstuk 107
Hoofdstuk 108
Hoofdstuk 109
Hoofdstuk 110
Hoofdstuk 111
Hoofdstuk 112
Hoofdstuk 113
Hoofdstuk 114
Hoofdstuk 115
Hoofdstuk 116
Hoofdstuk 117
Hoofdstuk 118
Hoofdstuk 119
Hoofdstuk 120
Hoofdstuk 121
Q&A
Hoofdstuk 122
Hoofdstuk 123
Hoofdstuk 124
Hoofdstuk 125
Hoofdstuk 126
Hoofdstuk 127
Hoofdstuk 128
Hoofdstuk 129
Hoofdstuk 130
Hoofdstuk 131
Hoofdstuk 132
Hoofdstuk 133
Hoofdstuk 134
Hoofdstuk 135
Hoofdstuk 136
Hoofdstuk 137
Hoofdstuk 138
Hoofdstuk 139
Hoofdstuk 140
Hoofdstuk 141
Hoofdstuk 142
Hoofdstuk 143
Hoofdstuk 144
Hoofdstuk 145
Hoofdstuk 146
Epiloog/Einde
Dankwoord
"Ik Was Maagd" NIEUW BOEK
NIEUW BOEK/lockdown?

Hoofdstuk 76

4.7K 321 186
By SchrijfsterAmal

Wat vooraf ging:

'EINDELIJK SAFUANE! IK HEB LANG OP DIT MOMENT GEWACHT!' hoorde ik haar nog roepen.......
_________________________________________

PP AMAL

Uitgeput liet hij zich naast me op bed vallen. Ik stond op en kreunde van de pijn. Hij heeft me gedwongen en pijn gedaan, die klootzak! Huilend nam ik een badjas en deed hem snel aan. Ik nam schone kleren uit mijn tas en liep naar de deur. Ik keek hem afschuwelijk aan, hij heeft genoten en amper medelijden met me gehad! Ik zag dan ook nog eens de bruidsjurk op de grond. Met heel veel pijn verliet ik de kamer. Ik zocht pijnlijk naar de badkamer. Geloof me ik heb nu een onverdraaglijke pijn daar onder!

Ik vond de badkamer en draaide de slot dicht. Ik liet me huilend op de rand van het bad zitten. Ik ben gewoon verkracht! Hij heeft me gedwongen en dan nog eens veel pijn gedaan! 'Safuane waar ben je?' fluisterde ik huilend. Pijnlijk stapte ik de douche in. Ik ben nu gewoon vies! Ik draaide de kraan open, en deed het op de hoogste temperatuur. Het heette water spatte op mijn lichaam, wat me niet eens boeide. Ik ben mijn leven zat! Ik begon mijn lichaam te schrobben, tot er zelfs wonden ontstonden. Het deed dan nog meer 'pijn' omdat er heette water op spetterde. Maar ik voelde niets! De pijn die ik binnen heb is niets vergeleken met de pijn van buiten!

Na me helemaal rood te hebben geschrobben draaide ik de kraan dicht. Ik droogde mezelf en deed de schone kleren aan. Ik keek emotieloos naar mijn spiegelbeeld, in de spiegel. Ik ben helemaal veranderd, en niet positief! Toen ik weer dacht aan wat er "daarnet" was gebeurd barste ik in huilen uit.  'Waarom, papa?' fluisterde ik huilend en keek naar me zelf door de spiegel. 'Waarom geloof je andere mensen, en niet eens je eigen dochter?' fluisterde ik huilend. 'Waarom haat je me?' fluisterde ik weer huilend, en keek naar de tranen die over mijn wangen rolden. 'Waarom heb je me mishandeld en uitgehuwelijkt?!' fluisterde ik gebroken, en de tranen bleven maar rollen over mijn wangen.
'Waarom is het niet afgelopen zoals ik het wilde?!' vroeg ik aan me zelf. 'WAAROM?' riep ik boos en gooide de glazen pot waar tandenborstels in zaten tegen de spiegel. 'Waarom?' fluisterde ik weer gebroken en zakte neer op de grond. Ik maakte me zo klein mogelijk, en bleef maar huilen.

Ik keek gebroken naar de spiegel dat helemaal was gebroken. Ik heb geen zin meer in dit leven! Ik ben het gewoon beu! Ik wil rust! Ik stond huilend op en nam een glasscherf. Ik ga gewoon een einde aan mijn leven maken! Ik sloot mijn ogen en drukte de glasscherf tegen mijn pols-ader. Ik trilde helemaal, vooral omdat ik nu een einde aan mijn leven ging maken!

'Amal! Je moet sterk in je schoenen blijven staan! Allah beproeft alleen de mensen die hij lief heeft! Allah gaat je niet in een beproeving nemen die je niet aan kunt! Geloof me! Allah heeft jou zo beproeft, omdat hij weet dat jij deze beproeving gaat aankunnen!  En zelfmoord plegen is hier niet de juiste oplossing voor, je weet dat Allah boos op je gaat zijn als je zelfmoord gaat plegen! Wat is de betekenis van de naam Amal? Ja hoop! Jij draagt deze woord overal met je mee! Mensen roepen je zo! Amal je moet geduld en hoop hebben!' hoorde ik opeens.

Dit waren de woorden van Safuane toen ik zelfmoord wou plegen bij de brug, weten jullie nog?  'S-Safuane!' zei ik huilend. Ik gooide snel de glasscherf op de grond. 'Safuane!' fluisterde ik huilend. 'SAFUANE!' riep ik gebroken. Ik stond huilend op. Wat ging ik net doen?! Ik ging zelfmoord plegen! Nu pas besefte ik wat ik ging doen! Ik ging zelfmoord plegen! Gelukkig kreeg ik die flashback. Ik had dan Safuane ook nog eens beloofd om dat nooit meer te doen!

Gebroken stond ik rechtop, ik opende de deur en liep de lange hal door. Daarna liep ik de trappen af  naar de grote woonkamer. De lichten gingen automatisch aan. Ik ging zitten in de zetel en keek gebroken voor me uit. Wat ik zojuist ging hebben gedaan!... Toen ik weer flashbacks kreeg van "daarnet" barste ik weer in huilen uit. Ik HAAT hem! En zal hem dit nooit vergeven! Huilend viel ik in slaap. ...

PP SARA

De deur werd gesloten,  en ik keek met een brede grijns naar de prachtigste man op aarde!... Safuane! Ik ging rustig naast hem op bed zitten en keek verliefd naar zijn knappe gezichtje. Ik kon het niet laten, en gaf hem een dikke lange zoen op zijn dikke aantrekkelijke lippen. OMG zijn lippen! WEYOW!
Ik ga nu mijn plan moeten uitvoeren, anders komt hij straks wakker! Ik ontdeed me van mijn kledij, en gooide mijn lingerie naast het bed, zodat het echter lijkt, dus ik was helemaal naakt. Daarna ging ik naar de slapende Safuane, en deed ook zijn kledij uit en gooide het naast het bed. OMG ZIJN BODYY! WAW! Ik ging met mijn vinger langs zijn sixpack. Ik snap wel waarom vele meisjes hem willen, maar die gaf alleen aandacht aan die Amal. Maar nu is hij van mij! Ik kroop in bed en deed de dekens over ons heen. Ik ging op Safuane liggen, en gaf hem nog een kusje op zijn lippen, en sloot dan ook mijn ogen. Nu nog wachten tot hij wakker word!...

PP ILYAS

De trouwfeest liep goed af! Alleen dat Amal, soms huilde en dat je kon zien dat ze niet blij was. Maar gelukkig bleef het hier bij, en was er niks ergers! Ik nam afscheid van mijn familie, en keek daarna naar Amal die haar vader was aan het knuffelen. 'Amal kom je?' vroeg ik haar. Ze knikte en keek nog eens achter haar, en kwam daarna naar me toe. Ik hield haar hand vast, wat ze niet echt wou, maar ik krijg toch altijd mijn zin! We stapten de witte limousine in en reden naar ons nieuwe huis. Heel de rit keek Amal verdrietig door het raam, en niet veel later viel ze in slaap. Aangekomen voor het huis maakte ik Amal wakker, ze twijfelde maar ik trok haar toch naar binnen. De poort sloot ik, en samen liepen we naar de grote voordeur. Ik opende de deur en liep het huis binnen. 'Kom je nog?' vroeg ik haar, toen ik zag dat ze bij de deur bleef. Ze schudde huilend haar hoofd, en rende naar de poort. Die was jammer genoeg gesloten. Na veel te hebben tegengestribbeld tilde ik haar op en liep de trap op, ik kon mijn verlangens niet meer inhouden! Ik duwde haar onze kamer in, en draaide de slot dicht. Ze keek me bang aan en maakte stappen naar achter. 'Nee alsjeblieft!' smeekte ze huilend. Ik liep rustig naar haar toe en nam haar vast. Ze rende naar de deur en probeerde die te openen. 'Zoek je dit?' vroeg ik haar grijnzend. Uiteindelijk kreeg ik haar in mijn bed, ze huilde de hele tijd en probeerde tegen te stribbelen, maar mijn lichaam vergeleken met die van haar, is veel sterker !
Haar lichaam!!! Je gaat er gewoon een moord voor kunnen plegen! Weyow! Ik had gewoon genoten! On-be-schrijf-lijk gevoel ging door me heen! Nadat ik heb genoten, liet ik mezelf uitgeput vallen in bed. Ik sloot direct mijn ogen en viel in een heerlijke slaap! ....

PP SOFIAN (BROER SAFUANE)

Ik kwam terug naar huis, na een vermoeiende dag school... Aangekomen thuis opende ik de deur en zag een ongeruste mama heen en weer rondlopen. 'Sofian, heeft Safuane je misschien gezegd naar waar hij ging gaan?' vroeg mama me ongerust. 'Nee mama, hij heeft mij niks gezegd, waarom?' vroeg ik haar vragend. 'Hij is al van daarnet weggegaan, en als ik hem bel, neemt hij niet op!' zei mama ongerust. 'Dat is inderdaad wel raar, Safuane doet dit normaal gezien niet, en al zeker niet uit huis gaan, zonder iemand te verwittigen. Waar zou hij zijn?' zei ik denkend. 'Ik weet het niet! Misschien is hem iets overkomen!' zei mama ongerust. 'Nee inshAllah zal dat het niet zijn. Het kan dat hij naar de moskee is.' zei ik snel.

'Sofian, ga alsjeblieft en kijk daar eens, ik ben echt ongerust!' zei mama. 'Oké ik ga eens gaan kijken.' zei ik en kuste de voorhoofd van mijn moeder, nam mijn jas en liep mijn Range Rover in. Ik starte de wagen, en reed naar de Moskee. Aangekomen daar zocht ik parking. Na lang zoeken, vond ik eindelijk een parkeerplaats. Ik stapte uit en liep zo snel mogelijk naar de moskee. Ik was diep ingedachte dat ik per ongeluk tegen iemand aan botste. 'Sorry!' zei ik snel en raapte de mappen die op de grond vielen. Toen ik rechtop stond, keek ik bewonderend naar een prachtige meid. 'S-sorry, ik was diep ingedachte.' zei ik snel, toen ik merkte dat ik te lang haar aankeek. 'Geeft niet!' zei ze lief. Ik gaf haar haar mappen terug, 'Nogmaals, sorry!' zei ik en liep snel weg.
Wat een oogverblindende dame!
Snel liep ik de moskee in, en zocht de hele moskee door, maar vond hem niet!
'A yema, waar ben je?' fluisterde ik. 'Salam, is Safuane niet gekomen?' hoorde ik een man achter me. Ik draaide me om en zag een lieve man. 'Nee, ik dacht dat hij hier was, wat niet het geval was.' zei ik zuchtend. 'Wat raar? Safuane mist geen enkel gebed in de moskee?' zei de man verbaasd. 'Pff ik ben bang dat hem iets is overkomen, hij neemt zelfs niet op.' zei ik gestrest. 'Ghair inshAllah!' zei de man en liep weg.

Ik liep weer naar mijn auto en reed terug naar huis. Mama deed de deur open. Ik schudde mijn hoofd. 'Hij is daar niet.' zei ik zuchtend. 'Waar zal hij zijn?!' vroeg ze me gestrest. 'Mama niet stressen, hij is geen kleine kind meer. En sowieso staat zijn gsm gewoon op stil.' maakte ik haar gerust. Ze zuchte en ging in de woonkamer zitten. 'Niet stressen, hij gaat wel komen.' zei ik zuchtend en plofte naast mama in de zetel.....

PP SAFUANE

Duizelig opende ik mijn ogen. Huh waar ben ik?! Wat is er gebeurd?! Ik keek naast me en schrok! Een meid op mij?! Mijn kleren op de grond?! NAAKT?! Ik voelde mijn hart niet meer? A yema, wat heb ik gedaan, laat het niet zijn wat ik denk?! Trillend en bang duwde ik het meisje van me af. Ze werd wakker en hief haar hoofd op. 'SARA?!' schreeuwde ik geschrokken.

Vote, share and comment!  

Continue Reading

You'll Also Like

3K 19 34
dit verhaal gaat over een 14 jarig meisje alana ze is een nederlands meisje opgegroeid in amerika haar ouders hebben een eigen bedrijf waar alana als...
67.9K 1.3K 30
Lexi Gomez, een brutale en sluwe meid van 16. En toevallig ook nog de dochter van de beruchtste maffia baas. Na een paar traumatische jaren van ontvo...
32.1K 584 24
Falling for hot playboy Draco Malfoy (NL)(bevat smut) Nessa (15) zit in het vierde jaar van Hogwarts. Ze lijkt een onschuldig meisje, maar de knappe...
917 7 8
nieuw verhaal! Dit verhaal gaat over een meisje genaamd Noa. Ze is 16 jaar oud. Noa's vader is twee jaar geleden overleden. Sindsdien woont ze met ha...