Mishandeld en Uitgehuwelijkt...

By SchrijfsterAmal

798K 52.6K 16.9K

x Based on facts x Mishandeling, Uithuwelijking, Verkrachting en Verdriet: wordt aan het licht gebracht! In... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Hoofdstuk 51
Hoofdstuk 52
Hoofdstuk 53
Hoofdstuk 54
Hoofdstuk 55
Hoofdstuk 56
Hoofdstuk 57
Hoofdstuk 58
Hoofdstuk 59
Hoofdstuk 60
Hoofdstuk 61
Hoofdstuk 62
Hoofdstuk 63
Hoofdstuk 64
Hoofdstuk 65
Hoofdstuk 66
Hoofdstuk 67
Hoofdstuk 68
Hoofdstuk 69
Hoofdstuk 70
Hoofdstuk 71
Hoofdstuk 72
Hoofdstuk 73
Hoofdstuk 74
Hoofdstuk 76
Hoofdstuk 77
Hoofdstuk 78
Hoofdstuk 79
Hoofdstuk 80
Hoofdstuk 81
Hoofdstuk 82
Hoofdstuk 83
Hoofdstuk 84
Hoofdstuk 85
Hoofdstuk 86
Hoofdstuk 87
Hoofdstuk 88
Hoofdstuk 89
Hoofdstuk 90
Hoofdstuk 91
Hoofdstuk 92
Hoofdstuk 93
Hoofdstuk 94
Hoofdstuk 95
Hoofdstuk 96
Hoofdstuk 97
Hoofdstuk 98
Hoofdstuk 99
Hoofdstuk 100
Hoofdstuk 101
Hoofdstuk 102
Hoofdstuk 103
Hoofdstuk 104
Hoofdstuk 105
Hoofdstuk 106
Hoofdstuk 107
Hoofdstuk 108
Hoofdstuk 109
Hoofdstuk 110
Hoofdstuk 111
Hoofdstuk 112
Hoofdstuk 113
Hoofdstuk 114
Hoofdstuk 115
Hoofdstuk 116
Hoofdstuk 117
Hoofdstuk 118
Hoofdstuk 119
Hoofdstuk 120
Hoofdstuk 121
Q&A
Hoofdstuk 122
Hoofdstuk 123
Hoofdstuk 124
Hoofdstuk 125
Hoofdstuk 126
Hoofdstuk 127
Hoofdstuk 128
Hoofdstuk 129
Hoofdstuk 130
Hoofdstuk 131
Hoofdstuk 132
Hoofdstuk 133
Hoofdstuk 134
Hoofdstuk 135
Hoofdstuk 136
Hoofdstuk 137
Hoofdstuk 138
Hoofdstuk 139
Hoofdstuk 140
Hoofdstuk 141
Hoofdstuk 142
Hoofdstuk 143
Hoofdstuk 144
Hoofdstuk 145
Hoofdstuk 146
Epiloog/Einde
Dankwoord
"Ik Was Maagd" NIEUW BOEK
NIEUW BOEK/lockdown?

Hoofdstuk 75

4.9K 305 120
By SchrijfsterAmal

Wat vooraf ging:

Ik probeerde bang snel mijn auto in te stappen maar voelde een harde klap tegen mijn hoofd. 'AAAAUH!' kreunde ik en viel pijnlijk neer, voor ik het wist, werd alles zwart!....  
_________________________________________

PP SAFUANE

....Met pijn in mijn hoofd werd ik wakker. Toen ik gewend was aan het licht, schrok ik van de 3 gemaskerde mannen die mij allemaal aankeken. Ik wou hen aanvallen maar zag dat ik vast gebonden was. 'WIE DE F*CK ZIJN JULLIE?!' riep ik boos. Ze keken me allemaal lachend aan. 'Waarom ontvoeren jullie mij?' vroeg ik ze koud. 'LAAT ME UIT DEZE AUTO!' riep ik boos, toen niemand reageerde. Ze deden alsof er niets was, wat echt op mijn zenuwen werkte! 'LAAT MIJ GAAN!' riep ik woedend. 'Hey! Toontje lager hé!' riep een man. 'HOE WIL JE DAT IK EEN TOONTJE LAGER MOET PRATEN, ALS JULLIE MIJ UIT HET NIETS ONTVOEREN?!' riep ik boos.

'Man man man, zwijg nu gewoon!' zei hij geïrriteerd. 'AAAH!' riep ik boos en begon heen en weer te bewegen. Ik probeerde de touw van mijn voeten en handen los te maken, wat niet echt lukte. 'Doe geen moeite, het lukt je toch niet!' zei de ene zuchtend. 'Naar waar brengen jullie mij?' vroeg ik ze boos. 'Het begint met een F en eindigt met ANKRIJK.' antwoordde de ene. 'WAT?! WAT GAAN JULLIE MET MIJ DOEN?!' vroeg ik ze geschrokken. 'Zie je zo.' antwoordde de ene weer. 'LAAT MIJ LOS, VUILE ZEMMELS!' riep ik boos en bewoog alle kanten op. 'Je hebt er zelf voor gezorgd!' zei de man. Ik voelde een naald in mijn arm. 'WAT DOE JE?!' riep ik bang.

Ik hoorde zelfs zijn antwoord niet meer, en viel in slaap...

PP AMAL

'I-Ilyas, alsjeblieft, ik ben er nog niet klaar voor!' zei ik huilend terwijl ik stappen naar achter maakte. Hij antwoordde niet maar scande mijn lichaam. Hij kwam naar me toe, en greep mijn beide armen vast. 'Alsjeblieft Ilyas!' zei ik huilend. Hij antwoordde niet eens en gooide me op bed. Hij duwde mijn armen stevig tegen het bed en begon me te zoenen. Tranen bleven stromen, vooral omdat ik niet van hem hou, en hij me dwingt! Hij begon me overal aan te raken, ik sloot mijn ogen en bleef maar huilen. 'Stop!' zei ik huilend.

Hij blokkeerde me door zijn lippen op de mijne te drukken. Ik probeerde te roepen, maar door zijn gezoen lukte dat niet echt. Wat ik nu meemaak, wens ik gewoon NIEMAND! Je maagdelijkheid aan iemand geven waarvan je niet houd? Geven? Haha, nee gedwongen! Ik wil mijn maagdelijkheid aan Safuane geven! Niemand anders! Ik was nu helemaal gebroken! Ik probeerde te blokkeren, maar zijn gespierde lichaam op de mijne gaf niet echt resultaat... Ya Allah help me! Ik wil dit niet! Tranen bleven stromen, terwijl hij zat te genieten... 

Hij begon wilder te worden, en geen paar seconden later voelde ik zijn hand bij mijn bh. Hij probeerde mijn bh los te krijgen. 'NEE!' riep ik huilend, en probeerde zijn hand van me weg te doen, wat niet echt lukte omdat ik onder hem vast zat! Hij kreeg mijn bh open en gooide die  op de grond. Snel deed ik mijn armen ER op, en bleef huilen. 'Ilyas nee!' zei ik huilend. Hij luisterde niet! Niet veel later vloog mijn onderbroek ook in de kamer. 'NEEEE!' riep ik huilend en probeerde hem van me af te duwen, wat jammer genoeg niet lukte.

Terwijl hij bezig was, deed hij zijn boxer uit. Ik begon heviger te huilen, en te trillen. 'Doe het NIET!' riep ik gebroken. 'Ssssht, je gaat genieten!' fluisterde hij in mijn oor. 'AAAAAAAAAAUH!' krijste ik huilend op mijn luidst..... Verkracht op mijn huwelijksnacht?!....

PP SAFUANE

'Yallah, opstaan!' schudde iemand me. Duizelig opende ik mijn ogen, en keek moe rondom me. Ik zag dat ik nog in de auto zat, en de 3 gemaskerde mannen uitgestapt waren. 'Waar ben ik?' vroeg ik duizelig. 'Frankrijk! Yallah uitstappen!' zei de man en trok me uit de auto. Ik viel pijnlijk op de grond, omdat mijn benen vast gebonden waren. 'VUILE ZEMMELS! MIJN VOETEN ZIJN NOG VAST GEBONDEN!' riep ik pijnlijk. Ze trokken me recht en de ene, maakte mijn voeten los. Mijn handen waren jammer genoeg nog vastgebonden. 2 gingen naast mij staan, en namen mij vast van mijn armen. 'Breng hem naar die plaats, ik en Rafiq moeten nog een paar dingen regelen.' zei de man met een super zware stem.

We gingen naar het bos?! 'Wat gaan jullie met me doen?!' vroeg ik bang. Ze antwoordden niet, maar trokken me het bos in. Ik moet iets doen! Straks vermoorden ze me?! Maar wat moet ik doen in mijn eentje? Weyow, ik streste me en was echt bang, naar waar deze mongolen me gingen brengen! 'Allahu La ilaha Ilahuwa Al hayu Al Qayuum, La taghuduhu Sinatun Wala Nawm.... (vers uit de Koran)' reciteerde ik zacht. 'Ya Allah, help me!' fluisterde ik zacht maar ook bang. 'Haha, Allah gaat je toch niet helpen! Don't try!' zei de ene lachend. Ik had vertrouwen in Allah, inshAllah krijg ik de kans om van ze te vluchten!

Deze bos leek wel oneindig te zijn?! Naar waar brengen ze me in Gods naam?! Ik voelde de zweet over mijn hoofd druppelen. We passeerden langs een rivier. Dit was mijn kans! Ik had het gevoel, dat dit mijn kans was! Met al mijn kracht duwde ik de persoon links van me in de rivier. Ik tekkelde de andere en duwde hem met mijn schouder ook de rivier in. Ik keek ze nog eens lachend aan en rende op mijn snelst door het bos opzoek naar een schuil plaats. Mijn hart zakte naar mijn kont! Na lang gerent te hebben, ging ik uitgeput tegen een dikke boom schuilen, en hapte naar adem. Ik denk dat ik nu veilig ben, bang probeerde ik mijn handen los te maken. 'Waar denkt meneertje naar toe te gaan?' hoorde ik achter me...

PP SARA

Blij reed ik naar huis, ik heb nu eindelijk een plan. Eindelijk gaat Safuane van mij worden! Ik parkeerde mijn auto en stapte uit. Ik liep mijn huis binnen en liet me vallen in de zetel. Ein-del-ijk! Ik keek wat tv, chatte met een paar vrienden en sliep nog een beetje, tot ik word wakker gemaakt door mijn telefoon. Het gesprek: I=IK     R=REDUANE

R= Ewa Sara, alles is geregeld, waar ben je?

I= Ik ben gewoon thuis kom me halen.

R= Oké, ik heb ook al een huis/pand gevonden in Frankrijk waar we hem naar toe kunnen brengen.

I= Oké dat is goed, kom nu maar achter me!

R= Oké ben er over 5 minuten.

Ik beëindigde het gesprek en deed mijn schoenen aan, niet veel later hoorde ik getoeter. Snel liep ik naar buiten en stapte bij Reduane in. 'We gaan nu naar Frankrijk en de mannen, gaan het plan uitvoeren.' zei Reduane. 'That is good!' zei ik met een brede glimlach. ... Na 4 uur kwamen we eindelijk aan. Ik stapte uit en Reduane ook. 'Waar is het huis/pand?' vroeg ik hem. 'We moeten nog een beetje door het bos lopen.' antwoordde hij. Ik knikte en samen liepen we door het bos. Na een kwartier kwamen we eindelijk aan.

Het was een grote huis/pand met bewakers. Ze lieten ons binnen gaan en we gingen gaan zitten in de zetel. 'Oké als ze Safuane naar hier brengen, wat gaat er dan verder gebeuren?' vroeg Reduane me. 'Laat dat maar aan mij over!' zei ik glimlachend. 'Owkee.' zei Reduane. 'Oh ja, als hij toekomt, wil je dan zorgen dat hij water drinkt met dit erin?' vroeg ik hem terwijl ik een zakje met witte poeder in zijn handen duwde. 'Wat is dit?!' vroeg Reduane. 'Als hij dit gaat drinken met water, dat gaat hij slapen. En als hij weer wakker word, gaat hij allles vergeten.' antwoordde ik met een brede grijns. 'Weyow hoe bedoel je?! Gaat hij ALLES vergeten?' vroeg Reduane me nieuwsgierig.

'De jongen waarbij ik deze heb gekocht, zei dat de persoon die dit drinkt alles gaat vergeten van de 3-4  afgelopen dagen.' antwoordde ik blij. 'Oh dat is slim! Wollah, jij bent ghataaar!' zei Reduane lachend. 'Alles voor Safuane!' zei ik blij. TRING TRING De gsm van Reduane ging af. Hij nam op en na een tijde beëindigde hij weer. 'Het plan is gelukt, en ze zijn nu onderweg.' zei hij blij. 'Dat is goed!' zei ik sluw.

PP REDUANE

Na dat ik wat heb gepraat met Sara, over haar ghataaar plan, ging ik Fifa spelen. Het blijft altijd leuk! Na een tijdje kreeg ik weer een belletje: 

Het gesprek I=IK M=EEN MAN DIE VOOR SARA WERKT

I= Yow, hebben jullie hem?

M= Hij heeft ons in de sloot gegooit, en is ontsnapt in het bos.

I= WAT? VUILE H*MO'S JULLIE KUNNEN NIETS!

Ik beëindigde snel en rende de trap af. Ik zag Sara een film kijken, en verliet snel het pand en liep het bos in. Ik begon overal te zoeken, naar die klootzak. Ik werk voor Sara, als jullie dat vergeten zijn. Dit bos leek voor nu echt oneindig! 'OEF!' riep ik boos, en rende verder door het bos. Ik kwam bij het riviertje en zag een van de mannen zijn natte kleren uitwrijven. 'A VUILE HOMO GA HEM GAAN ZOEKEN IN DE PLAATS VAN JE KLEREN UIT TE WRIJVEN!' schreeuwde ik boos. Hij keek me aan en verdween tussen de bomen. Waar is hij nu?! Alles liep volgens plan, tot hij nu moet weg lopen? Die mannen zijn echt homo's! Ik snap niet hoe hij als enige kon ontsnappen.

Ik werd m3asseb (zot) omdat ik hem niet vond. Na lang en goed het bos doorzocht te hebben ging ik weer het bos uit. Tot ik opeens iemand hoorde ademen. Ik werd snel stil en keek overal rond. En tot mijn verbazing zag ik hem! Hij was bezig met het losmaken van de touw! Blij liep ik er naar toe. 'Waar denkt meneertje naar toe te gaan?' zei ik met een grijns. Bang draaide hij zich naar me om. Oh ja, hij kon mijn gezicht zien, maar geeft niet. Hij probeerde nog te ontsnappen, maar ik hield hem tegen. Snel belde ik de mannen en zei hen dat ik hem heb gevonden en dat ze naar hier moeten komen. Na 2 minuten stonden ze voor mij. 'Yallah neem hem mee naar de pand/huis!' beviel ik ze.

'Wat gaan jullie met me doen?!' vroeg hij ons bang. We antwoordden niet, maar trokken hem het bos uit. Niet veel later stonden we voor het pand/huis. De bewakers lieten ons binnen en we trokken hem de keuken in. Ik nam een glas en schonk er water in. Onopvallend deed ik er wat poeder in die Sara me gegeven had. 'Hier drink, we willen niet dat je dood valt.' zei ik neutraal en duwde de glas in zijn mond. 'Wat heb je er in gedaan?' vroeg hij me bang. 'Niets asah! Drink of je krijgt er eentje door je kop!' zei ik geïrriteerd. Twijfelend dronk hij de glas leeg.

Ik keek hem met een brede grijns aan. Hij begon duizelig te zien, en niet veel later viel hij in slaap. 'Yallah til hem op!' beviel ik. De 2 mannen tilden hem op. We liepen de trappen op naar de kamer waar Sara zich bevond. Ik klopte op de deur. 'Binnen!' hoorde ik haar zeggen. Ik liep naar binnen en zag dat ze zich aan het opmaken was. Ik klapte in mijn handen en de 2 mannen kwamen met Safuane in hun handen de kamer binnen. 'Hier heb je Safuane. Hij heeft het water met de poeder gedronken. Je kan beginnen!' zei ik met een grijns.

'Leg hem maar op mijn bed!' zei ze met een grijns. Ze legden hem op het bed. 'Eindelijk Safuane!' zei ze blij. 'Ga maar, ik ga mijn plan uitvoeren!' zei ze blij. Ik en de mannen verlieten de kamer en sloten de deur achter ons dicht. 'EINDELIJK SAFUANE! IK HEB LANG OP DIT MOMENT GEWACHT!' hoorde ik haar nog roepen.......

Vote, share and comment!  

Continue Reading

You'll Also Like

114K 3.1K 45
'Ik dacht dat dit het damestoilet was?' Zeg ik rustig. Hij komt naar me toe lopen en pakt meteen mijn hand vast. 'Als je vervelend gaat lopen doen...
537K 32.5K 85
Lamyae is een zeventien jarig, Marokkaans meisje waarvan de ouders twee jaar geleden zijn overleden aan een auto ongeluk. Ze heeft geen verdere broer...
315K 13.9K 63
Dit verhaal gaat over een Marokkaans meisje hayat die wordt uitgehuwelijkt aan een jongen die ze niet kent,te minste dat dacht ze... " nee baba nie...
49.7K 1.7K 115
Dit verhaal gaat over Laila. Ze woord misshandeld door haar eige familie. Ze wordt uitgehuwlijk aan een jongen die ze niet heel goed kent. Maar uite...