Mishandeld en Uitgehuwelijkt...

By SchrijfsterAmal

798K 52.6K 16.9K

x Based on facts x Mishandeling, Uithuwelijking, Verkrachting en Verdriet: wordt aan het licht gebracht! In... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Hoofdstuk 51
Hoofdstuk 52
Hoofdstuk 53
Hoofdstuk 54
Hoofdstuk 55
Hoofdstuk 56
Hoofdstuk 57
Hoofdstuk 58
Hoofdstuk 59
Hoofdstuk 60
Hoofdstuk 61
Hoofdstuk 62
Hoofdstuk 63
Hoofdstuk 64
Hoofdstuk 65
Hoofdstuk 66
Hoofdstuk 68
Hoofdstuk 69
Hoofdstuk 70
Hoofdstuk 71
Hoofdstuk 72
Hoofdstuk 73
Hoofdstuk 74
Hoofdstuk 75
Hoofdstuk 76
Hoofdstuk 77
Hoofdstuk 78
Hoofdstuk 79
Hoofdstuk 80
Hoofdstuk 81
Hoofdstuk 82
Hoofdstuk 83
Hoofdstuk 84
Hoofdstuk 85
Hoofdstuk 86
Hoofdstuk 87
Hoofdstuk 88
Hoofdstuk 89
Hoofdstuk 90
Hoofdstuk 91
Hoofdstuk 92
Hoofdstuk 93
Hoofdstuk 94
Hoofdstuk 95
Hoofdstuk 96
Hoofdstuk 97
Hoofdstuk 98
Hoofdstuk 99
Hoofdstuk 100
Hoofdstuk 101
Hoofdstuk 102
Hoofdstuk 103
Hoofdstuk 104
Hoofdstuk 105
Hoofdstuk 106
Hoofdstuk 107
Hoofdstuk 108
Hoofdstuk 109
Hoofdstuk 110
Hoofdstuk 111
Hoofdstuk 112
Hoofdstuk 113
Hoofdstuk 114
Hoofdstuk 115
Hoofdstuk 116
Hoofdstuk 117
Hoofdstuk 118
Hoofdstuk 119
Hoofdstuk 120
Hoofdstuk 121
Q&A
Hoofdstuk 122
Hoofdstuk 123
Hoofdstuk 124
Hoofdstuk 125
Hoofdstuk 126
Hoofdstuk 127
Hoofdstuk 128
Hoofdstuk 129
Hoofdstuk 130
Hoofdstuk 131
Hoofdstuk 132
Hoofdstuk 133
Hoofdstuk 134
Hoofdstuk 135
Hoofdstuk 136
Hoofdstuk 137
Hoofdstuk 138
Hoofdstuk 139
Hoofdstuk 140
Hoofdstuk 141
Hoofdstuk 142
Hoofdstuk 143
Hoofdstuk 144
Hoofdstuk 145
Hoofdstuk 146
Epiloog/Einde
Dankwoord
"Ik Was Maagd" NIEUW BOEK
NIEUW BOEK/lockdown?

Hoofdstuk 67

4.7K 323 171
By SchrijfsterAmal

Wat vooraf ging:

Hier is het.' zei ik zacht. 'Klop dan.' zei hij. Ik hief mijn hand om te kloppen, maar hoorde een gebroken stem roepen, 'AMAL!' Ik draaide me om. 'S-Safuane?' zei ik met tranen in mijn ogen.
_________________________________________

'S-Safuane?' zei ik met tranen in mijn ogen. Ik keek hem aan, en zag hem me huilend aan kijken. Ik wou er naar toe lopen maar Ilyas hield me van mijn middel vast. 'Laat me alsjeblieft los.' zei ik huilend en probeerde zijn handen van me af te duwen. 'LAAT ME LOS!' riep ik deze keer luid. En PATS! Daar voelde ik de eerste klap van mijn toekomstige man. Ik deed geschrokken mijn hand op mijn wang, en keek hem huilend aan.

Safuane rende naar ons toe, en greep Ilyas van zijn kraag. 'Vuile ho*renzoon! Zo behandel je een vrouw niet!' riep hij woedend. Hij duwde hem weg, en kwam naar me toe. 'Amal gaat het? Heb je nog pijn?' vroeg hij me ongerust. Ik schudde zacht mijn hoofd en bleef huilen. Langzaam veegde hij met zijn duim mijn tranen weg. 'VUILE ZEMMER RAAK MIJN VROUW NIET AAN!' schreeuwde Ilyas woedend en duwde Safuane van me weg.

Safuane keek me droevig aan, Ilyas heeft gelijk... Hij heeft het recht niet meer om mij aan te
raken. 'Safuane!' zei ik huilend. Ik heb hem gemist! Ik heb zijn vertrouwde geur gemist! Ik heb zijn gespierde armen om me gemist! Ik heb zijn liefde gemist! Ik wou er naar toe lopen, maar Ilyas hield me ruw tegen. 'Hier blijven jij!' siste hij woedend. 'Alsjeblieft, ik wil hem gewoon spreken!' zei ik huilend. 'AMAL IK ZEI NEE!' schreeuwde hij deze keer boos. Ik werd stil en sloot mijn ogen. 'Klop!' beviel hij.

Trillend klop ik op de deur. 'Binnen!' hoorden we van binnen. Ilyas opende de deur en ging naar binnen. Ik draaide me huilend om en keek Safuane gebroken aan. 'Ik hou van je!' hoorde ik hem zeggen. 'Ik ook van jou!' zei ik en werd daarna meegetrokken naar binnen. Ilyas sloot de deur, en we gingen zitten aan het bureau. 'Zo Amal, waarmee kan ik je helpen?' vroeg de secretaresse me. 'Ik euh...' maar kwam niet uit mijn woorden. Dit is zo moeilijk! 'Ze wil haar zelf uitschrijven.' zei Ilyas toen hij merkte dat ik niet uit mijn woorden kwam.

Ze keek me geschrokken aan. 'Amal dat kan niet! Je haalt schitterende punten en doet super goed je best! Waarom?' vroeg ze me bijna huilend. 'I-ik ga t-trouwen.' antwoordde ik zacht. 'Ben je het zeker? We willen echt dat je blijft op deze school! En je bent bijna afgestudeerd kan het niet nog eventjes wachten?!' vroeg ze me. 'JA WE ZIJN HET ZEKER, DAAROM KOMEN WE OOK!' barstte Ilyas deze keer uit. Ze keek hem geschrokken aan. 'I-ik g-ga dan d-de uitschrijf papieren gaan halen.' zei ze snel en verliet het lokaal.

Ik keek Ilyas scheef aan. 'Really? Moest je echt zo uitbarsten?' vroeg ik hem. Hij keek me boos aan. 'Ga je eens die bek van je dicht houden?' siste hij. Ik zweeg snel en keek stil voor me uit. Ik had gedacht dat hij nog lief was, maar heb het helemaal verkeerd! Hij is zo agressief! Ik trouw liever met een ezel dan met hem!

Een akelige stilte ging door de lokaal heen tot de deur weer werd geopend. Ik draaide me om en een een man kwam naar binnen. 'Uh ja goedemiddag, de secretaresse heeft een belangrijke vergadering dus kom ik in haar plaats.' zei de man toen hij onze vragende blikken zag. 'Hier heb je de uitschrijf papieren, wil je hier ondertekenen alsjeblieft?' vroeg hij me terwijl hij de plaats toonde waar ik moest ondertekenen.

Ik nam de pen, en wou een handtekening zetten maar haperde. Het is echt niet makkelijk! 'Ben je toch van gedachten veranderd?' vroeg de man blij. 'Natuurlijk niet.' zei Ilyas terwijl hij me een por gaf. Snel krabbelde ik mijn handtekening en keek er droevig naar. 'Zo je bent uitgeschreven, hier heb je het bewijs.' zei de man terwijl hij recht op stond en die me overhandigde.

'B-bedankt.' zei ik moeilijk. Bedankt?! Waarvoor? Voor het verbranden van mijn toekomst?! 'Dankjewel meneer.' zei Ilyas en gaf hem een hand. Daarna trok hij me mee het lokaal uit. Ik keek overal in de hoop Safuane te zien, maar de lessen waren al begonnen... 'Je zoekt Safuane hè?' siste Ilyas. Ik antwoordde niet en volgde mijn weg. 'Hè ik praat tegen je negeer me niet!' riep hij weer.

Ik besloot er niet op te gaan, maar voelde ruw zijn arm mij vast grijpen. 'WAT?' riep ik deze keer. 'Roep niet tegen me!' riep hij woedend en hief zijn hand om mij te slaan. Ik keek bang naar zijn hand en slikte in. 'Je hebt geluk!' zei hij en stapte door. Zonder nog een woord tegen elkaar te wisselen liepen we naar de auto.

Ik opende de portier en stapte in, hij stapte ook in en stapte de auto. 'Naar waar gaan we?' vroeg ik droog. 'Zina, we gaan een paar bruidsjurken halen.' antwoordde hij. Weyow hij is weer veranderd! Eerst mij slaan en dan 10 sec later mij zina roepen? Pff. PING Ik kreeg een bericht. Ik haalde mijn gsm uit mijn tas en opende het bericht. 'Ewa zeekoe! Lang niets van je laten horen yek? Hchouma! Wanneer afspreken?' Las ik op mijn scherm. Ik schoot in de lach door het woordje 'zeekoe'.

'Wie is dat?' vroeg Ilyas terwijl hij naar mijn scherm probeerde te kijken. Mijn lach verdween weer. 'Iemand.' antwoordde ik droog. 'AMAL MAAK ME NIET M3ESSEB WIE IS DAT?' riep hij deze keer. Toen hij zag dat ik niet antwoordde trok hij ruw de gsm uit mijn handen. Hij las het bericht, ' Was het dan zo moeilijk om te zeggen dat het je vriendin is?' vroeg hij me opgelucht.

Terwijl hij reed, opende hij mijn contacten en begon er door te scrollen. Opeens begon hij contacten te verwijderen. 'Hè wat doe je?' riep ik boos. Hij antwoordde niet, maar bleef zijn ding doen. Ik keek woedend voor me uit. 'Voilà, dit ziet er beter uit!' zei hij terwijl hij de gsm naar me gooide. Ik opende mijn gsm, en zag dat hij al mijn contacten had verwijderd. Ik keek hem woedend aan. 'Waarom?' vroeg ik hem kil. 'Ik wil niet dat je hier met jongens praat.' antwoordde hij terwijl hij indraaide. 'Het waren mijn neven, en mijn vriendinnen zijn geen jongens!' zei ik boos. 'Hey toontje lager!' riep hij boos. 'Kk klootzak!' siste ik boos. 'HERHAAL?!' riep hij woedend. ' Oh ik zei je bent een schat!' zei ik (sarcastisch). Hij knikte en concentreerde zich weer op de weg.

Ilyas stopte voor een groot jurkenwinkel. Ik had gehoopt dat ik dit met Safuane ging doen... 'Stap uit.' beviel hij. Ik opende het portier en stapte uit. Hij sloot zijn Porsche en liep naar me toe. Hij nam stevig mijn hand vast. 'Moet dat echt?' zei ik geïrriteerd. 'Wees stil.' antwoordde hij en trok me mee de winkel in.

Eerlijk het was een prachtige winkel! Alles wat je wenst heb je hier te vinden! 'Waarmee kan ik jullie helpen?' vroeg een dame die naar ons toe kwam. 'Ik wil een paar bruidsjurken voor mijn schatje!' antwoordde hij terwijl hij mijn gezicht vast hield. Ik duwde rustig zijn handen van mijn gezicht. 'Volgen jullie me maar.' zei ze en liep de roltrap op. We volgden haar de roltrap op. We gingen naar de bruidafdeling. 'Wat voor soort bruidsjurk wilt u?' vroeg ze me. Ik antwoordde niet. 'Doe maar het mooiste wat er is.' zei Ilyas terwijl hij stevig in mijn hand kneep. 'Nou hier heb je de nieuwste jurken, die deze week zijn binnengekomen.' zei de vrouw. 'Amal welke wil je?' vroeg hij me. 'Kies jij maar in mijn plaats.' antwoordde ik. De vrouw keek me raar aan. ' Oh mag ik voor je kiezen?' riep Ilyas blij. Ik knikte zacht, hij begon te zoeken, en ik moest de hele tijd passen. Pff dat was zo vermoeiend! 'Amal probeer deze.' zei Ilyas terwijl hij me het volgende jurk gaf. Zuchtend liep ik de pashokje weer in, en deed het aan.... Zo ging het door, tot hij eindelijk een paar jurken mooi vond.

'Deze zijn ze dan!' zei Ilyas blij en liep er mee naar de kassa. Hij had een grote witte bruidsjurk en 2 Marokkaanse jurken genomen. 'Willen jullie ze huren of kopen?' vroeg de vrouw aan de kassa. Ik wou antwoordden maar hij was me al voor. 'Kopen alsjeblieft.' zei hij snel. 'Dat word dan €2401.' zei de vrouw aan de kassa. Ik schrok van het bedrag!

Ilyas betaalde met zijn bankkaart. We kregen daarna de grote zak en verlieten de winkel. Hij stopte ze in de koffer en stapte ook in. 'Schat nu gaan we zaal zoeken.'zei hij. Ik knikte en keek diep voor me uit. 'Stap uit.' zei hij. Ik stapte zuchtend uit en we liepen het gebouw binnen. Na vele zalen te hebben bekeken kozen we (hij) voor de voorlaatste zaal. 'Hebben jullie kunnen kiezen?' vroeg de vrouw aan de balie. 'Ja de voorlaatste zaal.' antwoordde hij. 'En voor welke datum?' vroeg ze ons. 'Voor binnen een week dus 21 oktober.' antwoordde hij. Ik keek hem geschrokken aan WAT?! EEN WEEK?! 'Ben je niet verkeerd?' vroeg ik hem snel. Hij gaf me een por. 'Voilà het is geregeld!' zei de vrouw. We groetten haar en verlieten het bedrijf.

'Kifash over een week?!' vroeg ik bijna huilend. 'Zina ik wil dat je zo snel mogelijk de mijne word, en we hebben de bruiloft dichter verzet.' antwoordde hij blij. 'Waarom hebben jullie niet mijn mening gevraagd?' vroeg ik hem gebroken. Hij keek me scheef aan. 'Is niet belangrijk.' antwoordde hij en stapte in. Ik bleef stil en keek huilend voor me uit. 1 week is niets!

Ya Allah! Ik leef gewoon in een HEL! Ik wil Safuane! TUUT TUUT! Ik schrok uit mijn gedachten. 'Stap in!' schreeuwde hij. Huilend stapte ik in. Hij keek me aan en zag dat ik zat te huilen. 'Zina niet huilen!' zei hij en probeerde me te knuffelen. Ik duwde hem van me weg en begroef mijn gezicht in mijn handen. 'NEE!' huilde ik. Hij startte de auto en scheurde weg. 'Breng me alsjeblieft naar huis.' zei ik gebroken. Hij antwoordde niet en reed verder. Gelukkig reed hij naar mijn huis. Toen hij de straat in reed zag ik dat het vol stond met auto's?! Hij bleef minuten lang zoeken achter parking. Eindelijk vond hij er een. Hij parkeerde en stapte uit. Ik stapte gebroken uit.

Hij hield mijn hand vast en trok me mee naar huis. Ik hoorde veel muziek uit mijn huis komen en het is versierd met ballonnen enzo. Ik keek vragend naar mijn huis. 'We zijn denk ik verkeerd.' zei ik zacht. 'Tuurlijk niet schat.' zei hij en trok me mee de garage in. Er zat daar een vrouw te wachten. 'Ah jullie zijn er!' zei de vrouw. 'Luister naar wat die vrouw je zegt.' zei hij en sloot de deur. 'Salam, trek maar deze jurk aan.' zei ze en gaf me een prachtige jurk. 'W-waarom?' vroeg ik haar. 'Toe nou, geen vragen stellen.' antwoordde ze.

Zuchtend en met moeite trok ik die aan. Ze haalde uit de hoek een stoel en duwde me erop. Daarna haalde ze een makeup doos en begon me op te maken. 'Waarvoor is dit allemaal nodig?' vroeg ik haar geïrriteerd. Ze antwoordde niet en deed verder haar werk. Ik dacht weer aan het feit dat ik over een week een getrouwde vrouw zal worden ... Ik sloot mijn ogen en onderdrukte mezelf. Nu niet, pas wanneer je alleen bent! 'Voilà! Je ziet er mooi uit mashAllah!' zei ze bewonderend. 'Alsjeblieft antwoord waarvoor is dit allemaal?' vroeg ik haar hopend. 'Kom je zo te weten, doe maar die pumps aan en ga maar naar buiten.' zei ze.

Ik gehoorzaamde en deed de pumps aan. Ze spoot nog wat parfum over me heen en duwde me de garage uit. Direct nam Ilyas mijn hand vast. Ik keek hem aan, en zag dat hij een pak aan had. 'Je ziet er oogverblindend uit!' fluisterde hij in mijn oor. Ik antwoordde niet maar bleef stil voor me uit kijken. Hij haakte zijn arm tussen de mijne en trok me mee naar de deur.

Hij belde aan, en een vrouw deed de deur open. Toen ze ons zag riep ze ' YOEYOEYOEY ZE ZIJN DAAR ZET DE RINGEN KLAAR!' Ik keek met tranen in mijn ogen naar Ilyas. 'Ik wou toch geen verlovingsfeest?!' riep ik huilend.

Vote, share and comment!  

Continue Reading

You'll Also Like

25.9K 1.1K 35
Bella is 19 wanneer ze erachter komt dat ze uitgezaaide darmkanker heeft. Met 12% overlevingskans geeft ze alle hoop op leven op. Toch besluit ze voo...
301K 17.2K 75
Lina is een hoerige dame en heeft overal schijt aan. Ze is vooral in lounges en clubs te vinden. Ze leeft dus een "perfecte" leven. Te minste dat de...
87.6K 1.3K 30
Lizzy's grootste nachtmerrie komt uit als ze op een nacht ontvoerd wordt door voor haar nog een onbekende maar niet voor lang. Niet wetende wat haar...