Mishandeld en Uitgehuwelijkt...

By SchrijfsterAmal

798K 52.6K 16.9K

x Based on facts x Mishandeling, Uithuwelijking, Verkrachting en Verdriet: wordt aan het licht gebracht! In... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Hoofdstuk 51
Hoofdstuk 52
Hoofdstuk 53
Hoofdstuk 54
Hoofdstuk 55
Hoofdstuk 56
Hoofdstuk 57
Hoofdstuk 58
Hoofdstuk 59
Hoofdstuk 60
Hoofdstuk 61
Hoofdstuk 63
Hoofdstuk 64
Hoofdstuk 65
Hoofdstuk 66
Hoofdstuk 67
Hoofdstuk 68
Hoofdstuk 69
Hoofdstuk 70
Hoofdstuk 71
Hoofdstuk 72
Hoofdstuk 73
Hoofdstuk 74
Hoofdstuk 75
Hoofdstuk 76
Hoofdstuk 77
Hoofdstuk 78
Hoofdstuk 79
Hoofdstuk 80
Hoofdstuk 81
Hoofdstuk 82
Hoofdstuk 83
Hoofdstuk 84
Hoofdstuk 85
Hoofdstuk 86
Hoofdstuk 87
Hoofdstuk 88
Hoofdstuk 89
Hoofdstuk 90
Hoofdstuk 91
Hoofdstuk 92
Hoofdstuk 93
Hoofdstuk 94
Hoofdstuk 95
Hoofdstuk 96
Hoofdstuk 97
Hoofdstuk 98
Hoofdstuk 99
Hoofdstuk 100
Hoofdstuk 101
Hoofdstuk 102
Hoofdstuk 103
Hoofdstuk 104
Hoofdstuk 105
Hoofdstuk 106
Hoofdstuk 107
Hoofdstuk 108
Hoofdstuk 109
Hoofdstuk 110
Hoofdstuk 111
Hoofdstuk 112
Hoofdstuk 113
Hoofdstuk 114
Hoofdstuk 115
Hoofdstuk 116
Hoofdstuk 117
Hoofdstuk 118
Hoofdstuk 119
Hoofdstuk 120
Hoofdstuk 121
Q&A
Hoofdstuk 122
Hoofdstuk 123
Hoofdstuk 124
Hoofdstuk 125
Hoofdstuk 126
Hoofdstuk 127
Hoofdstuk 128
Hoofdstuk 129
Hoofdstuk 130
Hoofdstuk 131
Hoofdstuk 132
Hoofdstuk 133
Hoofdstuk 134
Hoofdstuk 135
Hoofdstuk 136
Hoofdstuk 137
Hoofdstuk 138
Hoofdstuk 139
Hoofdstuk 140
Hoofdstuk 141
Hoofdstuk 142
Hoofdstuk 143
Hoofdstuk 144
Hoofdstuk 145
Hoofdstuk 146
Epiloog/Einde
Dankwoord
"Ik Was Maagd" NIEUW BOEK
NIEUW BOEK/lockdown?

Hoofdstuk 62

4.4K 318 172
By SchrijfsterAmal

Wat vooraf ging:

'Morgen komt er een jongen jou hand vragen!' riep hij sluw...... 'NEE ALLES BEHALVE DAT!' schreeuwde ik huilend. Hij liep naar me toe en kneep stevig in mijn keel 'JE GAAT ACCEPTEREN!!!!'  
_________________________________________

PP HICHAM (VADER AMAL)

De bel ging, en ik rende naar de deur, toen ik die opende zag ik de ho*r vdb voor mij staan. De stoom stoomde letterlijk uit mijn oren toen ik haar zag. Ik trok haar van haar haar naar binnen, ze stribbelde tegen, maar na een paar schopjes werkte ze mee. Ik duwde haar in de bergkamer naast de keuken, en liep blij naar de keuken waar ik de eerste 2 hete spiezen nam. Moehiem wat er daarna gebeurt was, was echt niet belangrijk, ik werd er misselijk van als ik er aan denk!

... Toen ik haar helemaal heb gebarbequet, trok ik haar van haar haar naar de zolder. Ik was nog lang niet klaar! Agressief trok ik haar de trappen op naar de zolder. Eenmaal daar aangekomen duwde ik haar in de zolder, en nam mijn beste mishandel-materiaal, namelijk kabels! Ik stopte ze in het stopcontact en toen ik ze tegen elkaar deed, ontstond er een hevige schok, het deed mij niet zeer omdat ik handschoenen aan had. Ik keek haar zuur aan, terwijl zij huilend en bang naar de kabels keek. Zonder enige spijt, begon ik haar te electrocuteren, nu zeggen jullie dat ik zielloos ben, MAAR een straatho*r verdient meer dan dit! Ze is een grote schande! Ze heeft mijn eer doen dalen! En dat maakt me als maar bozer! Mensen gaan nu beginnen praten over ons, en over hoe slecht haar VADER haar heeft opgevoed etc... En dat is het laatste wat ik wil! Dus ze verdient dit allemaal!

Ze maakte super rare bewegingen wat me echt liet lachen, maar als ik weer dacht aan hoe de mensen over ons zullen praten, werd ik weer woedend. 'PAPA STOP!' hoorde ik Ismael roepen. Ik draaide me om en zag inderdaad een woedende Ismael. Hij rende naar Amal en droeg haar helemaal in schok naar beneden. 'LAAT DIE VUILE HO*R HIER!' schreeuwde ik nog, maar hij luisterde niet. Ik gooide boos de kabels op de grond, en ging met mijn handen door mijn baard. 'JIJ BENT EEN SCHANDE!' schreeuwde ik boos. 'Vuile kehb* dat je bent!' fluisterde ik woedend.

Ik liep de trap af van de zolder naar de 2 de verdieping en liet me zelf vallen in de zetel in mijn kamer. Ik bleef lang stil voor mij kijken en herinnerde me opeens! ... Een oude vriend van mij had ooit gevraagd of ik die ho*r aan zijn zoon mocht geven. Ik heb geweigerd omdat mijn vrouw Allah Irhemha voor ze dood ging gaan nog had gezegd: 'Zorg goed voor Amal, en dwing haar niets!' Maar nu houd niets mij tegen! Zonder te twijfelen, haalde ik mijn gsm uit mijn zak en zocht naar zijn nummer toen ik die eindelijk had gevonden belde ik hem.                                        Gesprek: I=IK     MOHAMED=M

I= Salam Mohamed!

M= Alaykom salam,  gaat goed! Hicham?

I= Ja, ik ben het Hicham!

M= Sahbi kidayr! (Vriend hoe gaat het?)

I= Labas hamdolilah, ik bel je voor iets belangrijks.

M= Het is toch niet erg?!

I= Nee nee, maar weet je nog toen je me ooit belde omdat jouw zoon mijn dochter wou?

M= Ja dat herinner ik me nog goed!

I= Ewa ik ben akkoord gegaan! Jullie mogen mijn dochter's hand komen vragen!

M= Zeg wollah? Dat is goed! We gaan gelijk morgen komen!

I= InshAllah yallah tot morgen InshAllah, ik stuur jouw nog het adres.

M= Safé is goed, tot morgen!

Blij beëindigde ik het gesprek, we zijn gelijk van haar af! Ik stuurde snel het adres naar hem en keek blij voor me uit. Tfoe vuile ho*r dat ze is, ik ben echt blij dat ik van haar af ben! Ik ga nu snel het 'goede' nieuws aankondigen. Ik liep de trap af, en zag haar liggen in de zetel kijkend naar de tv. Ik ging sluw voor haar staan, en zei blij 'Het is geregeld!' Ze keek me geschrokken aan. 'W-wat is g-geregeld?!' vroeg ze me bang. 'Morgen komt er een jongen jouw hand vragen!' antwoordde ik haar sluw. 'NEE DOE ALLES BEHALVE DAT!' riep ze huilend. Ik rende naar haar toe, en kneep haar stevig van haar nek 'Je gaat accepteren!!!' krijste ik in haar gezicht.

PP AMAL

Toen ik dit hoorde, was het alsof er messen in mijn hart werden gestopt! Heel mijn leven is kapot! Alles is kapot! 'NEE DOE ALLES BEHALVE DAT!' riep ik huilend. Hij kneep stevig in mijn keel en riep 'Je gaat accepteren!' Ik schudde hevig mijn hoofd, en begon te roepen als een gek. 'IK WIL NIET! IK BEN MAAR PAS 18!' riep ik huilend. Hij klapte me met een stevige klap, dat mijn linker oor begon te piepen. 'JE GAAT ACCEPTEREN VUILE K*HBA!' schreeuwde hij in mijn gezicht. Hij spuugde nog eens, en liep daarna weg.

Ik stortte neer op de grond, en begon te huilen als een gek. 'NEE YALLAH!' riep ik huilend. Ik wil mijn toekomst niet met een ander maar met Safuane! Ya Allah, waarom help je met niet, wanneer ik je nodig heb?! Ik gooide de tafel om, wat pijn deed aan mijn handen, maar het boeide me niet! Mijn toekomst boeide me wel! Ya Allah, waarom?! WAAROM?! Ismael rende de trap naar beneden, en keek me geschrokken aan. 'Amal wat is er?' vroeg hij me.

'Papa gaat me uith...' maar kwam niet uit mijn woorden, en besefte het nu pas! Ik word UITGEHUWELIJKT! Papa gaat zijn bloedeigen enige dochter uithuwelijken! 'AAARGH!' schreeuwde ik huilend, en gooide een vaas om. Ismael hield me stevig tegen 'AMAL WAT GAAT PAPA DOEN?!' riep hij boos. 'UITHUWELIJKEN!' schreeuwde ik en begon te huilen. Hij was in shock en wist niet was hij moest doen. 'PAPA!' riep ik huilend en sloeg op zijn borst. 'GAAT!' riep ik en gaf een stevige vuist op zijn borstkas. 'MIJ!' riep ik huilend terwijl ik weer sloeg. 'UUITHUWELIJKEN!' schreeuwde ik huilend. Ik begon zwaar te ademen, en deed mijn hand op mijn hart, waar het zeer begon te doen.

Ik voelde alles draaierig worden en verloor mijn evenwicht. Voor ik het wist, voelde ik de harde grond en raakte buiten bewust zijn...

PP ISMAEL

Het deed pijn om mijn enigste zus zo ingezakt te zien! Moest het kunnen had ik al die pijn dat ze nu heeft op mij zelf nemen. Maar jammer genoeg is het leven niet zo makkelijk... 'Amal rust een beetje.' zei ik toen ik haar brandwonden had verzorgt. Ik stond recht, en keek haar aan 'Heb je nog iets nodig?' vroeg ik haar. Ze vroeg me of ik de tv wou aan doen, dat deed ik voor haar daarna liep ik de trap op. Ik liep mijn kamer binnen en gooide de deur dicht.

Ik liet mijn tranen de vrije loop. Ya Allah, waarom moet al dit mijn zus overkomen? Het doet me echt maar ook echt pijn om mijn zus zo ingestort te zien, en niets te kunnen doen! Ik ging liggen in mijn bed, en voor ik het wist viel ik tijdens mijn tranen in slaap. ...

'NEE DOE ALLES BEHALVE DAT!' hoorde ik Amal schreeuwen. Gapend strekte ik me uit, er was een hele herrie daar beneden, maar ik besloot eerst de wudu te doen. Na mijn wudu liep ik de trap naar beneden, waar ik een huilende Amal vond. 'Amal wat is er?' vroeg ik haar geschrokken. 'Papa gaat me uith....' maar ze kwam niet uit haar woorden. YA ALLAH ZEG NIET DAT HET IS WAT IK DENK?!   'AMAL WAT GAAT PAPA DOEN?!' vroeg ik haar. 'UITHUWELIJKEN!' schreeuwde ze huilend. Ik sloot mijn ogen, bij dat woordje, en voelde pijn op mijn borst. Hoe durft hij?! Hoe durft hij zijn enigste dochter uit te huwelijken?! Een traan verliet mijn ooghoek.

Amal werd helemaal hysterisch en begon me te 'slaan'. Ze stopte en deed haar hand op haar hand, geen seconde later viel ze buiten bewust zijn op de grond. 'AMAL!' riep ik bang. Ik tilde haar snel op, en rende naar mijn auto. Ik deed haar in de achterbank, en startte de auto. Ik scheurde de straat uit, naar het ziekenhuis. Aangekomen daar, hielpen ze me direct. Ik zat in de wachtkamer heen en weer te lopen, terwijl er tranen uit mijn ogen bleven stromen. HOE DURFT HIJ HAAR UIT TE HUWELIJKEN? Zijn bloedeigen dochter?! Eerst de hele tijd mishandelen dan uithuwelijken?! Ik werd er echt helemaal emotioneel van. SubhanAllah hoe een mens kan zijn!

De dokter kwam naar buiten. Ik liep er snel naar toe. 'Dokter hoe gaat het met haar?' vroeg ik hem. 'Niks ernstigs, ze mag weer naar huis.' antwoordde hij. Ik knikte gerust. 'We hebben gezien dat ze brandwonden heeft, waardoor?' vroeg hij me onderzoekend. 'Oh euh, ze heeft haar daarnet aan de barbecue spiezen verbrand.' antwoordde ik snel. Het deed me pijn om te liegen, maar voor even moest het. 'We hebben al het verbrande huid weggehaald en een snel genezende zalfje voor haar gesmeerd. Het is niet meer zo heftig als daarnet. Ze gaat wel een weekje deze zalf moeten gebruiken voor een nog snellere herstelling.' zei hij. Ik knikte opgelucht. De deur werd geopend en een huilende Amal kwam naar buiten.

Snel knuffelde ik haar stevig. 'Ismael!' zei ze huilend. Ik tilde haar op, en kreeg van de dokter de zalf. 'Stuur maar de rekening naar huis.' zei ik nog en liep toen met de huilende Amal in mijn armen. ... Aangekomen thuis, hielp ik haar met afstappen, en stopte haar direct in haar bed...

PP AMAL

Ik werd wakker van de pijn. Toen ik goed keek, zag ik dat een paar doktoren de verbrande vel op mijn wang en handen aan het verwijderen waren. 'AAUW!' kreunde ik huilend. Ze schrokken, 'Gaat het? We zijn bijna klaar, nog eventjes.' zei een van de dokteren. Toen ze eindelijk klaar waren, smeerden ze nog een zalfje op mijn (brand) wonden. Het waren niet echt meer brandwonden, en zagen er veel beter uit dan eerst. 'Gaat het meid?' vroeg een van de doktoren. Ik knikte. 'Je kan naar huis gaan.' zei een verpleger. Toen ik het woordje 'huis' hoorde begon ik te huilend. HUIS? Wtf voor huis heb ik?! Een huis waar ik word mishandeld en binnenkort ga uitgehuwelijkt worden?

Ik opende huilend de deur, en zag Ismael me huilend aankijken. Hij tilde me op en bracht me naar huis. Aangekomen thuis stopte Ismael me direct in bed. Hij smeerde nog een crème op mijn wonden, en deed het licht uit. Ik ging goed liggen, en dacht aan alles. Letterlijk alles, van de botsing van ik en Safuane in de winkel tot wat Sara allemaal heeft uitgespookt! Ik liet tranen vallen van dankbaarheid, dat ik sommige dingen heb mogen meemaken, maar ook tranen voor het woordje 'waarom?!'

 Waarom is Sara in mijn leven gekomen en heeft alles verpest?! Waarom heb ik een harteloze vader? Hoe moet ik dit nu aan Safuane zeggen? Hoe?! 'Safuane, ik word uitgehuwelijkt, we kunnen niet meer verder. ...' ??! Aan wie ga ik worden uitgehuwelijkt?!  Ik sloot mijn ogen en viel in een onrustige slaap.

'Yallah wakker worden a vuile k*hba! Trek deze jurk aan, ze komen zo jouw hand vragen!' schudde papa me wakker.... De dag dat geen een meisje wilt meemaken, ga ik nu meemaken!...

Vote, share and comment!  

Continue Reading

You'll Also Like

21 0 3
Een meisje belt bij de bankzitters aan en stormt naar binnen en schreeuwt: BEN IK HIER VEILIG? Hoe dit afloopt??? Dis me tweede boek.
2.9K 19 34
dit verhaal gaat over een 14 jarig meisje alana ze is een nederlands meisje opgegroeid in amerika haar ouders hebben een eigen bedrijf waar alana als...
129K 2.9K 42
Roommates with my crush Leyla, een meisje van 16 woont op een appartementje in de stad omdat ze thuis mishandeld werd. Samen met haar beste vriend Ma...
120K 5.9K 85
Nora el Kabouni. Ze is hoogbegaafd en heeft een fotografisch geheugen. Er word veel van haar verwacht. Soms te veel. Met haar depressieve vader en tw...