A fekete paripa

By ViktorkaVok

16.5K 1.1K 138

Alex Johnson, 15 éves. Épp, hogy csak elkezdődött a nyáriszünet, az apja már is munkára fogta, a legjobb bará... More

Kezdődik a nyár!
Az új "munkahely"
Az új ló
Az első nap
Gyerek a nyeregben
A jóslat valóra válik
A gyámhivatal
A temetés
Eltitkolt nagybácsi
Egy híresség a nagybátyám!!
Egy átlagos nap
Nem soká itt a suli!
Elrabolva!!
Csapdában
Egy furcsa emlék
Van egy bátyám. Király!!
Ismerkedés barátok között
Verseny: Nyersz vagy veszítesz!
Boldog születésnapot nekem! :D
A buli csak most kezdődik
A buli folytatódik
Titokzatos nyaklánc
Augusztus 31.
Új szobatárs
Tényleg barát
Az első nap
Első lovagló óra
Első lovagló óra II.
Szereplők.
Első hétvége otthon
Rémísztő reggel
Az első találkozás
A keresett személy: Patrick Turner
Vissza a suliba
Új "inas" munkában
Elrabolva
Szobába "zárva"
Nem leszek csere tárgy!
Egy borzalmas nap után
Egy borzalmas nap után 2
Új barát a láthatáron
Új barát a láthatáron 2.
Seth Richardson
Mindenki egyenlő
Mindenki egyenlő 2.
Első konfliktus
Első konfliktus 2
Hárman egy szobában
Az első matek óra
Egy átlagos nap
Ismerkedés a családdal

Dr. Mortimer titka

131 13 0
By ViktorkaVok

Miután a srácok otthagytak minket, Sarah kíváncsian méregetett. Néma csöndben ültem.
- Miről akarsz beszélni? - kérdezte érdeklődve.
- Szerintem tudod. - néztem rá, mire ő csak fejet rázott. - Dr. Mortimer. - mondtam, erre ő nagyot sóhajtott.
- Mit akarsz róla tudni? - hangja unott volt és látszott rajta, hogy nagyon nem akar erről beszélni.
- Mondd el, hogy miért veszélyes rám nézve, amiért egyedül nem mehetek a gyengélkedőre.
- Azért mert különben, még az ágyában kötsz ki. - mondta egyszerűen, mire teljesen elakadt a lélegzetem, és ha ittam volna tuti kiköptem volna.
- Még is miért? - kérdeztem, bár ebből az egy mondatból minden világossá vált.
- Mert ilyen a beállítottsága. Nem tehet róla, szóval ne nézd le. Vigyázz vele, de ne nézd le! - mutatta felém a mutató ujját. Nyeltem egyet.
- Miért van itt egy meleg orvos? - kérdeztem egy kicsit hangosabban a kelleténél. Sarah azonnal betapasztotta a számat.
- Csak, hogy tisztázzuk! Ő egy remek orvos. Senki nem tudja róla, hogy meleg, csak az igazgató, ezért is járnak hozzá csak lányok. A fiúknak más orvosuk van.
- Akkor engem miért nem oda vitettek? - kérdeztem idegesen. Azért ilyet nem könnyű megemészteni.
- A másik orvos már nincs itt, csak dél előtt van itt. Dr. Mortimer meg gyakorlatilag itt lakik, ezért is vittelek, oda na meg ő volt amúgy is a közelebb.
- Ugye tudod, hogy most célpontot csináltál belőlem. Te magad mondtad, hogy fel vett engem arra mit tudom én milyen listára. - mondtam ingerülten.
- Éppen ezért, mondtam, hogy veled megyek, amikor menni akarsz gézt cserélni. - ahogy látom őt ez a dolog annyira nem zavarja. Sóhajtottam, hogy levezessem a felgyülemlett feszültséget.
- Tudod mit, majd megkérem David-et, hogy cserélje ki nekem. Ahogy láttam elég jól megy neki. - mondtam, majd felálltam a padról és elindultam.
- Most meg hová mész? - ugrott fel Sarah is.
- A büfébe! Ma még nem ettem semmit. - intettem neki, majd tovább indultam. Persze nem szabadultam meg tőle, ugyan is ahelyett, hogy a dolgára ment volna, utánam jött. - Meg mondanád, hogy miért követsz engem?
- Csak ügyelek rád. - mondta mosolyogva, majd megpaskolta a hátam. Út közben belebotlottunk Henrybe, aki a telefon törött kijelzőét méregette. Mikor meglátott minket elénk lépett.
- Hol a haverod? - ragadta meg a pólóm nyakát. - Még van egy befejezetlen ügyünk.
- Inkább örülnél annak, hogy nem sérültél meg. A hülye erőszakos viselkedésed miatt Alex lett megsérülve. Inkább megköszönnéd neki, hogy megmentett. Most meg engedd el! - lépett közelebb hozzánk Sarah.

- Nahát. Sarah! Nem is tudtam, hogy ismered ezt a törpét. - mondta, én meg felhúztam az egyik szemöldököm. Ki itt a törpe?

- A legjobb barátom, szóval légyszi engedd el! - Sarah a kezére tette a kezét, mire Henry elpirult, majd elengedett.

- Már többször is megakartam kérdezni tőled...-itt elhalkult. Csak nem elakarja hívni egy randira? - Nem szeretnél eljönni velem, meginni valamit, valamikor?

Teljesen meglepődtem. Nem hittem, hogy Henry tud ilyen arcot is vágni. Lassan hasonlít az arcszíne egy túlért paradicsomhoz.

- Persze, miért ne. - mondta a lány, mire felé kaptam a fejem. Nem igazán látszott rajta, hogy észre vette volna, hogy Henry milyen célból szeretne vele menni. Ekkor a gyomrom nagyot kordult. - Gyere, Alex! Ahogy hallom nagyon éhes vagy. - mosolyodott el, én meg kínosan vakargattam a fejem.

- Akkor majd még hívlak. - mondta vidáman a fiú, majd tovább állt.

- Ugye tudod, hogy randira lettél elhívva? - fordultam a lány felé, mikor már a büfénél voltunk.

- Komolyan? - ez a lány nem semmi. - Persze, hogy tudom te buta. Annyira még én sem vagyok vak.

- Nem értem. Tetszik neked Henry? - kérdezősködtem tovább.

- Nem igazán, de nem akartam megbántani, azzal, ha vissza utasítom. Miért csak nincs ellenedre a dolog? - száját mosolyra húzta.

- Ugyan miért lenne az ellenemre? - fordultam el felőle, mert féltem, hogy meglátja a piruló arcomat. - Tudsz olyanokat kérdezni.

- Igen? Akkor miért pirultál el? - kérdezte érdeklődve, majd megbökte az arcom az ujjával.

- Inkább siessünk, mert nem soká mennem kell a lovardához. - váltottam témát, majd beálltam a sorba. Amint sorra kerültem, a morcos büfés hölgy tekintete nem tett jót a közérzetemnek. Miután megvettem egy sonkás szendvicset, elindultunk a lovarda felé. Út közben megettem a szendvicset, majd néma csöndben haladtunk tovább.

Alig, hogy elértük a lovardát meghallottuk, ahogy két személy igen hangosan veszekszik.

- Miért nem jönnek már? - ismertem fel Seth hangját, aki nagyon idegesnek hallatszott.

- Biztos nem soká itt lesznek. Miért aggódsz érte ennyire? Elvileg, ahogy hallottam egy jó pár ideje nem is találkoztatok. - ez Aaron hangja volt.

- Még is csak az unoka tesóm, és köteles vagyok rá vigyázni, főleg így, hogy már a szülei nem élnek. - mondta, mire megtorpantam. Miket nem beszél ez itt?

- Nem vagy köteles vigyázni rám. - mondtam, mikor már odaértünk hozzájuk.

- Alex! Végre itt vagy! - szaladt elém, mint egy kisgyerek, majd nem zavartatva magát a nyakamba ugrott.
- Ember, engedj már el! - taszítottam el magamtól, majd Aaron-ra néztem. - Kössz, hogy körbevezetted.
- Cserébe veszel nekem egy csokit. El nem hiszed, milyen idegesítő egy alak.
- Köszönöm dicsérő szavait! - veregette meg a vállát az említett, majd felém fordult. - Miért vagyunk itt?
- Beakarok mutatni neked valakit. - indultam meg az épület felé. Seth izgatottan jött utánam. Mikor kinyitottam az ajtót megcsapott az istálló jellegzetes szaga.
- Huh, de büdös van itt! - rakta az orra elé a kezét, de továbbra is jött utánam.
- Gondolom még mindig az utolsó boksz-ban van. -néztem Aaron és Sarah feléb akik helyleslően bólintottak. Biztos vagyok benne, hogy meghallotta a hangomat, mert Szélvihar nagy nyerítésbe kezdett. Azonnal odarohantam hozzá, majd mikor már a boksz előtt álltam, a ló kidugta a nyakát, csak hogy meg símogasson. - Igen te is hiányoztál nekem, pajti! - mondtam mosolyogva.
- Ez meg mi? - Seth arca kíváncsi volt.
- Nem láttál még lovat, vagy mi? - fordultam a srác felé. Mivel semmilyen reakciót nem váltott ki a kérdésem, sóhajtottam egyet. - Bemutatom neked Szélvihart. Ő az én lovam. - mondtam, mire az állat lökött rajtam a fejével. Ezen csak mosolyogtam. -Szélvihar! Ő az unokatestvérem, Seth. - mondtam, mire a ló bólogatni kezdet a fejével.

- Milyen okos egy jószág. - ismerte el uncsi tesóm, majd közelebb lépett hozzá, hogy megsimogassa, de Szélvihar hirtelen behúzta a fejét és két hátulsó lábával megrúgta az boksz ajtaját. Seth ijedtében hátam mögé ugrott, ezzel nagy nevetésre késztetve minket. - Nem ér kinevetni! Ami váratlan az váratlan. - bokszolt bele a vállamba.

Visszafordultam a ló felé, hisz tudtam, hogy mit akar.

- Egy ideig még nem, pajti. Meg van sérülve a kezem, ezért nem tudok most lovagolni. - mondta, mire az állat ismét kidugta a fejét. Meredten a kezemet kezdte el bámulni, mire kénytelen voltam felé mutatni a tenyerem. Megszaglászta, majd nyerített egy hatalmasat. - Majd még jövök. Vigyázz magadra! - intettem neki, majd visszaindultunk a fiú kolesz felé, ahova Sarah nem jöhetett velünk.

Continue Reading

You'll Also Like

6.8K 789 58
Jungkook az egyetem sztárja. Mindenki odavan érte, fiúk és lányok egyaránt. Mindenki féltékeny rá, és a párjára, Taehyungra. Nem egyszer próbálták ke...
21.4K 1.9K 55
"Ez a kötelék köztünk rosszabb, mint bármiféle hazugság az életünkben. Pedig hazudtunk. Azt mondtuk, hogy szeretjük egymást." Három középiskolás fiú...
20.8K 385 14
"olyan puhák az ajkaid" "itt az ülőhelyed - dőlt hátra és a combját megpaskolta" "Madelyn, miért mondod, hogy tegyek meg olyat amit alapvetően is meg...
6.8K 1.8K 151
─── ⋅🦋⋅ ── ˚ ༘♡ ·˚꒰ᥕᥱᥣᥴ᥆꧑ᥱ, 𝓭𝓪𝓻𝓵𝓲𝓷𝓰 𝓽𝓸 𝓜𝓪𝓻𝓰𝓪𝓻𝓮𝓽 '𝓼 ˡⁱᵗᵗˡᵉ ᶜᵒᵛᵉʳ ˢʰᵒᵖ!₊˚ˑ༄ ─ • ʙᴜᴛᴛᴇʀꜰʟʏ ɢᴀʀᴅᴇɴ | ᴄᴏᴠᴇʀꜱ 2. • ─ • Borítók: ⋅...