A fekete paripa

By ViktorkaVok

16.6K 1.1K 138

Alex Johnson, 15 éves. Épp, hogy csak elkezdődött a nyáriszünet, az apja már is munkára fogta, a legjobb bará... More

Kezdődik a nyár!
Az új "munkahely"
Az új ló
Az első nap
Gyerek a nyeregben
A jóslat valóra válik
A gyámhivatal
A temetés
Eltitkolt nagybácsi
Egy híresség a nagybátyám!!
Egy átlagos nap
Nem soká itt a suli!
Elrabolva!!
Csapdában
Egy furcsa emlék
Van egy bátyám. Király!!
Ismerkedés barátok között
Verseny: Nyersz vagy veszítesz!
Boldog születésnapot nekem! :D
A buli csak most kezdődik
A buli folytatódik
Titokzatos nyaklánc
Augusztus 31.
Új szobatárs
Tényleg barát
Az első nap
Első lovagló óra
Első lovagló óra II.
Szereplők.
Első hétvége otthon
Rémísztő reggel
Az első találkozás
A keresett személy: Patrick Turner
Vissza a suliba
Új "inas" munkában
Elrabolva
Szobába "zárva"
Nem leszek csere tárgy!
Egy borzalmas nap után
Új barát a láthatáron
Új barát a láthatáron 2.
Seth Richardson
Mindenki egyenlő
Mindenki egyenlő 2.
Első konfliktus
Első konfliktus 2
Dr. Mortimer titka
Hárman egy szobában
Az első matek óra
Egy átlagos nap
Ismerkedés a családdal

Egy borzalmas nap után 2

157 15 2
By ViktorkaVok

Amint elértük a suli épületét, elköszöntem Erick-től, majd a dísz kíséretemmel együtt beléptem az épületbe. Ott a szokásos hangzavar fogadott minket. Az elmúlt nap után, megnyugtatott eme nagy ricsaj. Azonban alig, hogy betettem a lábam az épületbe megállt előttem Roger és valamiért gúnyosan mosolygott.
- Valamit akarsz tőlem? - kérdeztem, mire csak egy vállhúzogatás volt a válasz. - Akkor megtennéd, hogy elhúzol a francba?
Meg sem vártam a válaszát, tovább indultam. Azonban amikor elhaladtam mellette a fülembe súgott:
- Tényleg megöltél egy embert? - kérdezte, olyan halkan, hogy csak én halljam. Megtorpantam. Honnan tud róla? - Szóval igaz. Gyilkos!
- Alex! Mi a baj?- lépett mellém Aaron. - Hallod, jól vagy? - kérdezte látva hófehér arcomat.
- Honnan tudsz róla? - néztem a fiú felé, aki csak gúnyosan mosolygott.
- Mondjuk, úgy, hogy vannak kapcsolataim. - válaszolta merőegyszerűséggel.
- Roger ! Mit mondtál neki? - kérdezte Aaron.
-Gondolom te is tudod, hogy mit csinált tegnap. - Aaron egy darabig értetlen fejet vágott, majd hirtelen kapcsolt és szúrós tekintettel illette meg a fiút.
- Szerintem nem tartozik rád, hogy Alex mit csinált addig, amíg rabságban volt. - kelt a védelmemre a szőke.
- Nem azért Roger, de én hallottam mit mondtál. Nem Alex a gyilkos, hanem az FBI, mert ők húzták meg a ravaszt, nem a srác. - lépett mellénk David is. Amint Roger  meglátta őt egyből elhallgatott és már nem is mosolygott.
- Látom még mindig védelmezed a kis ösztöndíjast. - mondta Roger,  és nem is várta meg a választ, haverjaival együtt otthagyott minket. Csak pislogtam.
- Ne is foglalkozz vele. Tudod mennyire szeretne ő is egy ilyen kalandban részt venni? - tette a vállamra a kezét Dave.
- Ez nem volt igazán kaland. - mondtam halkan, majd megindultam a terem felé. Út közben David és Sarah levált tőlünk, így Aaron társaságában értem el a termünket. Nem volt kedvem senkivel sem beszélgetni, ezért leültem az osztálytól egy kicsit távolabb, a folyosóra elhelyezett egyik padra.
- Nem gondolod, hogy ideje lenne elhagynod ezt az iskolát? - jött a megszokott lemez Roger szájából. Észre sem vettem, hogy ő is itt van.
- És ugyan miért kellene elmennem? - kérdeztem meg, csak a formalitás kedvéért. Persze tudtam, hogy mit fog válaszolni. Azt, hogy mivel nem vagyok jó módú semmi jogom ide járni. Azonban most egy teljesen új "indokot" hozott fel.
- Tudod, nem tűrhetik el ebben az intézményben, hogy gyilkosok járkáljanak kedvük szerint. - mondta jó hangosan, majd kíváncsian várta a reakciómat.
Lemerevedtem. Komolyan ki mondta hangosan? Az osztály felénk fordította a tekintetét. Most először alázott meg így. - Na mi van? Semmi ellenvetés?
Hirtelen annyira dühös lettem, hogy észre sem vettem, hogy mikor álltam oda elé, és húztam be neki akkorát, hogy eleredt az orra vére. Amint megláttam a piros folyadékot, azonnal eszembe jutott a tegnap esti hatalmas vértócsa, amiben James feküdt. Szemeim megteltek könnyel, és bármennyire azon voltam, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy hatalmasra nőtt bőgőmasina, nem sikerült. Arcomon patakokban folytak végig.
- Te szemét! Ezért megfizetsz! - ragadta meg a pólóm nyakát, és már lendítette is volna a kezét, ha valaki akkor nem fogja meg azt.
- Szerintem ennek a civakodásnak itt és most vége van! - hallottam meg egy ismerős hangot a háta mögül. Eddig Roger  telibe takarta rejtélyes megmentőmet, de amint a srác felé fordult, megismertem.
- Még is ki vagy te, hogy szerinted beleszólhatsz, abba, hogy mit teszek vele? - kezdett el kapálózni, aminek eredménye képen engem eleresztett.
Nem is kellett nekem több, azonnal odaszaladtam hozzá, és megöleltem.
- Nyugi, öcsi! Most már minden rendben! - kezdett el nyugtatgatni Matt.
- Te még is hogy kerülsz ide? - kérdeztem érdeklődve, közben letöröltem az arcomról a könnyeket.
- Erick reggel felhívott és elmesélt mindent. Miért nem hívtál? Azt mondtad én leszek az első, akit felhívsz! - durcázott be.
- Nem akartalak ezzel terhelni titeket. A lényeg, az hogy már minden megoldódott. 

- Veszem észre. - nézett Roger-re, aki egy papírzsepit tartott az orra elé. - Nem azért, de szép jobb egyenes volt! - tartotta felém az öklét, mire összeöklöztünk egymással.
- Még mindig nem mondtad el miért vagy itt. -szipogtam.
- Az igazgató engedélyével, hamarabb hazajöhetsz, mint ahogy elkezdődne a hétvége. Azért jöttem, hogy haza vigyelek. - mondta, majd megindult a kijárat felé. Én nem mozdultam. Haboztam. Jobban meggondolva semmi okom nem volt habozni, de még is azt tettem. - Na mi az? Miért nem jössz?
Nem válaszoltam. Gyorsan végig futattam az agyamon a lehetséges válaszokat, hogy miért menjek, vagy miért maradjak, de csak egyetlen egy indokot tudtam felmutatni erre. Egy szó nélkül megindultam Matt felé, majd Aaron mellett megálltam.
- Majd érted küldöm Matt-et! - kacsintottam rá, mire a szőke mosolyogva bólintott.
- Szerinted mi vagyok én? Taxi? - kérdezte Matt, miközben kifele haladtunk az épületből. Meg tehetem nem? Az igazgató megengedte.
Amint kiértünk az épületből azonnal megindultam a koli felé a cuccomért, de Matt megállított.
- Nem kell arra menned. A bőröndöd, már a kocsiban van. - mondta, majd tovább navigált, az említett jármű felé. - Egyébként még vagy csütörtök van. Minek akarod, hogy Aaron-ért jöjjek?- húzta fel egyik szemöldökét.
- Majd holnap. - ráztam meg a fejem. Ez ne lett volna egyértelmű.
Beszálltunk a kocsiba, majd a bátyám nagy sebességre kapcsolt, és elindultunk haza.
Amint beléptem az ajtón Richárd bácsi szaladt elébem.
- Alex! Minden rendben? Ugye nem sérültél meg? - halmozott el hasonló kérdésekkel, közben alaposan végig nézett rajtam.
- Jól vagyok Richárd bácsi! - mondtam, majd, hogy végre lenyugodhasson megöleltem. Be is vált.
- Úrfi! Épp most készültünk volna az ebédhez. Csatlakozik hozzánk? - jelent meg a férfi mögött Sebastien. Nem is kellett több, azonnal odarohantam hozzá.
- Megjöttem, Sebastien! - mondtam mosolyogva. A komornyik bólintott, majd az asztalhoz vezetett. Leültetett, majd a többiek is csatlakoztak hozzám.
Fél óra múlva már a szobámban feküdtem az ágyon és néztem ki a fejemből. Mivel Aaron sikeresen tönkre tette a Ps-emet, még azzal sem foglalhatom le magam.
- Bejöhetek? - kopogott valaki az ajtómon. Odakaptam a fejem és megláttam Matt-et. Intettem neki, hogy bejöhet. Leült velem szembe az íróasztalomhoz.
- Akarsz róla beszélni? - kérdezte érdeklődve, mire megráztam a fejem. -Hidd el, jobb lesz, ha könnyítesz a lelkeden.
Sóhajtottam egyet. Sejtettem, hogy ez a beszélgetés nem fog elmaradni. El is mondtam neki minden bajomat, és tényleg sokkal jobban éreztem magam utána.
- Ne hibáztasd magad! Nem te tehetsz róla, hogy elraboltak, majd a fogvatartódat lelőtték. - mondta, közben átült az ágyamra.
- Tudom. Nem is érdekelne, ha nem úgy viselkedett volna velem, ahogy. Furcsa volt az egész. - próbáltam lezárni a dolgot ennyivel. - Egyébként, kaphatok egy új Ps-t?
- Már megkaptad, okostojás. - nevette el magát Matt. Kíváncsian néztem felé, mire felállt az ágyról, és bekapcsolta az említett tárgyat. Azt hittem, hogy az a régi.
- Király! - ugrottam azonnal a konzolért.
- Jó játékot! - hagyta el a szobámat a bátyám. Egészen estig nyomattam a fifát. Sebastien zökkentett ki a játékból.
- Jöttem szólni az úrfinak, hogy kész a vacsora. - mondta, majd meghajolt és távozott.
Gyorsan összepakoltam, majd követtem a komornyikot az étkezőbe. Odalent már mindenki várt rám. A vacsora tartott csak ugyan fél óráig, közben beszélgettünk, Matt bohóckodott, amin én nagyokat nevettem.
Lefekvés után pár perccel, nyitódott az ajtó és Sebastien lépett be rajta, a szokásos éjszakai csemegével. Ez a legmegnyugtatóbb dolog a világon. Elfogyasztottam a keszet és a tejet, majd nyugovóra tértem.

Meghoztam az új részt. Remélem elnyerte a tetszéseteket :) :)

Continue Reading

You'll Also Like

33.4K 333 18
Erősen 18+ tartalom! , felelőséget nem vállalok
41.8K 684 16
"olyan puhák az ajkaid" "itt az ülőhelyed - dőlt hátra és a combját megpaskolta" "Madelyn, miért mondod, hogy tegyek meg olyat amit alapvetően is meg...
8.5K 819 58
Jungkook az egyetem sztárja. Mindenki odavan érte, fiúk és lányok egyaránt. Mindenki féltékeny rá, és a párjára, Taehyungra. Nem egyszer próbálták ke...
37.8K 1.5K 37
Zoe, aki most először fog találkozni bátyja ( Nick ) csapatával és megnézni a meccsét. Habár Zoe imádja a bátyját és a focit is, kicsit megrémül a he...