The Boy || Ashton Irwin

By Carrie127

807K 27.7K 956

>> Probíhá korekce << Celou dobu to jen hrál, že ano? Nikdy jsem ho doopravdy nezajímala. Chci vrátit všechen... More

Trailer
⚜️ Chapter 1
⚜️ Chapter 2
⚜️ Chapter 3
⚜️ Chapter 4
⚜️ Chapter 5
⚜️ Chapter 6
⚜️ Chapter 7
⚜️ Chapter 8
⚜️ Chapter 9
⚜️ Chapter 10
⚜️ Chapter 11
⚜️ Chapter 12
⚜️ Chapter 13
⚜️ Chapter 14
⚜️ Chapter 15
⚜️ Chapter 16
⚜️ Chapter 17
⚜️ Chapter 18
⚜️ Chapter 19
⚜️ Chapter 20
⚜️ Chapter 21
⚜️ Chapter 22
⚜️ Chapter 23
⚜️ Chapter 24
⚜️ Chapter 25
⚜️ Chapter 26
⚜️ Chapter 27
⚜️ Chapter 28
⚜️ Chapter 29
⚜️Chapter 30
⚜️ Chapter 31
⚜️ Chapter 32
⚜️ Chapter 33
⚜️ Chapter 34
⚜️ Chapter 35
⚜️ Chapter 36
⚜️ Chapter 37
⚜️ Chapter 38
⚜️ Chapter 39
⚜️ Chapter 40
⚜️ Chapter 41
⚜️ Chapter 42
⚜️ Chapter 43
⚜️ Chapter 44
⚜️ Chapter 45
⚜️ Chapter 46
⚜️ Chapter 47
⚜️ Chapter 48
⚜️ Chapter 49
⚜️ Chapter 51
⚜️ Chapter 52
⚜️ Chapter 53
⚜️ Chapter 54

⚜️ Chapter 50

8.6K 484 21
By Carrie127

„Takže, co ti můj fotr chtěl?" Zeptá se najednou Ashton a já tak zvednu hlavu od svého talíře a podívám se na něj.

„Chtěl.." Odmlčím se. Mám mu to říct? „Víš, nechci dnešek nějak zničit." Povzdechnu si a Ashton se na mě nechápavě podívá. „Tak dobře, ale slib mi, že se nebudeš zlobit." Chytím ho za ruku a Ashton přikývne. „Chtěl, abych tě přemluvila abys přišel na oběd, prý chtějí něco oznámit." Řeknu opatrně. Ashton se napne v zádech a pořádně se zamračí.

„To si musí dělat srandu." Zavrčí. „Nikam nejdu a ty se mě nesnaž nějak přemluvit, já nepůjdu." Vytrhne ruku z mého sevření a založí si ruce na hrudi.

„Vždyť já to vím." Stáhnu ruku zpátky k sobě a loknu si své vody. Věděla jsem, že Ashton nepůjde a já mu to nemám za zlé, ublížil mu a to, co udělal jeho matce, se prostě neodpouští.

„Tess," povzdechne si Ashton. „Nebuď uražená," uchechtne se. „Moje máma by si nepřála, abych tam šel a já už kvůli tomu, co jí provedl, tam nepůjdu. Už když jsme seděli u něj v tom podělaným kanclu jsem měl chuť mu vypálit pořádnou pěstí do ksichtu." Zamračí se.

„Nejsem uražená." Zavrtím hlavou. „Řeknu ti, že tvůj otec je pěknej parchant." Zavrčím a když si uvědomím, co jsem řekla, tak se rychle podívám na Ashe, který se culí. „Omlouvám se, já-"

„V pohodě, sám bych to řekl mnohem hůř," zasměje se.

„A chápu tě, když tam nechceš chodit, tak rozhodně nemusíš, na nějakej ples všem kašlu, chci, abys byl v pohodě," usměju se. Nemůžu uvěřit, že se mnou Ashtonův táta smlouval. Nevím, co si od toho sliboval, ale já nechci, aby se Ashton cítil špatně, nebo aby musel chodit na ten oběd. Ani ten blbej ples mi za to nestojí.

„Počkej, jakej ples?" Zamračí se.

„No, že prý když tě přivedu na ten oběd, tak mi dovolí jít na ten ples, ale to neudělám ani náhodou." Zavrtím hlavou.

„To je takovej čůrák." Zavrčí a odšoupne od sebe prázdný talíř.

„No, nechceš už vyrazit?" Zeptám se.

„Jo." Přikývne a zvedne se a tak se zvednu taky.

„Počkej, zaplatím za sebe," řeknu, a když se chystám jít svou porci jídla zaplatit, tak mě Ashton chytí za ruku.

„Nemusíš, zaplatil jsem to," usměje se na mě, ale já se zamračím. Nesnáším, když za mě něco někdo platí, přímo to nenávidím.

„To je od tebe vážně milé, Ashi. Jenomže nesnáším, když za mě někdo něco platí, takže ti ty peníze teď-"

„Buď ticho a pojď." Skočí mi do řeči a odtáhne mě z restaurace ven.

„Jak myslíš, ale zvu tě třeba na kávu a platím já!" Vztyčím ukazováček načež se Ashton zasměje a proplete si se mnou prsty. No, teď je na řadě ale něco mnohem těžšího a to je - koupit něco Tori k jejím narozkám a já vůbec nevím, co mám koupit. Možná nějaké líčení i když to je hodně blbé. Ah, to je tak těžké.

„Co má Tori ráda?" Zeptám se a Ashton se uchechtne.

„Tak to vůbec nevím." Směje se.

„Vždyť je to tvá kamarádka. Ashtone, no tak, já ji neznám. Neříkala ti třeba o něčem co se jí líbí?"

„Mám pocit, že něco předtím říkala o těchhle šatech, které si nemůže dovolit." Ukáže do výlohy na nádherné šaty, které jsou černé upnuté koktejlové šaty. Vypadají zatraceně úžasně.

„Skvělé! Ty šaty beru!" Zvolám nadšeně a táhnu Ashtona do obchodu.

„Hej, vždyť budou drahý," řekne Ashton.

„Prosímtě," uchechtnu se a vstoupím i s Ashtonem do oného obchodu a hned zamířím k celkem mile vypadajícímu muži, který stojí za pultem s kasou. „Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli bych mohla dostat tyhle šaty," pousměju se a ukážu do výlohy na ony šaty.

Muž se podívá tím směrem a doširoka se usměje. „Správná volba, slečno. Už je máme poslední." Podívá se na mě s úsměvem a poté se podívá na Ashtona, kterého přejede znechuceným pohledem načež se narovnám a stisknu Ashtonovi ruku. Proč se na něj všichni tak dívají? No tak má tetování, to je toho. Je to jeho věc zatraceně. Tohle mě dokáže tak naštvat.

„Ehm..debil." Pošeptá mi Ashton do ucha, když muž přejde k výloze a ony šaty sundá. Podívám se na Ashe a zasměju se jeho poznámce.

„50 dolarů," vyřkne cenu a Ashton se na mě podívá.

„Tess, to je moc, nemyslíš?"

„Možná, že jo, když ji ani neznám." Zauvažuju. Ale co jiného jí koupím? „Co když se urazí?" Povzdechnu si.

„Neurazí, bude nadšená, ale pořád si myslím, že je to moc." Zavrtí hlavou.

„Zabalte je." Kývnu na muže, který se na mě netrpělivě dívá. Jo, možná je to moc, ale nemám moc na výběr, navíc sám Ashton řekl, že nemá ani ponětí, co má ráda. Alespoň jí udělám radost z čehož budu mít radost i já, jen aby jí šaty byly, budu doufat, že jo. Vyndám si z peněženky svou kreditku a přiložím ji k přístroji, který pípne a tak kartu zandám zpátky do peněženky a muž za pultem mi dá tašku, ve které jsou šaty a účtenku.

„Díky moc," usměju se a s Ashtonem odejdeme. Skvělé, takže mám tohle za sebou, teď ještě vymyslet, co si večer obleču k mé matce.

„Jsi blázen." Zakroutí hlavou.

„Já vím, doufám, že večeře skončí nějak dřív, abychom stihli tu párty než se Tori pořádně opije."

♦♦♦

Stojím před svou skříní a zírám do ní už nejméně půl hodiny. Vždyť já vůbec nevím, co si mám obléct. Nakonec si vyberu černé šaty s rukávy až k loktům. Jsou volnější takže se nebudu cítit nepohodlně a ke konci jsou zvláštně střižené a jsou do půlky stehen. Vezmu si kozačky nad kolena na menším podpatku a celé to doladím dlouhým náhrdelníkem.

Dojdu do koupelny, kde se rychle nalíčím. Pro dnešek zvolím linky na horní víčka a na dolní víčka. Vlasy si nakulmuji a poté se na sebe podívám a usměju se. Tohle by šlo, doufám, že matka nebude mít nějaké kecy jako ona mívá. Vyjdu z koupelny a pohladím Thea po zádech, který se na mě s mňouknutím podívá.

„Budeš tu zase sám, viď?" Podrbu ho pod krkem a povzdechnu si. Možná bych mu mohla pořídit nějakého kamaráda. No, uvidíme.

Popadnu černou kabelku se střapci do které si hodím mobil, peněženku a vyjdu z bytu, který zamknu. Klíče od bytu si hodím do kabelky, kterou si dám přes rameno. Dárek pro Tori mám v Ashtonově autě. Pořád nevím, jestli ji ty šaty neurazí, nebo jestli je už nemá. Doufám, že ne a že bude nadšená, jak říkal Ashton.

Zaklepu na Ashtonovi dveře a zanedlouho se otevřou a já se trhavě nadechnu, když se přede mnou ukáže v černých upnutých džínech s díry na kolenou, v bílé košili, kterou má v půlce rozepnutou a tak mu vykukují jeho boží tetování na krku a na hrudi. Přes košili má černé sako s vyhrnutými rukávy k loktům a tak mu jsou samozřejmě vidět jeho potetované ruce. Vlasy má rozcuchané a vypadá tak zatraceně sexy.

„Páni, vypadáš úžasně," vydechnu.

„Sakra, vypadáš sexy," vydechne a zatřepe hlavou. „Hned bych tě-"

„Shh, ale děkuju." Umlčím ho, čímž ho rozesměju. Ashton zavře dveře od svého bytu, které zamkne a oba se vydáme do výtahu.

„Jsi připravený na debilní kecy mé skvělé maminky?" Zeptám se Ashtona, když vystupujeme z výtahu.

„Snad není tak hrozná, ne?" Chytí mě kolem pasu.

„Sám ses mohl přesvědčit jaká ona je."

„To je pravda," povzdechne a odemkne své auto, do kterého nastoupíme a vyjedeme na cestu k domu mých rodičů.

Já jen doufám, že ta Chrisova přítelkyně není nijak namyšlená, nebo tak něco, ale podle těch fotek, co mi matka ukazovala, tak vypadala celkem mile, jenomže co já můžu vědět jaká ona je. Taktéž doufám, že Chrise nějak nezmění.

Ashton po nějaké době ticha v autě zastaví před domem mých rodičů a já se zhluboka nadechnu. Pokud to dneska zvládnu bez slz, tak to půjdu snad zapít. Vydechnu všechen vzduch z plic a vystoupím z auta, počkám až vystoupí i Ashton a poté se spolu vydáme k hlavním dveřím a já zazvoním. Jedno vím určitě; tohle bude ještě hodně dlouhý den.

Dveře se otevřou a v nich stojí kdo jiný než táta. Vypadá vážně strašně. Jo, měla bych říct, že vypadá dobře, nebo tak, ale vždyť to sakra není pravda. Má strašné pytle pod očima, strniště na tváři a celkově vypadá úplně zničeně. Já říkala, že ho matka jednou zničí. Slzy mě zaštípou v očích, když se jeho oči rozzáří a jeho úsměv se zvětší, když se na nás podívá.

„Ahoj taťko," usměju se od ucha k uchu a vlepím mu pusu na tvář.

„Tess." Usměv mi opětuje. „Ahoj." Cvrnkne mě do nosu nadčímž se zasměju.

„Takže, tati, určitě si Ashtona pamatuješ," povím a ukážu na Ashtona, který k tátovi natáhne ruku.

„Dobrý večer, pane." Pozdraví tátu. Co mě vážně těší je to, že táta se na něj nedívá jako na odpad nebo znechuceně. Dívá se na něj úplně normálně a mám pocit, že je radši, že je tu se mnou Ashton a né Austin. Přeci jen ho neměl rád a myslím, že s Ashtonem si sedne.

„Ahoj Ashtone." Pozdraví ho a potřese si s ním rukou. „Oh, a říkej mi Harry." Zasměje se táta a odstoupí od dveří aby nás pustil dál.

„Pokusím se." Uchechtne se Ash.

Tak mám pocit, že ti dva jsou v pohodě, ale co máma? Když se tady ukázal tenkrát na ten oběd, tak ho máma vzala, ale jenom proto, že ho pozval Chris a že je to Chrisův kamarád. Ale těd se tu s ním ukážu já a vím, že se na nás oba bude dívat hnusně. I když předtím v té budově se na nás tak nedívala, ale má matka není normální člověk. Je hnusné, že to říkám, ale je to tak.

Dojdeme do jídelny, kde už sedí u stolu Chris společně s jeho přítelkyní. Myslím, že se jmenuje Mia, ale nejsem si jistá, jak ji matka tehdy jmenovala. Nejvíc mě však zaráží, že u stolu sedí i má babička z matčiny strany a dědeček z taťkovi strany. Babička je stejná jako máma, a dědeček je..No dejme tomu, že se moc nebaví. Vážně se dnešního večera bojím.

„Ahoj rodino." Pozdravím je všechny za což si vysloužím babičky pohoršený pohled. Nebudu je tu přeci zdravit po jednom. „Mami." Kývnu na blonďatou ženu s přísným výrazem, když vejde do jídelny s miskou, kterou položí na stůl.

„Dobrý večer." Pozdraví Ashton a já ho chytím za ruku a propletu si s ním prsty. Ničí mě, že nám ještě nikdo neodpověděl a že tu oba stojíme jako idioti a zíráme na ně a oni zase na nás. Mám chuť odejít.

„Ahoj, ty musíš být Theresa, mladší sestra Chrise, že?" Nakonec se ujme slova dívka sedící vedle mého bratra, který zírá na naše propletené prsty s Ashtonem. Zřejmě mám co vysvětlovat.

„Jop.." Odmlčím se, když matka zavrčí. „Ano, a ty jsi Mia, přítelkyně mého bráchy, že?" Uchechtnu se.

„Snoubenka." Zdvihne levou ruku a ukáže mi prsten na jejím prsteníčku. Wow. Znají se pár měsíců a už jsou zasnoubení? Čím bráchu tak oslovila? Tohle není Chris. Tohle musí být z hlavy naší matky, protože vím, že se Chris nechtěl ženit. Je možné, že změnil názor, ale znám svého bráchu moc dobře.

„Oh, gratuluji." Usměju se a zatáhnu Ashtona ke stolu. Posadím se naproti Mie vedle pravice mého táty, Ashton si sedne vedle mě naproti mého bráchy.

„Děkujeme." Konečně Chris promluví. Ovšem neříká to nijak zaujatě nebo že by byl nějak extra nadšený. On je nešťastný.

„Tak dobrou chuť." Zvolá táta a začne si nandavat na talíř porci rýže a tak ho všichni napodobíme. U stolu panuje opravdu hodně hustá a divná atmosféra.

„Tak, Thereso, proč ses odstěhovala?" Zeptá se babička.

„Protože tam, kde bydlím, to je blíž ke škole." Vyznělo to spíš jako řečnická otázka, ale přeci nemůžu říct, že to bylo kvůli matce.

„Vy spolu chodíte?" Zeptá se najednou Mia a nemůžu si nevšimnout, že matka přestala jíst a podívala se na mě stejně jako Chris a babička, ale její pohled mi přímo vypaluje díru do hlavy.

„Myslím, že na tuhle otázku je ještě brzy." Nejistě se usměju. Vždyť já sama ani nevím, jestli mezi námi něco je. Jenomže Ashton není na vztahy, vždyť on je jen na úlety na jednu noc. Ashton mi pod stolem stiskne stehno nadčímž mi ihned vyskočí husí kůže, ale uklidní mě to. Zvláštní.

„Tak, Ashtone, kam se chystáš na vysokou školu?" Zeptá se matka a já protočím očima.

„Ještě nevím, madam." Pokrčí rameny. „Ale přemýšlel jsem o Oxfordu nebo AIH v Sydney." Páni. Já nevěděla, že chce jít na vysokou školu a ještě tak daleko, ale přeju mu, aby mu to vyšlo. Jen mě mrzí, že po dodělání střední se naše cesty rozdělí.

„Slyšela jsem, že je těžké se na AIH dostat. Studuje tam maximálně tak pětset žáků," poví najednou Mia a Ashton se na ni podívá.

„Chci to alespoň zkusit a když se nedostanu na AIH ani na Oxford, tak to o rok asi odložím." Pokrčí rameny. Jsem jím tak překvapená. Kolik věcí ještě o něm nevím? Zatraceně hodně, vždyť my o sobě skoro nic nevíme.

„Držím ti palce." Věnuje mu zářivý úsměv a kdyby to byla Nancy, tak už je dávno po ní, ale je to snoubenka mého bratra. „A co ty?" Podívá se na mě a já pokrčím rameny.

„Harvard." Povzdechnu. „Radši bych šla ale na Yale." Rozhodně bych šla raději na Yale jelikož Harvard máme v rodině, každá žena z naší rodiny z máminy strany studovala na Harvardu, ale já tam nechci být z povinnosti, ale z vlastní vůle a to na Harvardu rozhodně nebudu.

„O tom jsme mluvily!" Štěkne máma a já poraženě sklopím pohled na svůj talíř. Jak jí můžu vzdorovat? Nechápu ji, ona o mě nemá zájem, ale chce, abych ji za každou cenu následovala v jejích stopách. No to určitě. Nechci být jako ona.

„Myslím, že si sama může vybrat školu jakou chce." Zastane se mě Ashton za což si vyslouží nenávistný pohled mé skvělé matky.

„To je dobrý, Ashi." Položím mu ruku na rameno. „A kdy máte svatbu?" Změním rychle téma a otočím se na Miu.

„Líbila by se mi svatba teď o Vánocích ale já raději počkám. Takže svatbu budeme mít v létě." Usmívá se.

„V létě je to nejlepší, máš tolik možností jak na výběr šatů, tak i místa nebo můžete mít klidně svatbu někde na pláži." Rozesní se matka a já potlačuji potřebu protočit očima.

„No ano.." Tady je přestanu poslouchat a podívám se na bráchu, který se dívá na Ashtona, který se baví s mým tátou a dědečkem.

„Prý jsi vyhrál zápas." Začnu. Mrzí mě, že už nemáme s Chrisem ten sourozenecký vztah jako předtím. Vždyť já se ho bojím na něco zeptat, aby na mě náhodou nevyjel.

„Jo." Odpoví mi a pokrčí rameny. Tohle se mi zatraceně nelíbí.

„...a tak jsem mu řekl, že to nepřipadá v úvahu." U stolu se ozve smích mého táty, dědečka a Ashtona, což mě nutí se usmívat.

„Omluvte mě na chvilku," řekne Chris a vstane od stolu. Něco se děje, zatraceně s ním není něco v pořádku a já musím zjistit, o co tady jde.

♦♦♦

Konečně po několika dnech jsem tu s další kapitolou. Omlouvám se, že dlouho žádná nevyšla, měla jsem toho celkem hodně, když budou ty Vánoce a pořád nemám koupené dárky z čehož mám stres jako něco takže nemám ani na psaní náladu, z čehož mám stres ještě větší:D:/ Je to všechno teď tak šílené.. Do školy jdu naposledy ve středu takže pokud budu mít čas tak bych napsala další kapitolu a vydala ji na Štědrý den, budu se vážně snažit, aby mi to vyšlo😇 Ale napadlo mě, že bych mohla udělat Character ask takže pokud máte nějaké otázky na různé postavy nebo i na mě tak se můžete ptát, můžete se klidně ptát víc postav najednou:)

Tak se mějte krásně❤❤

S láskou a tak podobně vaše Carrie ❤❤

Btw; Omluvte prosím chyby.

Continue Reading

You'll Also Like

8.6K 1K 22
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.
7.8K 544 86
Harryho najde v domě hrubých příbuzných nečekaný člověk. A to Lucius Malfoy který chce dopátrat, co se děje v místě, kde je sedmileté Harry Potter a...
35.7K 1.4K 48
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
11.4K 743 28
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...