The Boy || Ashton Irwin

By Carrie127

807K 27.7K 957

>> Probíhá korekce << Celou dobu to jen hrál, že ano? Nikdy jsem ho doopravdy nezajímala. Chci vrátit všechen... More

Trailer
⚜️ Chapter 1
⚜️ Chapter 2
⚜️ Chapter 3
⚜️ Chapter 4
⚜️ Chapter 5
⚜️ Chapter 6
⚜️ Chapter 7
⚜️ Chapter 8
⚜️ Chapter 9
⚜️ Chapter 10
⚜️ Chapter 11
⚜️ Chapter 12
⚜️ Chapter 13
⚜️ Chapter 14
⚜️ Chapter 15
⚜️ Chapter 16
⚜️ Chapter 17
⚜️ Chapter 18
⚜️ Chapter 19
⚜️ Chapter 20
⚜️ Chapter 21
⚜️ Chapter 22
⚜️ Chapter 23
⚜️ Chapter 24
⚜️ Chapter 25
⚜️ Chapter 26
⚜️ Chapter 27
⚜️ Chapter 28
⚜️ Chapter 29
⚜️Chapter 30
⚜️ Chapter 31
⚜️ Chapter 32
⚜️ Chapter 33
⚜️ Chapter 35
⚜️ Chapter 36
⚜️ Chapter 37
⚜️ Chapter 38
⚜️ Chapter 39
⚜️ Chapter 40
⚜️ Chapter 41
⚜️ Chapter 42
⚜️ Chapter 43
⚜️ Chapter 44
⚜️ Chapter 45
⚜️ Chapter 46
⚜️ Chapter 47
⚜️ Chapter 48
⚜️ Chapter 49
⚜️ Chapter 50
⚜️ Chapter 51
⚜️ Chapter 52
⚜️ Chapter 53
⚜️ Chapter 54

⚜️ Chapter 34

8.2K 459 37
By Carrie127

Nemůžu uvěřit, že to vážně dělám. Stojím před Ashtonovo bytem a jemně zaťukám na dveře. Dvě hodiny jsem se chystala k tomu, abych se zvedla a došla za Ashtonem. Absolutně nevím, co mu řeknu, měla bych se omluvit? Nebo mu říct, že nechci, aby mi zmizel ze života, protože by mi chyběl? Nevím, já vůbec nevím, co mu řeknu.

Dveře Ashtonova bytu se otevřou a já tak mám skvělý pohled na Ashtona bez trička. Jeho vypracované tělo mu zkrášluje tetování. Nejvíc mě zaujme žena, kterou má vytetovanou na bicepsy. Žena má andělská křídla, dlouhé vlasy a neuvěřitelně smutný pohled. Pod ní je napsán rok narození a smrti. Je to snad Ashtonova matka?

Když si Ashton všimne, že zírám na jeho biceps, tak se nespokojeně zavrtí a přikryje si tetování dlaní druhé ruky, moc si ale nepomůže, protože i tak je vidět její neuvěřitelně smutný pohled. Ihned se podívám Ashtonovi do očí, které má podlité krví a dívá se na mě strašně zvláštním způsobem. Je opilý.

„Co tu chceš?!" Vyprskne na mě. Hlasitě si povzdechnu a podívám se na své boty a následně zase na Ashtona.

„Přišla jsem ti říct, že nechci abys-"

„Nezajímá mě to!" Přeruší mě. „Chtěla jsi, abych ti vypadl ze života a tak jsem to udělal, nechápu, co tu kurva děláš." Mluví kupodivu v klidu.

„Takže to nakonec hodíš na mě?" Zamračím se. „Tys řekl, že mi odejdeš ze života." Založím si ruce na hrudi. Co tu do háje dělám? Měla bych být ráda, že mě nechá být, jenže to já nemůžu, nemůžu být za to ráda.

„Vždyť ty jsi nechtěla-"

Tentokrát ho přeruším polibkem já.

Ashton je chvíli překvapený, ale pak se vzpamatuje a přitáhne si mě blíž k sobě. Vím, že dělám hloupost, ale já měla nutkání ho políbit. Motýlci mě ihned začnou šimrat v břiše a já se do polibku usměju. Tohle je to, co s Austinem nezažívám při žádném polibku, ani při žádném objetí jako pokaždé s Ashtonem.

Ashton se mnou zacouvá do svého bytu a já nohou zavřu dveře o které mě Ashton opře, přímo mě na ně přitiskne. Odtáhne se ode mě, ale zůstává pořád u mě, pohladí mě po tváři a já se pousměju.

„Proč jsi mě políbila?" Zeptá se a podívá se na mé čelo kde mám jizvu po té zasrané bouli.

„Cítila jsem, že to mám udělat," řeknu a podívám se mu do očí. Nikdy jsem tak silnější pocit neměla, skoro bych řekla, že jsem potřebovala cítit jeho rty na těch mých.

„A já cítím něco jiného," zašeptá a já se rozesměju. Ashton se znovu přitiskne svými rty na ty mé, začne rukou putovat z mé tváře přes můj hrudník až k rozepínání mých džín. Džíny mi rychle rozepne a rukou zajede pod mé kalhotky. Přitlačí na prsty a začne dělat na mém nejcitlivějším místě malé kruhy. Zasténám mu do úst nadčímž se Ashton ode mě dotáhne, ale nepřestává dělat malé kruhy na mém citlivém místě.

„Jsi tak vlhká." Olízne si rty a já zakloním hlavu dozadu a přivřu slastně oči, když zavzdychám, tak Ashton ruku z pod mých kalhotek vyndá a já se na něj podívám. „Pojď," usměje se a pomalu se rozejde k sobě do pokoje a tak ho jako omámená následuji.

Vím, jak je to špatný. Vím, co všechno se dneska nejspíš stane, ale momentálně si nic jiného nepřeju. Zatraceně nechápu, kde se to všechno ve mně bere. Stačí jeden dotyk a Ashton mě má v hrsti.

Ashton vejde do svého pokoje a tak ho následuji. Jakmile vejdu do jeho pokoje, tak za mnou zabouchne dveře a znovu mě na ně přitlačí. Uchechtnu se a spojím ruce za jeho krkem.

„Co chceš dělat?" Zeptám se a pozvednu obočí, když se na mě šibalsky usměje.

„Pamatuješ si, jak jsem tě chtěl ochutnat?" Zeptá se a já zalapám po dechu. „Takže pamatuješ, a já tě chci ochutnat právě teď," ušklíbne se a celým tělem se přitiskne na to mé. Jeho pohled je nedočkavý a já se cítím trapně jako ještě nikdy. „Chceš, abych tě ochutnal?" Zeptá se a já protočím očima. Nevím, jaký je to pocit, ale pokud je to stejné jako předtím to, co dělal u něj v obýváku tak ano, chci to.

„Nenuť mě to říkat," zašeptám. Už tak se cítím dost trapně.

„Neboj. Teď tohle sundáme, dobře?" Chytí lem mého trička a já pouze jako omámená přikývnu, Ashton mi sundá tričko a hned se podívá na můj hrudník. Zčervenám a schovám si obličej do dlaní nadčímž Ashton nespokojeně mlaskne. „Nestyď se, ne přede mnou, Tess." Chytne mé zápěstí do svých rukou a dá mi ruce podél těla.

„Dobře," zašeptám.

„Skvělé." Věnuje mi malý polibek na rty a džíny, které už mám rozepnuté mi sundá, džíny mi sklouznou z nohou na zem a já z nich vystoupím a podívám se na Ashtona, který ukáže na postel. „Lehni si, baby," pousměje se a já se vydám k posteli.

„Mám z toho špatný pocit." Podívám se na Ashtona, který se zamračí a přejde ke mně. Není to úplně špatný pocit, ale hodně zvláštní, možná něco jako, že nevím, do čeho to sakra jdu, ale zároveň mám pocit, že je to v pohodě. Můžu vůbec Ashtonovi věřit?

„Tess, pokud si nejsi jistá -"

„Ale já si jsem jistá, jen jsem nikdy nic takového nezažila.." Odmlčím se. Jsem si jistá tím, co právě teď cítím a já vím, že to, co chce Ashton dělat chci taky, jen z toho mám strach.

„Věříš mi?" Zeptá se a zahákne prsty o lem mých kalhotek.

„Věřím." Na sucho polknu. Snad ještě nikdy jsem nebyla tak nervózní.

„Dobře," usměje se a kalhotky mi sundá. „Lehni si a roztáhni nohy, baby," řekne mi a já udělám tak, jak mi řekl. Nevědomost, jak se budu cítit, mě doslova dohání k šílenství. Ashton se hned vyhoupne nade mě, políbí mě na rty a poté se posune trochu níž a políbí mě pod pupík. Jazykem sjede až k mému centru a já vykřiknu slastí. Jeho prsty mě společně s jeho jazykem začnou hladit na mém citlivém bodu a já zabořím hlavu do polštářů, přivřu oči a zavzdychám.

„Ashi," zavzdychám, když začne kolem mého bodu kroužit jazykem. Moje prsty hned najdou jeho vlasy a jednou rukou si přikryju ústa, abych nezačala křičet jeho jméno. Sousedi by asi nebyli rádi.

„Tu ruku dej pryč," ozve se Ashton a já se na něj podívám. Dívá se na mě zezdola a vypadá tak neuvěřitelně sexy. Zmůžu se pouze jen na slabé přikývnutí a ruku z mých úst sundám. Ashton se spokojeně usměje a znovu se dotkne špičkou jazyka mého citlivého bodu. Zavzdychám a trochu se pohnu, ale Ashton mě hned chytne za boky. Něco zamumlá, ale nerozumím mu a ani jsem ho moc neposlouchala. To, co právě zažívám je tak špatný, ale zároveň tak úžasný.

„Ah Ashtone," zakřičím jeho jméno, moje nohy ztuhnou a já cítím, že se každou chvíli dostaví můj orgasmus. Hlavu zaryju do polštáře a skousnu si ret, abych nekřičela, když se dostaví můj vrchol. Zasténám a snažím se popadnout dech. Z toho euforického stavu jsem ani nezaznamenala, že si Ashton lehl ke mně.

„Mohl bych poslouchat pořád jak křičíš moje jméno, když ti dělám dobře," poví a já na něj otočím hlavu. Pozoruji ho, jak má založené ruce za hlavou a dívá se do bílého stropu.

„Ale sousedům by se to asi nelíbilo," uchechtnu se a když se chci zvednout tak mě Ashton strhne k sobě a já si tak položím hlavu na jeho hruď a on mě přikryje dekou. Nikdy jsem si nemyslela, že něco takového může být tak zatraceně dobré.

„A já na sousedy seru," zasměje se a já se usměju. Mohla bych poslouchat pořád dokola to, jak se Ashton směje. Je to u něj neobvyklé, ale zároveň strašně roztomilé. Myslela jsem, že bude nejlepší, držet se od něj dál, ale ono to nejde.

„Ashtone?" Oslovím ho po dlouhé době ticha.

„Ano, Tess?" Pohladí mě po ruce.

„Proč jsi mi chtěl odejít ze života?" Zvednu k němu hlavu. Potřebuji to vědět a popřípadě mu to i vymluvit, nemůžu ho ztratit i když ho tak moc nesnáším.

„Nasrala si mě, Tesso. Pořád nemůžu pochopit jak je sakra možný, že jsi mu dala šanci." Zakroutí hlavou. „Chápu, že ses do něj zamilovala, ale kurva pořád nechápu, jak jsi mu mohla jen tak odpustit." Prohrábne si vlasy.

„Já nevím, Ashi. Měla jsem pocit, že bych mu další šanci měla dát, ale teď si tím nějak nejsem jistá, protože se mi od rána neozval." Pokrčím rameny. Absolutně nevím, co si mám o tom myslet. Podvádí mě teď s někým? Těžko říct, ale já ho před chvílí vlastně podvedla. Bože, já jsem strašný člověk. Jak se mu teď podívám do očí bez špatného svědomí?

„Měla bys pochopit, že je to kokot, ale teď se o něm nechci bavit," řekne a znovu se podívá vzhůru na bílý strop. „Víš na co se těším?" Ušklíbne se a já se taktéž začnu dívat na bílý strop.

„No to nevím," pousměju se a začnu mu malovat různé obrazce na jeho hruď. Jak je možné, že se s Ashtonem nestydím, ale s Austinem ano? Proč se s Ashtonem cítím líp?

„Na doučování," pošeptá mi do ucha. „Pokud tohle budeme dělat pokaždé, když budeme mít doučování, tak se tu literatura snad nikdy nenaučí," zasměje se a já s ním.

Mám tyhle chvilky, co je Ashton v pohodě, ráda.

***

Napřed se chci strašně moc omluvit, že týden opět nic nevyšlo. Každý den jsem něco napsala a dneska jsem se kousla a konečně to dopsala, jsem na sebe tak pyšná😂 Doufám, že další část se mi podaří napsat co nejdřív, chtěla bych ji napsat a vydat zítra jenže jdu zítra přes oběd do práce a na večer taky takže nevím, jestli něco napíšu, ale budu se snažit. V neděli snad nikam nejdu tak se budu snažit vám další část napsat a samozřejmě i vydat v neděli, ale nic neslibuju, přeci jen mě znáte😅 Další týden konečně nemám teorii ale praxi takže bych mohla vydat alespoň dvě části, ale kdo ví.😄

Tak snad se vám dnešní úchylná část líbila😄

The Boy už má 20 K přečtení za což vám strašně moc děkuji! Je to tak strašně super a vy všichni jste strašně moc super! Takže ještě jednou moc moc moc děkuji!!❤❤

S láskou a tak podobně vaše Carrie❤❤

Btw; Omluvte prosím chyby.

Continue Reading

You'll Also Like

887 116 24
Pod tíhou všech těch hadrů, šperků, blesků fotoaparátů tam někde hluboko na dně jsem já. Titulky nejsledovanějších časopisů a internetových stránek...
717 108 40
Ještě v den Aegonovi korunovace, hned po tom co se o tom dozvěděl, Daemon unesl Aemonda a vzal ho na Dračí kámen. Aemond se stal jeho cílem protože b...
58.3K 3K 108
jmenuju se Kathrine Natasha Stark, ale nikdo neví že jsem Tonyho dcera, chodím na Midtown School of Science and Technology. A čirou náhodou nejsem ja...
4.2K 265 30
aneb příběh ve kterém se sestra jednoho ze stoupajících labelu náhodně seznámí s nik tendem dominik citta x oc milion+...