The Boy || Ashton Irwin

By Carrie127

807K 27.7K 957

>> Probíhá korekce << Celou dobu to jen hrál, že ano? Nikdy jsem ho doopravdy nezajímala. Chci vrátit všechen... More

Trailer
⚜️ Chapter 1
⚜️ Chapter 2
⚜️ Chapter 3
⚜️ Chapter 4
⚜️ Chapter 5
⚜️ Chapter 6
⚜️ Chapter 7
⚜️ Chapter 8
⚜️ Chapter 9
⚜️ Chapter 10
⚜️ Chapter 11
⚜️ Chapter 12
⚜️ Chapter 14
⚜️ Chapter 15
⚜️ Chapter 16
⚜️ Chapter 17
⚜️ Chapter 18
⚜️ Chapter 19
⚜️ Chapter 20
⚜️ Chapter 21
⚜️ Chapter 22
⚜️ Chapter 23
⚜️ Chapter 24
⚜️ Chapter 25
⚜️ Chapter 26
⚜️ Chapter 27
⚜️ Chapter 28
⚜️ Chapter 29
⚜️Chapter 30
⚜️ Chapter 31
⚜️ Chapter 32
⚜️ Chapter 33
⚜️ Chapter 34
⚜️ Chapter 35
⚜️ Chapter 36
⚜️ Chapter 37
⚜️ Chapter 38
⚜️ Chapter 39
⚜️ Chapter 40
⚜️ Chapter 41
⚜️ Chapter 42
⚜️ Chapter 43
⚜️ Chapter 44
⚜️ Chapter 45
⚜️ Chapter 46
⚜️ Chapter 47
⚜️ Chapter 48
⚜️ Chapter 49
⚜️ Chapter 50
⚜️ Chapter 51
⚜️ Chapter 52
⚜️ Chapter 53
⚜️ Chapter 54

⚜️ Chapter 13

10.2K 550 7
By Carrie127

Sedím u Ashtona na gauči kde jsem strávila páteční noc. Pořád nemůžu zapomenout na to, jak mě objal a jak se mnou zůstal celou noc. Tenhle kluk je opravdu hodně zvláštní. Ashton něco hledá u něj v pokoji, doufám, že hledá učebnice. Kdyby Chris zjistil, že jsem u Ashtona opět sama, tak by mě zabil, dostala jsem předtím od něj pěkně vynadáno, že prý pokud se tu ukážu ještě jednou, tak dostanu přes hubu, což se mi samozřejmě nelíbilo a spustila jsem na něj. Já ho chápu, že se o mě bojí, ale není mi pět a dokážu se o sebe postarat sama. Už nejsem ta malá holčička což zřejmě nedokáže pochopit.

Když konečně Ashton přijde, tak si sedne vedle mě a hodí na stůl učebnici matematiky a sešit. Opře se o opěrku gauče a zapálí si cigaretu. Jak tu může kouřit? Nechápu. Vyndám si z tašky sešit a svůj notebook kde mám všechno ohledně literatury.

„Takže, začneme u tebe nebo u mě?" Natočím se na něj.

„Jsi tak zvrácená, Tesso." Ušklíbne se a foukne mi do obličeje kouř nadčímž se okamžitě rozkašlu.

„Kdyby náhodou tak jsem myslela literaturu a matematiku." Převrátím očima a znovu si odkašlu.

„Jasně," uchechtne se a půlku cigarety típne do popelníku.

Otevřu notebook a hned ho zapnu, mezitím, co se zapíná, se podívám na Ashton, jak listuje v učebnici na matematiku. Mám divný pocit, že se něco stane. Nejradši bych pobrala těch pár svých věcí a utekla odtud klidně i s křikem.

„Začneme s literaturou?" zeptá se otráveně a zapálí si další cigaretu.

„Klidně." Pokrčím rameny a notebook dám doprostřed stolu. „V čem plaveš?" zeptám se.

„Momentálně nechápu Shakespeara." Protočí očima a típne již dokouřenou cigaretu, kterou si sotva před minutou zapálil.

„Okay," řeknu zamyšleně a najdu složku s názvem William Shakespeare a hned mi vyjedou mé poznámky.

„William Shakespeare byl anglický renesanční básník a dramatik," Přečte a převrátí očima. „Tak tohle vím taky."

„Tak schválně, víš kde se narodil?" Pozvednu obočí.

„Co já kurva vím, těžko si pamatuju kde jsem se narodil já a ještě abych věděl kde se narodil on." Podívá se na mě s otráveným pohledem.

„Bože." Zaúpím a ukážu na obrazovku notebooku. „Narodil se-"

„Dotýkala ses někdy sama sebe?" Skočí mi do řeči.

„Cože?!" Vyjíknu, ruku stáhnu zpátky k sobě a podívám se na Ashton, který se na mě šklebí. To si dělá srandu? Jak se mě může zeptat na tohle? Nejdřív v pokoji se mě zeptá jestli jsem panna a teď se ptá na tohle, ten kluk se toho vážně nebojí. Cítím se tak strašně trapně, nikdy jsem o ničem takovém s nikým nemluvila a poslední, co chci je, abych se o tom bavila s ním.

„Jestli sis někdy udělala dobře?" Pozvedne obočí a já hlasitě polknu.

„Co to má společného s literaturou?" Zamračím se. Tohle přeci nemůže myslet vážně. Nechápu, proč mi dává tak osobní otázky.

„No tak, Tesso. Odpověz mi." Popíchne mě a zaklapne můj notebook.

„Máme se učit." Znovu se zamračím a založím si ruce na hrudi. Pokud si myslí, že s ním budu spát nebo s ním budu cokoliv mít, tak se pěkně plete, chlapeček.

„To klidně počká." Mrkne na mě.

„O co ti jde?" zeptám se. Nejdřív mě nenáviděl, první den, co nastoupil do naší školy, mě málem sežral a když jsem ho potkala u Michiganského jezera, tak mi řekl, že mě nenávidí a najednou chce se mnou spát. Ten kluk je vážně zvláštní, nerozumí si.

„Není to snad jasné?" zašeptá blízko mého ucha a políbí mě na krk, což způsobí, že mi po celém těle vyskočí husí kůže. „Ty mě možná nechceš, ale tvoje tělo říká něco jiného." Znovu mi zašeptá do ucha a já mám pocit, že kdybych neseděl, tak se složím na zem. „Prostě mě nech udělat ti dobře." Povalí mě na pohovku a nahne se nade mě.

Cítím se strašně zvláštně, nikdy jsem se necítila tak, jako se cítím s Ashtonem. Chvíli se cítím naštvaně potom trapně a pak taky jinak jako ještě nikdy předtím, nevím, jak ten pocit popsat. Ani nevím, jestli ho chci nechat, aby mi udělal dobře.

„Bude se ti to líbit," řekne a rozepne mi džíny, které mi začne stahovat dolů. Když se mu to povede, tak mé džíny letí někam na druhou stranu obývacího pokoje. Vážně ho to nechám udělat?

„Počkej!" vyhrknu a posadím se. Ashton se na mě zmateně podívá a tak sklopím pohled. „Mám.. mám strach." Zašeptám. Nikdy jsem nic takového nedělala a ani nezažila, bojím se, nevím, jestli to bude bolet a ani nevím, jestli mu můžu věřit, že mi nijak neublíží. Před několika dny mě Austin malém znásilnil z čehož jsem pořád špatná a teď tady mám mít něco s Ashtonem? Co se to se mnou děje?

„Tess, podívej se na mě." Nařídí mi Ashton, ale já se k tomu nemám, nemůžu se mu podívat do očí. Ashton si povzdechne a zvedne mi palcem bradu. „Neboj se," řekne a přitiskne své rty na ty mé.

Okamžitě ve mně vybuchne ohňostroj v podobě šimrajících motýlků. Spojím ruce za jeho krkem a pošoupnu se blíž k němu, polibek je plný chtíče. Tohle jsem s Austinem nikdy nezažila. Tenhle polibek je plný vášně a chtíče mezitímco s Austinem to byl jen ten chtíč, ale jen z jeho strany, těžko se to vysvětluje.

Ashton mi sundá tričko, které letí někam na zem. Když mě povalí zpátky na pohovku, tak se ode mě odtáhne a já si hned rukama zakryju tělo.

„Nezakrývej se, Tess." Vydechne a ruce z mého tělo dá vedle mých boků. „Nikdy se nezakrývej, nemáš se za co stydět."

Byl určitě s více holkama, které byly hezčí než já, tak proč to říká? Rozhodně něco takového dělal s víc zkušenější holkou než jsem já, tak proč si sakra vybral mě? Ashton najednou zase spojí naše rty v jedny, hned s ním spolupracuji, můj mozek mi říká ať to nedělám, jenže ono tomu zabránit nejde. Ucítím, jak jeho ruka cestuje po mém těle a pak ucítím jeho ruku na mém břiše. Najednou, bez toho aniž by mě upozornil, zajede rukou pod mé kalhotky a začne prsty na mém citlivém místě kroužit. Vážně tohle děláme?

„Dělá ti to dobře?" zeptá se mezi polibky.

„Ashton," zavzdychám. Myslím, že mu to jako odpověď stačí.

„Jsi tak vlhká," Zašeptá, jeho prsty se pořád pohybují na mém citlivém místě. „Tak kurevsky vlhká." Zavzdychám, když tahle jeho slova opustí jeho ústa. Proč tyhle nevhodné slova působí tak sexy?

„Bože." Prohnu se v zádech, když cítím pocit, který je pro mě naprosto nový. Cítím v podbřišku zvláštní pocit, který je naprosté blaho, oční víčka semknu pevně k sobě a slastně vydechnu.

„To je ono, Tess, udělej se pro mě." Řekne a já nad sebou ztrácím kontrolu. Nepřestává prsty pohybovat, spíš naopak ještě zrychlí.

„Ashtone," vydechnu, mé nohy se začnou třepat a celé mé tělo zaplaví nepopsatelný pocit, cítím se tak uvolněná. Ashton vyndá ruku z pod mých kalhotek a položí mi ji na břicho.

„Tak, jaké to bylo?" Zeptá se s šibalským úsměvem.

„Bylo..bylo to.." Odmlčím se, hlas se mi třepe a cítím se snad jako ještě nikdy v mém krátkém životě, v dobrým slova smyslu.

„Kurevsky dobrý?" Pozvedne obočí a zvedne se.

„Jo," vydechnu a ještě chvíli zůstanu ležet. Konečně se vzpamatuju a sednu si, podívám se na Ashton, který se na mě pousměje. Podá mi mé džíny a tričko. „Děkuju." Poděkuju a rychle si přes sebe přetáhnu své tričko a obleču si v rekordním čase džíny.

„Ani nevíš, jak rád bych tě ošukal, ale ještě si počkám." Zachraptí a otevře můj notebook, který se rozsvítí.

„C-co?" zeptám se překvapeně a možná kapku vyděšeně.

„Že bych tě-"

„Já tě slyšela." Skočím mu do řeči, nadčímž se Ashton zasměje, prohrábnu si vlasy, které mi pořád lezou do obličeje a na chvíli si položím obličej do dlaní.

Nemůžu uvěřit, že se to vážně stalo. Tyhle věci jsem chtěla prožívat s klukem, do kterého bych byla zamilovaná a on by byl zamilovaný do mě a věděla bych, že je ten pravý a teď jsem jednu z těch věcí prožila s potetovaným, vulgárním klukem který snad ani neví, co je to mít s někým vztah a navíc je to kamarád mého bráchy. Nemůžu dopustit, aby se tohle ještě někdy stalo. Neříkám, že se mi to nelíbilo, líbilo až mě to překvapuje, ale je to špatné, nemůžeme to dělat.

Tak, začíná se to rozjíždět:D Nebudu se k tomu radši ani vyjadřovat:D Jen doufám, že se vám část líbila:)

S láskou a tak podobně Vaše Carrie❤❤

Btw; Omluvte prosím chyby.

Continue Reading

You'll Also Like

58K 3K 107
jmenuju se Kathrine Natasha Stark, ale nikdo neví že jsem Tonyho dcera, chodím na Midtown School of Science and Technology. A čirou náhodou nejsem ja...
52.6K 2.5K 88
Tato kniha bude vyprávět poutavý příběh. Jaký bude život chlapce který přežil, když se jeho opatrovnictví ujme jeho kmotr, který se tentokrát nedosta...
4.2K 845 31
Nadpřirozeno se už přes dvě stě let neskrývá. Mnoho z nich se snaží žít s lidmi v míru. Včetně vlkodlaků. Rodina Hale je stará a silná smečka. Obyvat...
4.9K 416 12
Příběh je rozepsaný ( kapitoly vycházejí obden ). začátek: 31.8.2024 V příběhu se nachází návykové látky a sexuální scénky.