My brother is a superstar (On...

By Cukimuffin

249K 11K 647

Ariana Stylesnek bátyához kell költöznie Londonba. Egy bökkenő van a dologban. Testvére Harry a világ leghíre... More

Bevezető
1. One direction rezidencia
2. Kórház
3. Reggel
4. Első nap a suliban
5. Stúdió
6. Csak egy fénykép lett volna
7. Talán szeretem?
8. Ne hagyjatok itt vele!
9. " Már ez is mászik a húgomra?!"
10. Miért van ez így Zaynnel?
11. Mit tud, amit mi nem?
12. Testvér
13. Vacsi
14. " Én szeretnék egy ilyet!"
15. Fotóalbum
16. Koncert, buli és meglepetések
17. Apácanevelde?!
18." Ez nekem annyit jelent, hogy nem bízik bennem"
19. Kilátás
20. Mióta vannak együtt??
21. "Niall ha megmer...."
22. Utazás
23. Elveszett remények...... vagy még sem?!
24. Újra együtt
25. Pici Lucy
26. Vízesés
27. " Niall ne-ne keresd!"
28. Feltételek
29. Nélküle
30. "Itthon vagyok!"
31. " Ezt tudom a legjobban a világon!"
32. "Kineveted a vőlegényed?"
33. Meglepi rontók
34. "Még a rossz oldalát sem láttam"
35. Helyváltoztatás?!
36. El kéne mennem!?
37. "Szeretlek Niall ezt sose feledd el!"
2. évad ~ 37.
38.
39.
40.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
Epilógus
Hála adás! Köszönet! Búcsú!

41.

2.9K 147 31
By Cukimuffin

Akárhova nézek te jutsz eszembe! És mikor éppen elfelejtenélek, felbukkansz a váratlan semmiben!

Fanny







>Ariana szemszöge<

Eltelt, majdnem egy év és közeledünk a legutolsó állomás felé. London. Hogy félek-e? De még mennyire! Hisz most látom két év után újra a vőlegényemet.

Mans is előbb jön így lesz plusz egy fő társaságom. Elméletileg az ő menedzsere megpróbálja ugyan abba a szállodába elszállásolni. Sajnos a táncosokat -akik velem szoktak fellépni- nem hagyták itt megszállni és szinte a város másik felébe rakták őket.... Velem csak Frankie lesz és remélhetőleg, majd Mans. Még vár ránk egy nap út, de azt, majd túléljük valahogy.

>Niall szemszöge<

Eltelt több, mint fél év! Én pedig még nem láttam Arianat egyszer sem. Egyre többet hozzák össze ezzel a Mans gyerekkel. Én nem akarom, hogy vele legyen! Bár ha boldog vele Ari, akkor el kell fogadnom a tényt! De ha a srác egy aprócskát is megbántja kiherélem és apró miszlikbe szaggatom szét.

Amiről Paul beszélt még régebben -az a koncert- vészesen közeleg. Akárhogy is kérdeztük, nem árult el semmit. Még csak azt sem, hogy milyen színű a haja, vagy hogy hány oktávot tud kiénekelni.... Semmit! Mindig azt mondja, hogy már csak ennyi, meg ennyi hetet kell kibírni és találkozunk vele. De, hogy miért nem árulja el, azt nem tudjuk! A találkozó vele két nap múlva lesz és végre megtudjuk ki is ő és, hogy hogyan néz ki.

~~~~ két nap múlva ~~~~

>Ariana szemszöge<

Hát ez szuper! Mondhatom szuper!

Ma keresett fel Paul, hogy nem szólt a fiúknak, hogy én vagyok az a személy, akivel koncerteznek. Azt beszéltük, hogy nekem háttal kell ülnöm az ajtónak, hogy ne lássanak meg. Szemforgatva, de bele mentem. (Mindenki tudja, hogy utálok az ajtónak háttal ülni! De mindegy most itt lesz a testőröm és még Paul is jön. Nem lesz semmi baj!)

Ma Mans is megérkezik. Tudtommal az én szobám mellé került az övé. Most a szobámban ülök és várom, hogy kopogjanak. Várakozásom nem is tartott olyan sokáig. Negyed órán belül kopogtak is. Elbotorkáltam az ajtóig, de nem a várt személy állt előttem.

-Szia Öcsi!-öleltem meg Frankie-t.

-Szia Húgi!- ölelt vissza.- Jöttem megkérdezni, hogy mennyire izgulsz?- leült az ágyamra, majd én is követtem a tettét.

-Őszintén?- bólintott.- Sokkal jobban, mint valaha életemben!- közel húzott magához és megölelt. Belebújtam a mellkasába és úgy öleltem vissza.

-Ne izgulj! Amúgy meg, nyomozgattam egy kicsit!- kérdőn néztem rá.- Emlékszel mennyire ki voltál akadva, hogy Niall szerinted már nem szeret?- bólintottam. Még most is ki vagyok akadva, de inkább nem mutatom ki.- Na annak néztem utána, hogy tényleg kavart e azokkal a nőkkel akikkel a sajtó összehozta! Érdekel?- nyújtott felém egy borítékot, amit eddig észre sem vettem. Átvettem tőle és kibontogattam.

A boríték tele volt újságcikkekkel, mely Niallről és az újdonsült barátnőjéről voltak. Majd a végén egy lap, melyen Frankie írásával ez állt:

Nyomozásom során kiderítettem, hogy ezek közül egyik állítás sem igaz!

Frankie J. Grande

Hatalmas mosoly terült el az arcomon. Örülök, hogy nem volt senkije. Most ez gonosz volt, de ha tényleg együtt lett volna valakivel abba én bele haltam volna. Nem mintha így nem haltam majdnem bele, de akkor is. Törött szívvel búcsúztam volna el a világtól.

-Ari! Lassan menni kell!- zökkentett ki Frankie a mélázásomból.

-Oké!- felkaptam magamra egy hosszabb pulóvert és a térd alá érő, fehér csizmám.

-Induljunk előbb? Nem kellene sietni!- bólintottam. Magamhoz vettem még a telefonom, majd indultunk is. Elméletileg nagyon közel van a fiúk stúdiója a szállodához, így nem küldtek értünk kocsit.

Talán öt perc alatt ide is értünk a helyszínre. Kicsit idegesen toporzékolok a teremben, hova a fiúk is be fognak lépni negyed óra múlva.

-Ariana! Ne idegeskedj! Ez is egy ugyan olyan beszélgetés lesz, mint Mans-szal!- ohh.. Matt! Ha te azt tudnád, hogy ez nem olyan kapcsolat, mint Mans-szal, akkor megértenél!

Nagy nehezen leültem a helyemre. Én ülök középen, mellettem pedig Frankie és Matt ül.

-Rendben! Itt vagyunk! Kérlek viselkedjetek nyugodtan! Maga az énekesnő is nyugodt, nem szeretni, hogyha felzavarják a nyugalmát!- Paul mondta az ajtó mögül, ami egyet jelentett azzal, hogy itt vannak.

>Niall szemszöge<

Eléggé hamar eltelt ez a két nap is. Végre van valami, amivel elvonhatom a figyelmem Ariról.

Éppenséggel baktatunk fel a lépcsőkön a stúdióba. Paul megáll az egyik tárgyaló ajtaja előtt és felénk fordul.

-Rendben! Itt vagyunk! Kérlek viselkedjetek nyugodtan! Maga az énekesnő is nyugodt, nem szeretni, hogyha felzavarják a nyugalmát!- ha nem szeretni a zűrzavart, akkor hogyan tudja elviselni a koncertet?- Mehetünk?- mind bólintottunk. Paul kinyitotta a terem ajtaját. Nekünk háttal ült egy hosszú barna hajú lány, mellette balra egy szőke hajú srác, akinek a kezét szorongatja, másik oldalán pedig egy barna hajú srác, aki Paullal fog éppen kezet.

Velük szemben volt öt szabad hely. Arra felé vettük az irányt. Én mentem legelöl és a többiek jöttek utánam. Leültünk egy-egy székre. Felnéztem, hogy végre láthassam ki is az, akivel koncertezünk.

Egy pillanatra a levegő is elfelejtettem venni. Pislogtam kettőt, hogy biztosan jól látok-e, de teljesen biztos volt. Ariana ült előttünk teljes nagyságba. Végig nézem a fiúkon, de ők is csak néztek. Nem értettem, hogy Paul miért nem mondta el. Tudja, hogy nekem Ariana a legfontosabb, erre elárul! Hát ez kész, biztos szóvá fogom tenni.

-Kezdjük is el!- szólalt meg a barna hajú, aki Ari jobb oldalán ül.

~~~~

Hazafele menet csak azon járt az agyam, hogy a szőke srác ki lehetett. Volt egy kínosabb eset, mikor Ariana Tesónak szólította a srácot és Harry szólalt meg, hogy tessék. Ahogy láttam a szőkének nem volt meglepő, annál inkább a menedzserének volt. Viszont hogyha a "testvére" Arinak a srác, akkor miért fogta a kézét. Ez nekem így túl sok! És még itt van az a kérdés, hogy Paul miért nem mondta el, hogy vele koncertezünk?

-Megjöttünk!- Lou megrázta a lábam.- Haver minden rendben?- nézett rám aggódó arccal.

-Persze! Minden!- bólogattam.

-Biztos? Hisz a menyasszonyodat most láttad sok idő után újra és még hozzá nem is nagyon érdekeltük!- most újra végig kell gondolnom, hogy tényleg nem is érdekeltük-e. Magától is eljött volna, vagy csak valaki ráerőltette?

-Igen, biztos! Ma mit csinálunk délután?- azt hiszem az lesz a legjobb ha elmegyek hozzá! Vagyis remélem, hogy ez lesz a legjobb. Beszélek Paullal, hogy vigyen el hozzá.

-Szerintem semmit!- vállat vont, majd kiszállt a kocsiból. Én is követtem őt.- De ha elmész oda, arra légy figyelemmel, hogy rég találkoztatok és próbálj erős lenni. De szerintem minden rendben lesz!- bólintottam és bementünk a házba. Honnan tudta, hogy ezt gondoltam? Ennyire átlátható vagyok?

>Ariana szemszöge<

-Eléggé meglepődtek mikor megláttak téged!- állapította meg Frankie míg a szobám ajtaja elé sétáltunk.

-Az nem kifejezés! Sajnáltam Harryt!- őszintén szólva, úgy érzem elárultam! Nagyon rossz volt látni azt az arcát mikor leesett neki, hogy nem neki szóltam. Szerintem el fogok menni hozzájuk. Hiányoznak nagyon! De a legrosszabb, hogy Matt nem tudja, hogy én milyen kapcsolatban vagyok a fiúkkal. Sőt nem tudhatja meg, hogy ott voltam. Hogy miért? Mert szigorúan tilos kilépnem a szálloda küszöbét, mert egy elvesznék (ja, persze....), kettő letámadnának a rajongók és nekik nem egy törött kezű / lábú énekesnő kell.... Kész röhej! Persze a többi megállóhelyen ide-oda bóklászhattam kedvemre, csak itt nem!

Lassan és komótosan kinyitottam az ajtót. Az ágyhoz mentem és direkt ráestem. Miért is mentem el Londonból? Persze mikor ezt a kérdést felteszem eszembe ugranak azok a képek, mikor koncertezek, vagy mikor stúdiózom.

-Ari jött egy vendéged!- szólt Frankie az ajtóból. Felnéztem ki az, majd szélsebesen felugrottam az ágyról és a nyakába ugrottam.

Hali babák! Sajnálom, hogy késtem! Nagyon-nagyon!
M

ost úgy nem is tudok mit mondani, szóval megyek is! Puszi!

Kérdés: ki jöhetett Arihoz?

🙊Fanny❤

Continue Reading

You'll Also Like

1.9K 148 34
Emma kisgyermek korában került a HYDRA-hoz. Már az első napokban kiderült, hogy egy veszélyes és a világ legerősebb tárgya kiválasztotta őt. A Lélek...
16.3K 754 45
De ez egy tiltott szerelem🥀🥀
2.8K 190 37
Egy tortenet egy lanyrol aki belekeveredik mindenbe...
49.1K 1.5K 56
TanárxDiák Jikook 🔞 + romantika trágár szavak! boyxboy 16+, 18+ -''h-hogyan!?....-kérdeztem, félve a választól. Miért félek a válsztól! Basszus Ji...