• yirmi iki

26.4K 2.4K 6.1K
                                    

- - -

22| Bu oyuna son verdiğin için teşekkürler

"Kitty Gang."

Boynumu çıtlatarak önce başımı kaldırıp aynaya sonra aynadaki yansımada hemen arkamda kalan bedene baktım. Ufak ve öylesine bir gülüşle onu selamlarken "Jooheon." diyordum. "Ne işin var burada?"

Benimkinin aksine büyük bir gülüşle elini pantolonunun cebine soktu ve oldukça dar olan o şeyi daha dar göstermiş oldu. Takım giyiyordu. Performans sergilerken giydiği takımı üzerinden çıkartmamıştı ve şimdi de buradaydı işte. Sahne arkasında ve benim odamda.

"Bir selam vermek istedim." dedi o samimi çıkması için ayrı bir özen gösterdiği belli olan sesiyle. "Sahnede harikalar yarattın. Gecenin en önemli ismiydin. Eminim uzun bir süre sahnen konuşulacak."

Başımı salladım. "Biliyorum."

Bu onu daha da güldürdü. Yerimden kalkıp ona dönerken amacını anlamaya çalışıyordum. Buraya öylesine gelmediğini ikimiz de çok iyi biliyorduk. Boş yere olamazdı. Bu gülüş, o ukala bakışlar ve sinsice parlayan gözler.

Jooheon'un aklında bir şey vardı.

Kısaca boş odaya bakınıp tekrar bana dönerek dudaklarını yaladığında "Sen.." diye mırıldandı. "Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene bir çalıntı albüm meselesiyle uğraşıyordun değil mi? Şu kız, Heize, albümünü çalmıştı."

Kaşlarımı kaldırıp onu süzerken bu meseleyi bu kadar detaylı bilmesine istemsiz bir şaşkınlık duyarak "Evet." dedim. "Eski şirket çalışanlarından biri sızdırmış. Kanıtlayamadım."

"Ve suç üzerine kaldı."

"Konuyu nereye çekmeye çalıyorsun?" Güldüm. Performans sergilerken Yoongi'nin yanında oturan bedeni düşündüm. Yoongi'nin bacağına koyduğu eli çok net görmüştüm. Benim sevgilim olarak anılan adamın yanında, dudaklarındaki o kirli gülümseme ile elini yine benim sevgilim olarak anılan adamın bacağına koyup hiç bozuntuya vermeden beni izlemişti. Utanmamıştı. Yüzü kızarmamıştı bile. "Senin gördüğünü ben de gördüm ve bu seni ilgilendirmiyor."

"Çok yakınlardı." dedi irdelemek ister gibi. "Sadece bilsen iyi olur diye düşündüm. Sonuçta Agust D sağlam papuç değil. Zamanında benim sevgilimi de elimden aldığı için... Aldatılan biri olarak anılmanı istemem."

Gözlerine baktım. Açığını yakalamak, ufak bir yalan sezmek için tam gözlerinin içine baktım ve ona doğru bir adım atarken "Anlamadım?" dedim. "O meseleden haberim yok."

"Ah, gerçekten mi? Bir dönem boyu magazin programlarının konusu olduk. Görmedin mi hiç?"

"Hayır."

"Sevgilim onun yüzünden benden ayrıldı." dedi omuzlarını kaldırıp indirirken. "Benimle beraberken aynı zamanda o herifle yatıyormuş. Aramız bu yüzden bozuk. Sevgilimin aklını çeldiğini tüm haber kanallarına anlatınca kafayı yedi. Evine kadar gidip ona düzgünce sormuştum halbuki. Tek yaptığı büyük bir kavga çıkartıp sevgilimle birlikte olduğunu onaylamak oldu."

"Yoongi mi?" dedim anlamak ve onaylamak ister gibi. "Emin misin? Yalan söylüyormuşsun gibi hissediyorum."

"Seni de anlıyorum." Gözlerini kapatıp başını sallayarak biraz eğdiğinde dudaklarını sımsıkı birbirine bastırmış öylece beklerken nefesini veriyordu. "İnsan sevgilisine güvenmek ve inanmak istiyor. Onun asla kötü bir şey yapmayacağını düşünüyor ama maalesef, başıma geldi. Benimle aynı kaderi paylaşmanı istemem."

cruel : yoonmin ✓Where stories live. Discover now